icon

Aké sú dôvody k mazaniu príspevkov na MK ?

ktochytavzite
16. jún 2019

Nerozumiem kvoli comu sa maze nieco,co neporusuje pravidla MK.???
Ale k teme .

Strana
z2
deedol
16. jún 2019

podla mna za toto by uz moderatorka nemala byt... co sme v stredoveku? (hehe, ona mozno ano, ale nemusi tam tahat aj nas)

jania023
16. jún 2019

@ktochytavzite aha to som citala vcera. Ta mlada slecna ste vy.
Ja stale hovorim zi a nechaj zit. Kazdy sa ma zariadit tak aby bol stastny. Kazdy ale vnima stastie inak cize ja osobne by som sice nebola nadsena kebyze mi mala domov privedie slecnu ale zvykla by som si. Ved co ine nam rodicom ostava😊

tiumen
16. jún 2019

A ktorá moderátorka nezniesla iný názor 😏?

ktochytavzite
autor
16. jún 2019

@jania023 nie,ti booa annamarin ,kt zalozipa tu remu

ktochytavzite
autor
16. jún 2019

Ale tak zasa ta @annabela111 c niecom mala mozno pravdu co sa tyka sexy a striedania pohlavi,dnesna doba je takanoresytena sexom,ze ludia experimentuju alebo mormalny sex sa im zda nudny.Ved vela ludi nieje ani bi ani homo a vyskusa vsetko

jania023
16. jún 2019

@ktochytavzite hej uz si spominam ano mas pravdu😊

ceklis
16. jún 2019

@annamarin
@anabella111 vedela by si prosim Ta obnoviť zmazanu diskusiu? Resp. aky bol dovod na jej vymazanie?
Ďakujem za vysvetlenie

lujza123
16. jún 2019

@ktochytavzite na druhu stranu striedanie pohlaví neznamena automaticky promiskuitu.
Je len naozaj malé % homosexuálov ktorý to neskúšali s opačným pohlavím. Pretože hetero sexualita je norma a kým je clovek mladý tak robí to co ostatní, skúša sa preorientovať správne, rozmýšľa prečo to nejde. A niekto to skúša vytrvalo roky, proste chce byť ako ostatný. Kto nezažil nepochopí.

ktochytavzite
autor
16. jún 2019

@lujza123 ja netvrdim ze homo su vsetci promiskuitni,zeny tak asi ako hetero zeny,co sa ale muzov tyka tak ti su viacej,mala som asi 3kologev gayiv,jednu lesbu,muzi boli velmi promiskuitni,to viem,bavili sme sa o tom a aj o kadecom inom,co by ma v zivote nenapadlo ribit,oni totizto aj ked maju trvaly vztah,nie vsetci ale je ich takto dost si toleruju nevery.Ale skor by som sa zamyslala nad tym,ze ako mozem milovat muza aj zenu,?Nvm,kdesi sim citala ze bi neexistuje,bud si hetreo alebo homo.A suhlasim s tym ze homo najskor musi asi mat vztah s opacnym pohlavim aby sa mozno aj ubezpecil v tom,ze je homo a nie hetero ale to asi tak do 20tky.

ktochytavzite
autor
16. jún 2019

@ceklis n
@ceklis myslim ze @anabella111 sa tu uz neukaze;)

ceklis
16. jún 2019

@ktochytavzite no mohla by sa. V iných diskusiách mi prišla ako vyzretá osobnosť, ktorá si za svojim názorom stojím. Preto ma velmi prekvapilo, že to takto skončilo a bez akéhokoľvek upozornenia alebo vysvetlenia.

annamarin
Autor odpoveď zmazal
anabella111
16. jún 2019

Milé užívateľky. Po niekoľkonásobnom zmazaní príspevkov..ktoré boli mimo tému diskusie a nijakým sposobom ju neviedli optimálnym smerom som sa rozhodla pre zmazanie diskusie s odporučením na založenie novej. Zmazané boli mimo témové príspevky, príspevky osočujúce..ktoré obsahovali slová a vety..ako chorá v zmysle šialená..dvíha si ego..etc.
Každy názor v zmysle diskusie je hodnotný ...aj taký, s ktorym nesuhlasime. Žiadna , ktorej som diskusiu zmazala ..odo mna necitala, ze je taká, alebo taká. Dostali upozornenie na vulgarny , alebo osočujúci prejav..respektíve príspevok mimo tému. Len jedna nedostala vysvetlenie, pretoze ho nepotrebuje. Útoky na moderatorov sú práve ňou zaznamenané ako časté a vysvetlenie nic neriesi . Každa jedna diskusia, ktorá sa zvrtne neprospešnym smerom , bude zmazaná. Dokonca aj táto, pokiaľ autorka nezmení nazov , alebo diskusia nebude na tému z názvu. Ak budem cítať , ze sa tu nálepkuje, osočuje a hodnotí ktorýkolvek uzivatel na základe subjektivnych pocitov negativnym sposobom...príspevok zmazem. Ak sa diskusia zvrtne cela na posudok prace moderatora a v nazve nebude napriklad ,, Nekompetentnost moderatora na MK" zmazem diskusiu. A zmazem aj vasich útocnikov, bez ohladu na sympatie , alebo inklinovanie k nazoru. Vsetky uzivatelky , ktore som zmazala, dostali vysvetlenie. Neudrzatelna diskusia je odsudena na zmazanie. Prosim Vas respektujte pravidlá diskusie a tento príspevok ponímajte ako oznam, nie priestor na dalsiu diskusiu mimo temu. Ak ma niektory uzivatel napriek tomu pocit, ze nie su zodpovedane jeho otazky, ponukam Vam moznost IP, inej konkrétnej diskusie , alebo moznost komunikacie s MK mailovou formou. Prajem Vam pekny vecer.

beky1813
16. jún 2019

@anabella111 som zvedava, ake vysvetlenie dá admin diskusii 👍zmazala si to preto, lebo si sa zlakla, ked som ju označila, nech riesi nemiestnu cenzuru.

malasandrika
16. jún 2019

@anabella111 pokiaľ si do vymazanej diskusie nezasiahla Ty, my, ostatné diskutujúce sme si vedeli naše názory, niektoré liberálne, iné radikálne, vysvetliť a obhájiť v rámci slušnosti. Je na mieste sa zamyslieť, či sa chyba nestala v Tvojom prejave a nie v tom našom. Pekný večer.

annamarin
16. jún 2019

@anabella111 Akoo nic v zlom, ale vy ste mi tiez pisali osocujucim stylom. A pisali ste mi ironicky. Dovtedy, aj ked niektore nesuhlasili, pisali slusne a nikto sa nehadal ani neurazal. 😊
Aj napriek tomu som vám slusne odpisala a vy ste mi zmazali prispevok.

evittam
16. jún 2019

@anabella111 Suhlas s
@beky1813
Bohuzial. To čo si tu napísala su len "drísty" -neber to ako vulgarizmus. Ale ty nemas co hľadat v pozícii moderátorky. Slušne sme s tebou najskôr diskutovali. Vsetky normálne prispevky kde sme s tebou nesúhlasili si vymazala. Ci boli slusne a normalne alebo trosku podfarbené nejakou poznámkou.

evittam
16. jún 2019

@annamarin Presne. A predpokladam ze aj toto bude najskôr premazane a neskor zmazane....

tigev
16. jún 2019

predoslu diskusiu som necitala ale mam znamu, ktorej vtedy pubertalna dcera povedala, ze sa jej pacia dievcata a nie chlapci.. ona to brala ako pubertalny ulet, casom to prejde.. nepreslo.. po 20 si nasla vaznu znamost.. priviedla kocku domov, ze chcu spolu byvat.. mama na prasky.. s nikym nekomunikovala, plakala.. az knej prisla jej mama (babka) vtedy asi 70rocna a povedala jej, ze ci je šiši :D ci napozera spravy a necita noviny..kolko je zleho vo svete.. (vtedy spachalo viacero dievcat samovrazdu.. aj chlapec tusim).. ved ma byt pre dieta podporou.. ze co by robila, keby sa ta jej dcera podrezala alebo predavkovala liekmi.. ze uz potom by suhlasila, ze tak OK, radsej maj frajerku miesto frajera.. ale uz by bolo neskoro.. ze mozno necakala,ze bude mat miesto zata nevestu, ale nic sialene sa nestalo.. tak ma frajerku a hotovo.. maximalane casom pride na to, ze mozno sa jej trochu pacia az muzi a presedla na nic.. nepresedlala, ale ma vazny vztah so slecnou, byvaju spolu.. stastne.. mamina si zvykla a aj cela rodina a znamy.. za ruky sa sice nevodia poulicke ale vsetci o tom vieme.. chudat tato ferova babka uz nezije, ale mala velku pravdu.. neni nic horsie, ako ked sa ti rodic otoci chrbtom.. v kom mam mat baba podporu, ked nie v rodicoch, hlavne v mamine... kaslite na to, co povedia iny.. ak ma byt dcerka stastna, tak preco nie s babou.. dcerk bude mat velmi tazke zverejnit to.. o nieco lahsie to bude s maminou na svojej strane.. a k detom mozu prist omnoho lahsie ako dvaja chalani :D stastie nasich deti je najviac <3 drzte sa ;)

evittam
16. jún 2019

@anabella111 A ak ta môžem poprosiť o informaciu-na akom princípe tu funguje menovanie do "funkcie" moderátora?

Modrý koník
Autor odpoveď zmazal
bert22
17. jún 2019

@diana20 uz veru nie a mozno je to tak aj najlepsie heh

ink
Autor odpoveď zmazal
Modrý koník
17. jún 2019

Modrý koník vznikol ako priestor pre mamičky a budúce mamičky, aby tu našli nové priateľstvá a povzbudenie do každého dňa.
Prečítali sme si zmazanú diskusiu a nakoľko sa komentáre netýkali základnej témy autorky, nebolo konštruktívne v tejto diskusii pokračovať.
@beky1813, moderátorky v diskusiách sú naše užívateľky, ktoré vo svojom voľnom čase robia pre Modrého koníka niečo navyše, lebo sa stotožňujú s našou víziou. Veľmi si to vážime.
V diskusiách sa častokrát stane, že nesúhlasíš s názorom druhého. Vždy sa to však dá vyjadriť aj bez toho, aby si porušovala morálne a etické hodnoty našej stránky. Veríme, že zjemníš svoju komunikáciu. Nestotožňujeme sa s tým, aby sa naše užívateľky urážali. Ak nevieš svoju komunikáciu zosúladiť zo zásadami našej stránky, zrejme ti bude viac vyhovovať diskusné fórum iného webového portálu.
Ďakujeme za porozumenie, túto tému uzavierame.

Strana
z2