icon

Aké sú vaše osobné skúsenosti s Packetou?

smejkuskaa
4. okt 2024

Ahojte, akú máte skúsenosť s packetou.? V pondelok sa odoslal balík a stále píše že je niekde v depe 😤. Tak dlho to trvá ? Prvý krát som objednavala cez packetu.

patka06
•
4. okt 2024

čo sa týka rýchlosti, vždy na druhý deň zásielka doručená
Horšie to je s kvalitou v poslednej dobe, bežne balíčky pomiešané, v boxe uložený balík iného adresáta alebo 2 balíky v 1 boxe
Svojvoľne si menia odberné miesto

chrobak7
•
4. okt 2024

@smejkuskaa V pondelok si objednala, v utorok to možno predajca zabalil a pripravil na odoslanie. V stredu to asi prepravca prevzal a odniesol do triediaceho centra. Teraz to je asi v preprave.

niekedy doprava trvá 3 dni, niekedy aj 6 či viac. Záleží od veľa faktorov. Kam si si to nechala doručiť? Domov? Alebo do balíkoboxu? Mne sa stalo, že som to chcel doručiť do balíkoboxu, ale doprava meškala 4 dni, lebo balíkobox bol plný (ľudia si nevyzdvihnú balík načas, tak nie sú prázdne boxy). Tak do dopravca doručil do najbližšieho výdajného miesta k balíkoboxu, kde som si to prevzal.

Však si pozri podľa čísla zásielky, ako prebieha doprava. Máš tam detaily, kedy bol balík prevzatý, kedy bol v akom depe, a pod.

simsalabim
•
4. okt 2024

@patka06 presne pre to svojvolne menenie miesta sa Packete uz vyhybam. Objednam si dorucenie do boxu, pristupne 24/7 a balicek skonci v odbernom mieste 10km odtial, pristupnom v pracovne dni do 15h. Uplna nehoraznost.

smejkuskaa
autor
•
4. okt 2024

riadim sa podľa toho čo mám v aplikácii. Naposledy mi ukazuje 1.10 že bol v depe a objednala som to to balikoboxu ktorý je 24/7. Keby som vedela že im to tak dlho trvá zvolim inú formu prepravy. Podľa mna somarina aby som na malík z Trenčína do Košíc čakala týždeň 😒 ešte že mi to nesúri.

hiro
•
4. okt 2024

@simsalabim No, ja si radsej pozeram obsadenost - je ich tu v okoli zo desat - takze ked si vyberiem ten co nie je plny tak to vzdy pride kde ma...

simsalabim
•
4. okt 2024

@hiro ved aj ja si pozeram obsadenost. Vyberiem ten najmenej plny, ale kym zasielka dorazi, tak plny je 🤷‍♀️

smejkuskaa
autor
•
4. okt 2024

obsadenosť sledujem , box je voľný , len v jeden deň bol plny :(

rozculena
•
4. okt 2024

nemala som nikdy problém,ja chodím do výdajného miesta,ale toto tu je zapadákov a máme 3 výdajne

zahumnie
•
9. mar 2025

Moja skúsenosť: Prišla som si pre balicek, otvorím box a prázdny! Následne mi prišla notifikácia, že som balík prevzala! Písala som, no nemám žiadny dôkaz, že bol prázdny!!! Teraz po troch týždňoch mi volá jedna pani z vedľajšej dediny, že v jej boxe bol aj môj balík!!! Tak mi ho vráti. Inak by som bola bez neho aj bez peňazí! Packeta NIKDY viac!

jozkovska
•
23. apr 2025
@zahumnie

Moja skúsenosť: Prišla som si pre balicek, otvorím box a prázdny! Následne mi prišla notifikácia, že som balík prevzala! Písala som, no nemám žiadny dôkaz, že bol prázdny!!! Teraz po troch týždňoch mi volá jedna pani z vedľajšej dediny, že v jej boxe bol aj môj balík!!! Tak mi ho vráti. Inak by som bola bez neho aj bez peňazí! Packeta NIKDY viac!

@zahumnie och , to mi je luto. Ja som si nasla v boxe iny balik a ked som podala reklamaciu, tak mi odpisali, ze reklamacia je uzatvorena, lebo vidia, ze som si ten balik bol doruceny. zatial nemam ani peniaze, ani balik.

jozkovska
•
23. apr 2025

na FB je zalozena skupina packeta stratene zasielky ... prihlaste sa tam ludia a skusme spolocne nieco urobit s touto amaterskou zlodejskou firmou.

zahumnie
•
23. apr 2025
@jozkovska

na FB je zalozena skupina packeta stratene zasielky ... prihlaste sa tam ludia a skusme spolocne nieco urobit s touto amaterskou zlodejskou firmou.

@jozkovska mne sa nakoniec balík našiel. Volala mi kamarátka , že jej nevesta mala v boxe balíky dva. Jeden bol môj. Ale keby sa nepriznala,nikdy sa k nemu nedostanem

jan3435
•
18. jún 2025
@simsalabim

@patka06 presne pre to svojvolne menenie miesta sa Packete uz vyhybam. Objednam si dorucenie do boxu, pristupne 24/7 a balicek skonci v odbernom mieste 10km odtial, pristupnom v pracovne dni do 15h. Uplna nehoraznost.

@simsalabim rovnaké skúsenosti, miesto boxu do najvzdialenejšieho odberného miesta s otváracími hodinami po-pi 7:00-15:00 h na vybratie brať dovolenku. Packeta nidy viac!

jan3435
•
18. jún 2025
@hiro

@simsalabim No, ja si radsej pozeram obsadenost - je ich tu v okoli zo desat - takze ked si vyberiem ten co nie je plny tak to vzdy pride kde ma...

@hiro to už neplatí. Nenažranosť Packety je obrovská, kvalita čím ďalej horšia. Jediné riešenie využiť iných prepravcov, žiaľ.

kapin66
•
29. jún 2025

👎 Mne sa netvorila schránky Z-boxu. Hneď som odoslala pripomienku cez appku, ale zatiaľ (4 dni neskôr) žiadna odpoveď. Písala som reklamáciu cez kontaktný formulár, ale vôbec žiadna reakcia. Absolútna neserióznosť a nezodpovednosť. Okamžite mi mali dať vedieť, ako budú ďalej postupovať.

klaudiamariaanna
•
4. júl 2025

Mne bola cez víkend doručená správa, že sa nepodarilo balík uložiť do boxu (asi preplnený, netuším), ďalší pokus bude najbližší pracovný deň, ubehol celý prac. týždeň a nikto a nikde nič. Napísala som na zák. servis (čo ma opakovane vyhadzovalo s neidentifikovanou chybou komunikácie), nakoniec sa podarilo, chceli po mne obsah zásielky, na e-mail sa nedá odpovedať, žiaľ, na zák. servis (kontaktný formulár) sa neviem dopísať .... vyhadzuje chybu, nemám na to nervy sedieť a skúšať, takže Packetu už asi nabudúce nezvolím.

malinakstefan
•
14. aug 2025

Je to absolútne nespoľalivý partner. Už 5.8 2025 došlo oznámenie o doručení zásielky do PO BOXU. Dnes je 14.8.a zásielka nikde. Pri telefonickej reklamácii vediete nezmyselnú komunikáciu s AI, ale informácia o zásielke žiadna. Služby tohoto doručovateľa rázne neodporúčam.

anonym_85c4f9
•
Autor odpoveď zmazal
•
azara_chakimova
•
28. máj 2026

Dosť často menia adresu dodania bez vašho na to súhlasu. Pričom uložia balík úplne na inom konci mesta. 😠 Príklad: bývate na adrese Moyzesa, kde na tej istej adrese sa nachádza Balikobox Packeta. Kurier uloží váš balik dakde za 3, 4 km od vašej adresy pri železničnej stanici. Deje sa to minimálne posledné 2 roky a doteraz nenašli vhodné riešenie tohto problému.