Aké tetovanie sa vám páči?
Chcem si dať tetovanie, čo sa mi veľmi páči už dlhšiu dobu. Mám ale trochu pochybnosti, či sa mi bude hodiť aj keď budem už stará. 😄 Aké tetovania sa páčia vám, prípadne aké máte? Mne sa celkom dosť páčia farebné a z animákov, čo ma chytili za srdce. Kvietky sú tiež pekné.
Žiadne
Milujem nazory typu-je to na zene vulgarne, maju to nevzdelani,co fyzicky robia. Boze zeny, to kde zijete?v jaskyni? Verim tomu,ze clovek,ktory ma tento nazor ,ma nazor zastarany aj v tom,ze len zena sa ma starat o domacnost a deti a muz ma len chodit do roboty 🤦♂️
@zmrzlinka2021 mne osobne sa teda tetovania nepacia, no neda mi nevyjadrit sa k tvojmu nazoru, co sa tyka ludi, ktori tetovanie maju - moj manzel ma rovno tri a je to velmi inteligentny clovek, ktory sa zivi hlavou. A dokonca si dal vytetovat kresbu mojej (nie jeho, podotykam) dcery, aby ju podporil v jej kreativnom smerovani - toto teda rozhodne nepovazujem za pocin nejakeho nevzdelanca.
A tiez odpovede:ziadne tetovanie. Nazov temy je Ake tetovanie sa vam paci. Cize polovica pisala uplne od veci...
Ja som si dala tetovanie na svoju 40tku. Rozmyslala som o tom uz velmi davno,no az na 40tku som sa odhodlala. Male, decentne,pre mna s vyznamom. Myslela som,ze si dam 1 a koniec. Ale jasne,ze som neodolala😀Toho roku som si dala tetovania 2. Jedno z odtlackov prstov mojich rodicov a druhe som si dala fenixa,co ma tiez pre mna urcitu symboliku. Este uvazujem o 2😄 vsetky tetovania mam male,decentne.
@mandzula Veď to. Ten názor, že tetovanie majú len nevzdelanci, šľapky a väzni je sto rokov za opicami. Veľa múdrych a vzdelancov majú tetovania. Dokonca vysoko postavení ľudia, lekári.
A este k tomu nevzdelaniu. Som VS vzdelana. Takze taky nazor o nevzdelancoch ma len clovek,ktory je sam nevzdelany
@terina25 Presne, väčšinou sú to skostnatení konzervatívci vo všetkom. Nevidia si ďalej od nosa a nerešpektujú inakosť v ničom.
@mandzula ale veď ani ja nepíšem nikde, že niečo automaticky niečo znamená. A skôr som mierila na ženy.
@zuzanockamt sú učiteľka a mala by si vedieť čítať s porozumením, v kontexte
@zmrzlinka2021 ja zas v prípade tetovania nejaký zasadný rozdiel medzi mužmi a ženami v súčasnosti nevidím, preto som sa nad tvojím názorom pozastavila.
@mandzula chápem ťa, ja to rozdeľujem, aj keď ani mužov takých nejak extra nepoznám.
@76california tak to prifovnanie s Ferrari je pecka. Ma uplnu pravdu.
Ziadne tetovanie nie je pekne. A tetovanie, ktore bude dobre vyzerat aj v starobe?? 😁🤣🤣 Ziadne. Chod pozriet na kupalisko, ako vyzeraju ti ludia. Skarede, stare, tucne zeny so smiesnym tetovanim. Hroza, strach, nevkus.
@zmrzlinka2021 zaujímalo by ma, v akom prostredí sa pohybuješ, keď veľa takých ľudí nepoznáš, pretože je ich fakt plný svet.
@zmrzlinka2021 reagujem na to, ze to je znakom menej inteligentnych ludi - moj zubar je potetovany - na krku, na rukach a bohviekde este 😂😂😂. Sympatak, odbornik, vyzna sa, stara sa o svoju rodinu, dieta, opatroval svoji matku, pracuje nezistne v charitativnej klinike pre ludi bez rekurzov, chodi do afriky pocas svojho volna a pomaha nezistne aj tam - to ani vela netetovanych nerobi 😂😂😂 a to ja som zasadne proti tetovaniu a mne sa tetovania absolutne nepacia, ziadne,ale nedovolim si podla toho kalifikovat inteligencny level cloveka 🤔
Mne žiadne🙂treba si predstaviť svoju postavu o napríklad 20-30 rokov a vtedy to nevyzerá pekne….okrem toho je vulgárne, keď ma žena krásne šaty a trčí jej tetovanie…..keď už musíš, daj si to na diskrétne miesto. Je to moderne posledných pár rokov, možno Ti to o pár rokov bude vadiť. Ale s kamoškami sme sa na poslednej dovolenke smiali, že snáď len my nie sme potetovane z celej pláže a to sme ani zďaleka neboli najstaršie.
@prasiatko30 Lepšie sa to napísať nedalo. Úplná pravda.
Mne sa páči klasicke tetovanie čiernou, tieňovanie atď ... A čo sa týka motívu - lebky, strašidelnosti a podivnosti 🙂
@mandzula 98 percent vysokoškolsky vzdelaní ľudia, rôzne profesie, najmä vedvi, ekonómovia, architekti.. ale potom idem do Brezna a tam zrazu 4 kocikujuce mamičky vo veku cca 22 rokov, aj celé ruky dotetovane a proste už z prvého dojmu a vidím, že to nebudú nejaké ostré ceruzky...
@stanulienkat V starobe nebudes vyzerať pekne ani ty, tak jasné ze nie ani tetovanie. Ci myslíš, že bez toho tetovania budeš modelka?😄
Jasne, ze nebudem dobre vyzerat, ale naco sa mam navyse este zosmiesnovat??🤔
@beataxxx No ja sa presne toho bojím, že o 10-20 rokov už sa mi prestane páčiť. Asi musím dlhšie porozmýšľať ešte.
@stanulienkat Nepríde mi na tom nič zosmiesnujuce, kebh vidim dôchodcu s tetovaním.
Mne hej. Stara babka s vytetovanymi chujovinami. U mna klesa na vaznosti.
@stanulienkat tetovania na ruke nevyzerajú ani v starobe zle ... hruď, brucho a krk je na tom horšie, ale väčšina tetovaných to má ďaleko a hlboko, teda na háku ... tetovaných riešia hlavne netetovaní, ktorým to môže byť jedno, ale riešia
@zmrzlinka2021 ono je to možno aj o tom, že na niektorých ľuďoch to na prvý pohľad nevidíš, pretože nemajú potrebu ostentatívne sa tým prezentovať a majú to na miestach, ktoré bežne nevidno. A, áno, sú aj typy, aké si uviedla ty. V každom prípade by som človeka na základe tetovania nezaraďovala do žiadneho chlievika.
Ja osobne poznám mnohých potetovaných ľudí, mužov i ženy, a všetko sú to ľudia inteligentní. Čo majú spoločné, tak to, že nie sú konzervatívni, sú to ľudia zo sveta marketingu, kreatívy, kde sa nad tetovaním už nikto nepozastavuje.
Pre všetky konzervy a netolerantné osoby:
Nesúhlasím s ľuďmi, ktorí hovoria, že tetovanie je zlé, nemorálne, že je to záležitosť módy, alebo, že ho majú len ,,šľapky"a väzni.
Niektorí ľudia si píšu denníky, iní fotia a tak zaznamenávajú svoj život. No denníky, či fotky môžu vyblednúť, alebo sa stratiť, a tak títo ľudia prídu o časť spomienok.
Tí, ktorí sa dávajú tetovať majú mnohokrát vytetované vety venované svojej prvej láske, dôležité dátumy, či slová, ktoré ich navždy poznačili. Nie je to len tetovanie. Sú to ich spomienky na dobré veci, na lásku, miesto, človeka, či upozornenia na ich chyby.
Je to a bude to ich večnou súčasťou. Ich pripomienkou zapísanou do ich pokožky do konca života.
Nesúďte ich. Neviete čím si prešli, alebo čím si prechádzajú
@prasiatko30
@zuzanockamt
@mandzula takže sa baby v podstate chápeme a vysvetlili sme si to
@zmrzlinka2021 pozerám že si z BB ako ja, by som ťa chcela vidieť ako vypadá osoba, ktorá sa takto vyjadruje na adresu druhých ľudí... či by si aj na živo bola taká nepríjemná, lebo takmer v každej diskusii reaguješ arogantne

Ako povedala moja kamarátka svojej peknej dcére:
"už si videla Ferrari s nálepkami?"
Za mňa: žiadne tetovanie nepovažujem za pekné na ľudskom tele,
aj keď by to bolo dielo nejakého umelca