icon

Aké tetovanie sa vám páči?

6. apr 2023

Chcem si dať tetovanie, čo sa mi veľmi páči už dlhšiu dobu. Mám ale trochu pochybnosti, či sa mi bude hodiť aj keď budem už stará. 😄 Aké tetovania sa páčia vám, prípadne aké máte? Mne sa celkom dosť páčia farebné a z animákov, čo ma chytili za srdce. Kvietky sú tiež pekné.

Strana
z3
terina25
7. apr 2023

@stanulienkat mne skor pride zpsmiesnujuce, ked sa stara babka vyjadruje vulgarne vid ty(hoci este nie si stara babka) ,, Stara babka s vytetovanymi chujovinami,, ...Radsej tetovanie ako vulgarne vyjadrovanie.

zmrzlinka2021
7. apr 2023

@sasitimi17 chápem ťa, písmenká vedia skresľovať

autor
7. apr 2023

Hlavne nie je moc inteligentné hodnotiť niekoho inteligenciu na základe vzhľadu. Veď to či sme vzdelaní určuje to, čo máme v hlave, nie to, či máme na ramene tetovačku alebo piercing v pupku. 😄

lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
olivnik
7. apr 2023

@zmrzlinka2021 ja mam 2 tetovania a som vysokoškolsky vzdelaná, dovolím si povedať, že aj scitana keďže od malička som prečítala kvantum kvalitnej literatúry a moja práca je duševná nie fyzická... Takže som zrejme ďalšia, ktorá naburala tvoj názor, že tetovanie majú len nevzdelanci, ktorí makajú fyzicky. A kopa mojich kamarátov, ktorí majú vš vzdelanie a sú aj lekári, právnici a pod. sú tetovani.

stanka190
7. apr 2023

Žiadne

lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
1danuska
7. apr 2023

@zmrzlinka2021 to tvrdia ľudia s predsudkami...

aknamorka22
7. apr 2023

Mne sa páčia rastlinné vzory. Mám také na ruke. A tetovanie si dávaš predsa pre seba takže si daj aké sa ti páči. Nemusíš nikomu nič vysvetľovať. Bud ho chces a das si ho alebo nechces a nedaj si ho. Načo sú dobre takéto otázky? Ze co sa komu páči? To tetovanie budeš mať predsa ty 🙂

zmrzlinka2021
7. apr 2023

@olivnik čítaj ešte raz čo píšem

olivnik
7. apr 2023

@zmrzlinka2021 citujem ta : "mojho pozorovania (mozno sa mylim) je to skor zalezitostou menej vzdelanych ludi vykonavajucich fyzicku pracu..." a teraz čítaj ešte raz, čo píšem ja.. Ze ti narúšam tvoj obmedzeny názor ďalším človekom ( pretože je ich tu XY, ktoré tvoj príspevok pochopili rovnako ako ja a majú rovnaký názor ako ja a sú aj vzdelaní ľudia) tým, že ja mám tiež tetovania, aj moji kamoši majú a sú to vzdelaní ľudia minimálne s VS 2.stupna. Bolo by sa naučiť vyjadrovať lebo čítat s porozumením nemám problém, čo ty asi áno. A mnohým si odpísala niečo podobné.. Zrejme majú ten istý "problém" ako ja 🤣🤦‍♀️

zmrzlinka2021
7. apr 2023

@olivnik ale nič nenarúša s, len strašné to prezivas 😉😂😂😂
Ak sa ťa to netýka, nemáš dôvod sa zavzdusnovat. Proste daj daný pohľad do boxu "mimo mňa" a nerieš.
Jasne píšem o svojom pozorovaní a o možnej chybe, čítaj dôkladne. Veci sa nás dotýkajú hlavne vtedy keď máme pochybnosti a potrebujeme sa za niečo ospravedlňovať.

Nechápem fakt, že niekto nedokáže prežiť iný pohľad na tú istú vec.

zmrzlinka2021
7. apr 2023

@olivnik napíš mi, kde píšem tetovanie majú len nevzdelanci?

Lebo vieš, titul neznamená aj múdrosť a chápanie 🙂

terina25
7. apr 2023

@zmrzlinka2021 nech sa paci, tu to pises ...
Ziadne. Vyzera to hlavne na zene vulgarne. Z mojho okolia ani neviem, ci niekto vobec ma take tetovanie a z mojho pozorovania (mozno sa mylim) je to skor zalezitostou menej vzdelanych ludi vykonavajucich fyzicku pracu...

Na com ficis prosim ta ?🤣

zmrzlinka2021
7. apr 2023

@terina25 presne tak, z môjho pozorovania a možno sa mýlim. Sto ľudí, sto pohľadov. Ak to niekto vzťahuje aj na seba, to už nie je o mojom pohľade, ale je to o ňom.

terina25
7. apr 2023

@zmrzlinka2021 mas velmi zle pozorovanie a strasne zaostale nazory. Kolko mas rokov prosim ta

maxalla
7. apr 2023

ja tetovanie nemam ziadne a ani nad nim neuvazujem, ale nemam nic proti. pacia. sa mi jednoduche, minimalisticke tetovania, nie prilis preplacane.
To, ako vyzera tetovanie na starom tele, by ma netrapilo, aj bez tetovania vyzera stare telo zle, tak tetovanie to uz nevytrhne 🙂 a naopak, ak ma nejaka babca tetovanie, vaznost to u mna neznizuje ani zamak. Naopak si predstavujem, ze mala zaujimavu mladost a nebola z tych, co len pendlovali od sporaka do kostola 🙂 Ponamka o tom, ze tetovania maju len nevzdelanci, je usmevna.

zmrzlinka2021
8. apr 2023

@terina25 to je úplne v poriadku že to tak berieš, je to tvoje subjektívne vnímanie

evaachesa
8. apr 2023

Také ktoré nie je vidieť. 😃

1danuska
9. apr 2023

@zmrzlinka2021 to vravia tí, ktorý ho nemajú však!😉

Strana
z3