Aké ženy sa páčia mužom? A o aké ani nezakopnú?
Čo myslíte ? Prečo sa niektorým ženám muži vyhýbajú ? A prečo ich niektoré majú na výber až až ?
Vzhľad ..fyzická príťažlivosť je prvá vec čo si muž na žene všimne ... Druhá keď otvorí ústa... Tón hlasu, prejav ,zdrave sebavedomie , inteligencia, empatia,
myslím že mužom sa páčia rozne typy blondínky brunety ryšavky štíhle až vychrtlé či plnšie až obézne niektorým prirodzené iným umelé s obrovskými prsiami perami každému podľa vkusu niekto veľmi bazíruje na výzore a može byť hlúpa ideál ak je inteligentná a pekná zároveň
Logicky o hlúpu ženu nebude (dlhodobý) záujem, zvyšok je vec vkusu každého chlapa 🙂
Na každú dieru sa nájde záplata.
tak a na kazdy tovar sa najde kupec, co sa vzhladu tyka. Ale su zeny, ktore mavaju ozaj neprijemne povahy, min o jednej viem a s nou ozaj nik dlho nevydrzal a necudo.
Na každú dieru sa nájde záplata 😃 niekto má vyhranený vkus, niekto berie všetko čo má <> a dýcha.
Autorka, to co si napisala, nie je pravda
Je to len tvoj subjektivny pohlad na vec. Kazdy ma ine oci a kazda zena je pekna.
@denkabemommy to je tvoj 'logicky' pohlad.. Muz, ktory intelektom nevynika, si nebude hľadať zenu, ktorá je clenkou Mensy... Co je pre jedneho hlupa, pre druheho môže byt intelektom primerana. Každý má ine priority.
Myslím, že každý normálny muž chce ženu, ktorá je veselá, pozitívna, stará sa o seba. Komplexy, ješitnosť, hlúposť, to pre nikoho nie je sexy.
To si ty
čo sa pýtaš každý týždeň, či je Pietorová pekna, či je Puškárová pekná, potom dostaneš 10 000 odpovedí a na druhý deň ďalšiu takú istú otázku? A ešte anonymne?
Ušetri nás tvojich adolescentných výlevov
Zverejni svoju fotku, ked už si taka škareda ako tvrdíš
A dúfam, že najbližßie zverejníš aj číslo účtu, aby sme sa ti mohli na plastiku poskladať
Aj mne už začínajú tieto anonymné "ankety" fakt liezť na nervy. A nielen ankety, ale aj úplne triviálne otázky a "problémy" - možno pochopím anonymitu v citlivej záležitosti, kde by sa dotknutí ľudia mohli spoznať (ale oni sa môžu spoznať aj anonymne, akurát to autorke spätne nemôžu dokázať cez nick...), ale pýtať sa na takúto hovadinu alebo napr. či som divná, keď nemám rada neohlásené návštevy, anonymne, to mi už príde fakt choré.
A nie je to len cez prázdniny...
Normálnym mužom sa určite páčia ženy, ktoré prejavujú zdravé sebavedomie a samostatnosť. Nepáči sa im, keď žena dáva priveľmi najavo záujem o nich. V neposlednom rade, chcú mať pri žene pocit, že ich potrebuje pri bežných veciach, ktoré sú mužského charakteru (otvorenie silno uzavretej fľaše, veci ohľadne auta, domu, rýľovanie...).
Tak ja mám kamošky, o ktoré chlapi ani nezakopnú a pritom nie sú ani škaredé, ani hlúpe. Ale proste vyžarujú zo seba taký nejaký odmietavý postoj. Ťažko to vysvetliť, proste majú v sebe niečo, že chlap sa na nich len pozrie a pomyslí si: "ani to neskúšaj!"
@danica2711 presne !!
Ja som konkretne tejto osobe fotila nazvy dvoch knih perfektny make- up, farby pre krasu a tiež teraz je milion skrašlovacich centier, ked ma niekto maly nedostatok, treba si našetriť a da sa to riešiť
Tato osoba riťou nepohne, ale každy deň tu bude davat tie iste otazky.Mame ju lutovať? Ani neda fotku, či je to take zle.
A k tym ostatnym, čo davaju anonymne ani sa nevyjadrujem

@goodidea ak si naozaj chlap a teda mas muzsky pohlad na vec, tak musis priznat, ze vzhlad zeny je sice prvy najdolezitejsi bod, ktory k nej pritiahne muzov zaujem (a potom nasleduju samozrejme dalsie, ako charakter, inteligencia,... ktore kludne mozu ten prvotny zaujem cez vzhlad aj vymazat, ak je ta zena pekna, no divna.)
Ale ak je s nejakou zenou dlhodobo v kontakte (v praci,...) a ma moznost spoznat jej povahu, charakter, tak kludne nie uplne pritazlivy vzhlad odsunie na dalsie miesto, lebo zaujem a sympatie vzniknu prave cez toto spoznanie. Dokonca sa mu cez jeho zaujem o nu zacne zdat aj vlastne celkom pekna.
@moonlight1210 som muž a súhlasím so všetkým čo si napísala, alebo ako písala @ivkazba ...muži majú radi pozitívne ženy, také "pohoďáčky"
Podľa mňa to najťažšie majú ženy, čo sú viac uzavreté do seba, potrebujú viac času kým začnú dôverovať a otvoria sa, pre niečo to muži s takými vzdajú (možno ješitnosť, ego, že sa boja že nič z toho nebude) a nepomôže že je žena pekná a múdra. Naopak najdú sa aj chlapi, ktorým nevadí hlúpejšia žena a rovnako aj tie menej pekné ked majú otvorenejšiu povahu si najdú niekoho, komu sa budú páčiť.
Neexistuje na to jednoduchá a krátka odpoveď.
Tak ja len k jednému ohľadu - ženy obvykle podvedome ignorujú mužov, ktorí sa im javia "pod ich úroveň". Tak ak má žena dojem, že nikto o ňu nemá záujem, treba sa racionálne zamyslieť, či tá podvedomá latka nie je príliš vysoko.
ťažko povedať každý ma ine hodnoty pre mňa je najdôležitejšia komunikácia a prehľad čo si všimam
Poviem to z pohľadu, žeby sa mi páčili ženy. Aby sa ma mala nejaká fakt očariť, musela by byť vzdelaná, jemná, mala by mať istú charizmu, žiadne hrubé hlúpe ťululum. Určite by som nezakopla o malomeštiačku plnú predsudkov, malomeštiaci sa mi vyslovene hnusia, a že ich je! Vzhľad je pre mňa nepodstatný. Tu na mk by to asi nebola žiadna. 😅
@tripetta a ty si co tepla?
@ktochytavzite A ty si čo, studená?

Myslim,ze o kazdu zenu je zaujem. Otazne je,ci ta osamotena zena chce napadnikov.