Aké typy mužov sa vám páčia a aké by mali mať vlastnosti?

ssisska
2. mar 2013

Zaujma ma nazor ake typy muzov v dnesnej dobe bezia ,aki muzi su in,ako by mali vypadat,aky by mal byt idealny charakter.

macamac
2. mar 2013

@ssisska Boris Kolár 😀 😀 😀
ten musí mať všetko - keď toľké chceli jeho biomateriál pre svoje deti 😀 😀 😀 😉

lauritka
2. mar 2013

moj favorit uz asi 20 rokov 😀 - a vyzera, ze aj starostlvy otecko, ktore deti miluje.. 😵 idealny charakter asi nenajdes.. kazdy ma svoje chyby .. muzi nikdy nevyrastu, stale su ako deti 😉 🙂 tak ich aj treba brat, nech maju svoje "hracky" a su spokojni..

mima4
2. mar 2013

No, pre mna muz musi mat laskave srdce, musi byt empaticky, zodpovedny, musi byt skutocny muz, ktory si ma zastane a je mi nablizku, a mozem sa na neho spolahnut 🙂 a v tomto budem asi v rozpore s @lauritka , nevedela by som si predstavit zivot s muzom, ktory je v srdci a svojim myslenim, konanim, spravanim sa dietatom. Pre mna muz musi byt vyzeraty clovek o ktoreho sa mozem opriet, s ktorym mozem tvorit rovnoceny tim a zdielat cestu zivota...

a vyzorovo? Mne sa pacia taketo typy muzov (vacsinou su to blondaci..aj manzelik je blondacik) 😀

kattrin5
3. mar 2013

Ja mam svojho vysnuvaneho manzela..najkrajsi na svete a uzasny clovek..ma neskutocne dobre srdce🙂

ervenka
3. mar 2013

@ssisska od 15 rokov Dave Gahan. 😀 😀 😀 MM ma tmave vlasy, modre oci ako DG, ale nie je taky chudy. Vlastnosti (mm je clovek, takze nie je dokonaly)- no take tie knihove- uprimny, mily, statocny, aby sa nebal krvy- overene- bol pri porode, neskolaboval, stal pri nohach a dival sa ako ditko ide na svet- doslovne. 😀 A nech aj trochu hneva, aby nebola nuda. ;)

lilysk
30. aug 2013

James Patrick "Jim" Caviezel, Jr.
Mal by byt sam sebou hlavne a na nic sa nehrat ....a vediet lubit .... 🙂

strapatapupava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz