icon

Akej farby bude výzdoba na vašom vianočnom stromčeku?

elise
18. okt 2011

do akej farby bude ladená výzdoba na vašom vianočnom stromčeku ? u nás bude klasika bielo strieborné ozdoby prevládať bude sklo.

zuzkaaaa
27. okt 2011

Ahojte, ja som minulý rok kúpila fialové a ružové gule ale skôr také ton v tone, tento rok by som ho chcela oživiť len neviem ako farbou? čo sa hodí k fialovej? ďakujem za rady!

raza
29. okt 2011

ja som mala minulý rok taký starodávny stromček. domáce ozdobené medovníky, slamené a drevené ozdoby, vyrobila som si aj mašle zo šifónu, sušené kolieska citrónu a pomaranča... a samozrejme, svetielka 😵 😵
aj tento rok takto plánujem.. 😉

mateson
1. nov 2011

Ja som robila vždy ton v tone. Ale dost sa vracaju také farebné ako sme mávali ako deti. Strašne ma to láka ale stále neviem . Robíte niektorá farebný ? Aký mal úspech? Pochválte sa, prípadne dajte foto. 🙂

katkamyska
1. nov 2011

ja veru už sa neviem dočkať, kedy ho budem zdobiť, my budeme mať fialkovo-smotanovo-zelený, tak som zvedavá či tam tá zelená vyznie... 🙂

vodnarky
1. nov 2011

uz par rokov sme mali cervene a zlate..tento rok to urcite zmenime a budeme pekny pestrofarebny.. 😵

weiya
1. nov 2011

posledne dva roky sme mali modro strieborny teraz rozmyslam, ze modru vymenim za fialovu 🙂

gledis
1. nov 2011

ja idem robiť zlato medený

sylviabab
7. nov 2011

Biela, biela, biela... a sem tam zeleno-strieborny.

apoloma
8. nov 2011

tak akurat vcera sme boli kupovat s manzelom nove ozdoby doteras sme to striedali raz cerveno-zlaty a raz zasa cerveno-strieborny a tento rok bol v plane fialovo-strieborny no nakoniec pri vcerajsom nakupe rozhodol manzel a kupili sme medene ozdoby cize bude medeno-strieborny))))

gerlinda
8. nov 2011

My sme minuly rok kupili medene a hnede gule- leskle, matne a trblietave a viacero velkosti. V kvetinarstve som kupila siroke stuhy zlate a oranzove naviazala som stuhy a vyzdoba bola hotova. Tento rok dam to iste.

sofinka18
18. nov 2011

my mavame cerveno biely stromcek ale tento rok som kupila ja zelene tak cerveno zeleno biela kombinacia

trillianka
18. nov 2011

U nas bude taky natural, slamene ozdoby a supolove anjeliky ;)
http://www.ejarmok.sk/anjel-supolovy-p-404.html
hadam sa aj niake medovnicky podaria ;)

katarinkatt
19. nov 2011

hitom bude fialovo-biely,ale ja po minulorocnom medenom siaham tento rok po medeno-zlatej tak uvidim aky bude vysledok🙂

puhinka
20. nov 2011

ahoj,
aj ja som uvažovala,že ako to vyriešim tento rok a tak ma napadlo,že si nakrájam pomaranče na plátky vysuším a zavesím na stromček...potom mám doma starý saténový záves,ktorý už nemá využitie,tak ho nastrihám a zošijem z neho dlhú stuhu,ktorou stromček omotám,doladím slabo zelenými ozdobami...a zelenými perlamy...a máme taký stromček,na ktorom sú akože šišky a to tiež veľmi pekne vyzerá 🙂

ikke
20. nov 2011

rozmyslam nad farebnymi filcovymi gulickami a mozno aj ine filcove ozdoby.
a ak nie, tak klasicke cerveno-zlate ozdoby

jespera
22. nov 2011

len pre zaujimavost - farba tychto vianoc je biela🙂 napr. v holandsku som videla biele stromceky + fialove doplnky, ze nie zeleny stromcek ale biely zasnezeny.🙂

janculka2111
22. nov 2011

My sme vlani mali stromček ladený do červena, tento rok som zaľúbená do hnedej tak sme sa rozhodli pre hnedo zlatú kombináciu🙂
😉

jaaty
23. nov 2011

fialový 😵

katkabb1
23. nov 2011

posledné roky sme mali červeno-zlatý, tento rok bude fialovo - strieborný 🙂

terrs
23. nov 2011

červeno-modrá 🙂

riana12
23. nov 2011

u nas cerveno-zlata a ak by cas vydal, chcela by som pridat aj niekolko vlastnorucne urobenych supolovych ozdob...

parvitas
30. nov 2011

v obývačke bude červeno-zlatý (s červenými mašľami), len ešte chcem nejaké postavičky v týchto farbách doplniť (v obchdooch som videla nádherné vtáky s páperím, anjleikov, či smehuliačikov), v detskej izbe budú na maličkom stromčeku ozdôbky medenej farby. (na ten malý mám ešte odložené bielo-modré, ale tie možno iný rok využijeme)

katka3012
4. dec 2011

tak my mame biely stromcek a uz 2 roky mame cervenu vyzdobu,tak uvdim ,tento rok by som chcela spravit fialovu

jaduna
4. dec 2011

Dlho sme mavali cisto biele ozdoby a uz treti rok budu v kombinacii s fialovou.

vrabciatko
6. dec 2011

v obývačke 2-metrová jedlička - smotanová so zelenou a tento rok pridám aj tmavo hnedú s trblietkami a v detskej dle slečninej fantázie ... 🙂

toromanko
7. dec 2011

fascinujú ma vianoce , hlavne do červena ladené,preto sa toho držíme.A ku všetkému máme po celom byte rozmiestnených Santov od výmyslu sveta.Je to pre nás očarujúce.

kvojtanikova
8. dec 2011

my mame tohto roku modro-zlaty, kedze sa tak rozhodol nas syn, a uz ho aj mame postaveny, lebo nam ho "nosí Mikuláš", bola som do polnoci kvoli tomu hore lebo detiska zaspali az po 22:00 😅 Ale keby som si ja mala samavybrat, mne sa paci hnedo-zlaty, s maslickami a pomarancovymi kolieskami a tak... Od detstva sme doma mavali pestrofarebny, a ako decku sa mi to velmi pacilo, tak sa aj teraz riadim podla detskeho vkusu. Ved raz pride cas, ked budeme s muzom uz sami a potom si urobime taky "silno umelecky" 😀 😀

exupery
8. dec 2011

fialovo.zlaty...

mata1001
9. dec 2011

bielo-strieborny...

bartokami
9. dec 2011

tiez menime farbu stromceka,tentokrat na fialovo-strieborny 🙂aj biele hviezdicky🙂a uvidime ako to ukaze vsetko 😀