Akej farby bude výzdoba na vašom vianočnom stromčeku?
do akej farby bude ladená výzdoba na vašom vianočnom stromčeku ? u nás bude klasika bielo strieborné ozdoby prevládať bude sklo.
ja som mala minulý rok taký starodávny stromček. domáce ozdobené medovníky, slamené a drevené ozdoby, vyrobila som si aj mašle zo šifónu, sušené kolieska citrónu a pomaranča... a samozrejme, svetielka 😵 😵
aj tento rok takto plánujem.. 😉
Ja som robila vždy ton v tone. Ale dost sa vracaju také farebné ako sme mávali ako deti. Strašne ma to láka ale stále neviem . Robíte niektorá farebný ? Aký mal úspech? Pochválte sa, prípadne dajte foto. 🙂
ja veru už sa neviem dočkať, kedy ho budem zdobiť, my budeme mať fialkovo-smotanovo-zelený, tak som zvedavá či tam tá zelená vyznie... 🙂
uz par rokov sme mali cervene a zlate..tento rok to urcite zmenime a budeme pekny pestrofarebny.. 😵
posledne dva roky sme mali modro strieborny teraz rozmyslam, ze modru vymenim za fialovu 🙂
ja idem robiť zlato medený
Biela, biela, biela... a sem tam zeleno-strieborny.
tak akurat vcera sme boli kupovat s manzelom nove ozdoby doteras sme to striedali raz cerveno-zlaty a raz zasa cerveno-strieborny a tento rok bol v plane fialovo-strieborny no nakoniec pri vcerajsom nakupe rozhodol manzel a kupili sme medene ozdoby cize bude medeno-strieborny))))
My sme minuly rok kupili medene a hnede gule- leskle, matne a trblietave a viacero velkosti. V kvetinarstve som kupila siroke stuhy zlate a oranzove naviazala som stuhy a vyzdoba bola hotova. Tento rok dam to iste.
my mavame cerveno biely stromcek ale tento rok som kupila ja zelene tak cerveno zeleno biela kombinacia
U nas bude taky natural, slamene ozdoby a supolove anjeliky ;)
http://www.ejarmok.sk/anjel-supolovy-p-404.html
hadam sa aj niake medovnicky podaria ;)
hitom bude fialovo-biely,ale ja po minulorocnom medenom siaham tento rok po medeno-zlatej tak uvidim aky bude vysledok🙂
ahoj,
aj ja som uvažovala,že ako to vyriešim tento rok a tak ma napadlo,že si nakrájam pomaranče na plátky vysuším a zavesím na stromček...potom mám doma starý saténový záves,ktorý už nemá využitie,tak ho nastrihám a zošijem z neho dlhú stuhu,ktorou stromček omotám,doladím slabo zelenými ozdobami...a zelenými perlamy...a máme taký stromček,na ktorom sú akože šišky a to tiež veľmi pekne vyzerá 🙂
rozmyslam nad farebnymi filcovymi gulickami a mozno aj ine filcove ozdoby.
a ak nie, tak klasicke cerveno-zlate ozdoby
len pre zaujimavost - farba tychto vianoc je biela🙂 napr. v holandsku som videla biele stromceky + fialove doplnky, ze nie zeleny stromcek ale biely zasnezeny.🙂
My sme vlani mali stromček ladený do červena, tento rok som zaľúbená do hnedej tak sme sa rozhodli pre hnedo zlatú kombináciu🙂
😉
fialový 😵
posledné roky sme mali červeno-zlatý, tento rok bude fialovo - strieborný 🙂
červeno-modrá 🙂
u nas cerveno-zlata a ak by cas vydal, chcela by som pridat aj niekolko vlastnorucne urobenych supolovych ozdob...
v obývačke bude červeno-zlatý (s červenými mašľami), len ešte chcem nejaké postavičky v týchto farbách doplniť (v obchdooch som videla nádherné vtáky s páperím, anjleikov, či smehuliačikov), v detskej izbe budú na maličkom stromčeku ozdôbky medenej farby. (na ten malý mám ešte odložené bielo-modré, ale tie možno iný rok využijeme)
tak my mame biely stromcek a uz 2 roky mame cervenu vyzdobu,tak uvdim ,tento rok by som chcela spravit fialovu
Dlho sme mavali cisto biele ozdoby a uz treti rok budu v kombinacii s fialovou.
v obývačke 2-metrová jedlička - smotanová so zelenou a tento rok pridám aj tmavo hnedú s trblietkami a v detskej dle slečninej fantázie ... 🙂
fascinujú ma vianoce , hlavne do červena ladené,preto sa toho držíme.A ku všetkému máme po celom byte rozmiestnených Santov od výmyslu sveta.Je to pre nás očarujúce.
my mame tohto roku modro-zlaty, kedze sa tak rozhodol nas syn, a uz ho aj mame postaveny, lebo nam ho "nosí Mikuláš", bola som do polnoci kvoli tomu hore lebo detiska zaspali az po 22:00 😅 Ale keby som si ja mala samavybrat, mne sa paci hnedo-zlaty, s maslickami a pomarancovymi kolieskami a tak... Od detstva sme doma mavali pestrofarebny, a ako decku sa mi to velmi pacilo, tak sa aj teraz riadim podla detskeho vkusu. Ved raz pride cas, ked budeme s muzom uz sami a potom si urobime taky "silno umelecky" 😀 😀
fialovo.zlaty...
bielo-strieborny...
tiez menime farbu stromceka,tentokrat na fialovo-strieborny 🙂aj biele hviezdicky🙂a uvidime ako to ukaze vsetko 😀

Ahojte, ja som minulý rok kúpila fialové a ružové gule ale skôr také ton v tone, tento rok by som ho chcela oživiť len neviem ako farbou? čo sa hodí k fialovej? ďakujem za rady!