Akej konšpiračnej teórii veríte?
Je na svete mnoho konšpiračných teórií. Je nejaká, ktorej veríte?
ja napriklad teraz neverím že princezná Kate má rakovinu. Ked som videla to video čo vraj nahrala to uplne vyzeralo ako pocitacom spravene...myslim ze ju uz davno niekde odstranili ale bohvie kde je pravda.
kazdy kto veri v boha veri v konspiracnu teoriu napriklad...
Ja napríklad verím tomu,že Hitler nezomrel tak a vtedy,ako sa to všeobecné hovorí..Verím tomu,že ušiel a pekne si niekde dožil..
@viestta A Bergier s Pauwelsom? Ich Jitro kouzelníků je tiež mňamka. U Součka by som upozornila ešte na jeho krátke detektívne príbehy s Martinem Andělem. Aj za Doylovým psom baskervillským našiel Flamela (Fulcanelliho, viď. HP) a mimozemšťanov. No a Cesta slepých ptáků je tiež topka. Tam sa zase inšpiroval Verneho Cestou do stredu zeme.
@vyrovnanaosoba to že Putin má dvojnikov predsa hovorili aj v nejakých ukrajinskych správach, odkedy začala vojna tak ich zopár mám lajknutych na odber a zbežne čítam, myslím že sa k tomu vtedy vyjadrovali aj nejakí príslušníci armády ... ani som nevedela že to je konšpirácia 😂 ja to beriem ako fakt 🙈
@zuzanka.zuzu ja kým neuvidím dvoch vedľa seba, neuverim 😂
@vyrovnanaosoba ideálne oboch v truhle
@zuzanka.zuzu 🤫
Teda, nie že by som tomu verila, ale zaráža ma jedna vec. Keď mi to niekto logicky vysvetlí, tak budem vďačná. Američania pred x rokmi pristáli na mesiaci. Ok. Prečo tam odvtedy nikto nebol? Toto mi vysvetlite 😁 a ešte tie doslova hračkárske videá akože z mesiaca a to komické štartovanie modulu, no ja vám neviem, nerobí si z nás niekto srandu? Nehovorím, že tam neboli, ale tieto veci mi prosím vysvetlite.
Z psychologickeho hladiska je dnes idealna doba na rozmach konspiracii,plus je to sialene znasobene globalnou hyperkonektivitou, lebo konspiracie su stare ako ludstvo samo.Striedaju sa doby relativnej istoty,kedy nemaju taky ohlas,ale akonahle vladne chaos a neistota,rastu ako huby po dazdy. Viete,ze znamy vedec 19teho storocia veril,ze nosne dierky mame dole.preto,aby nam do nich nenaprsali patogeny z vesmiru? Mozno je mudre sa poucit z historie a nefanatizovat ani jednu a ani druhu stranu. Nie jedna konspiracia sa stala pravdou a nie jedna pravda bola klamstvom,ked ju preosial cas.Ale teda nemyslim na skvosty typu zem je plocha a saharskym pieskom nas praskuju...
Netvrdím že verím, ale bavia ma čítať konšpiračné teórie o páde dvojičiek
@lenkakravcova je tu veľa náhôd...
@lenkakravcova myslíš, že pracovníci z Izraela vedeli,že dvojičky padnú?
@nikha2809 za padom dvojiciek su obcania saudskej arabie zaplateni CIA aby mohli USA napadnut Afganistan a Irak kvoli rope
@lenkasarka jasne mosad ma kontakty a spehov vsade, vedeli to
Ze sa planuje utok na dvojicky. A vedela to aj CIA kedze v tom mala prsty ako aj v inych teroristickych akciach
@lenkasarka to neviem. Ale Minimálne dostali nejaké echo aby sa odpratali z budov (dovolenky, lekári, prechádzky v dane hodiny mimo dvojičky). Kto za tým je asi nezistíme nikdy, keďže to bude určite niekto na vysokom poste, kto to vymyslel i schválil. Tak ako keď USA chcelo napadnúť Vietnam - nemali dôvod, tak fejkivali že ich Vietnam napadol a oni idú robiť len spravodlivú odvetu.. pri vietname to nakoniec USA priznalo (čiernu operáciu), pri dvojičkách to nemôžu. Či už spolupracovali s Izraelom alebo so Saudskou, išlo tam o ropu o peniaze, moc, takže toto sa neobjasni nikdy.
@lenkakravcova "tak fejkivali že ich Vietnam napadol a oni idú robiť len spravodlivú odvetu"? To mas odkial? Vo Vietname sa bojovalo desatrocia. Tam ani II. sv. vojna v podstate neskoncila ale pokracovala dalsich 30 rokov, len akteri sa vymienali. Jedni s druhymi prestali, nastupili dalsi. Prve vojny pri deleni indociny kde sa mastili s Francuzmi a plynulo to preslo do partizanskej vojny nakoniec kde americania nechceli aby to ovladli komunisti.
"Ale Minimálne dostali nejaké echo aby sa odpratali z budov" a tato informacia je odkial? Zase netreba zabudat ze ako pracovnici v kancelariach nebyvame tam moc skoro, casto ani pred deviatou a lietadlo narazilo 8:46.
Preco ludia neveria,, konspiraciam,,? Lebo I'm to vravia v TV ze,, neverte konspiraciam,,... Ale Preco by som Mala verit Len a Len tej TV? Johny Depp vyhral sudny spor s Amber Heard, preukazala sa Jeho nevina. Tu v TV povedali, ze Ho odsudili za domace nasilie... Manipulacia je uplne vsade a vedie to k tomu, aby SA ziadna pravda neukazala, ale aby bola jedna,, pravda,,... Jedna men's, jedna cirkev, jedna TV.. Monopol. Teda diktatura.
@hiro tu sú tieto informácie.
Je to tam čierne na bielom. Priznali že to bol fake
Máš tam aj zdroje.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gulf_of_Tonkin_...
asi ziadnej, zaujimalo by to s tym covidom z cinskej laboratorie, ci sa to niekedy objasni, tam by som mozno bola ochotna uverit. Najviac ma bavi plochozem a najviac ma stvu tie, ze vsekto je niekym riadene. Mam pocit, ze ludia, ktori nevedia zorganizovat ani svoj zivot, veria, ze niekto organizuje celu planetu. Bankstri, zidojasteri, Soror, mocni tohto sveta - vsetko riadia a sleduju svoje ciele, nic nie je nahoda. Ked toto pocujem, mam dost. Skusila som si zorganizavat vlastnu svadbu a odvtedy viem, ze nikto mocny neriadi planetu. Proste sa toci z jedneho pruser do dalsieho uplne nahodne a moci tohto sveta su radi, ak to ako tak ustoja.
Ja som kedysi ficala na Danikenovi. Cize som sa priklana k teorii, ze nas navstivili (navstevuju) praveky astronauti. A ze bohovia boli vskutocnosti mimozemstania. Dodnes rada pozeram Votrelcov davnoveku 🙂
@mareka49 zdravým ľuďom? Ako si môže byť niekto istý tým, že je zdravý? Svokra vyhodili z urgentu, podľa nich bol zdravý a zomrel na druhý deň (pár rokov pred covidom). Otázka je: bol zdravý alebo iba hodnoty, ktoré mu oni skontrolovali mal v norme?

@zmrzlinka2021 povedzme si pravdu, ako mozu rodicia bez kritickeho myslenia vychovat dieta s kritickym myslenim? A prave sucasna generacia rodicov ma obrovske problemy s kritickym myslenim ale aj so zakladnymi vedomostami a vseobecnym prehladom. Ich vzorku denne stretas na MK