Akej konšpiračnej teórii veríte?
Je na svete mnoho konšpiračných teórií. Je nejaká, ktorej veríte?
@hiro to nie je celkom presna paralela myslim si,ani hyperbola…..
@hiro ale zasa sa nenasiel ani jeden,co by odfotil tu vlajku ?😁a teda teleskopy dneska maju ludia dost dobre
@veronika2021 Neletelo sa tam raz ale v 60/70 rokoch skoro 100x. A co sa tyka ludi co tam pristali, pobehovali a nie len leteli okolo tak to bolo ako citam 6x.
O technologiach sme sa uz bavili, nikto teraz nejde zostrojovat elektronkovy pocitac co sa vtedy pouzival.
Rusi, Cinania, Indovia tam leteli tak isto X krat. A Cinania tam doniesli aj vlajku ked uz ide o to. Ale na co by tam teraz znovu posielali ludi? Mne to nedava zmysel. Historia si pamata len vitazov. Nikoho nezaujima kto bol druhy ci treti. Takze dnes ide o Mars. Nikoho nezaujima 50 rokov stara technika, nik ju nebude rekonstruovat, hladat dokumenty po archivoch aby zreplikoval historicky let. Mame mnohokrat lepsiu techniku ktora nas dostane na Mars. Nie je ziadny dovod pouzit ju a letiet s ludmi tam kde sme uz viac krat boli ale letiet s nou tam kde sme este neboli.
Ze Elvis žije! 😆
@veronika2021 "ale zasa sa nenasiel ani jeden,co by odfotil tu vlajku ?" Ako? Vsak tie vlajky, pristavacie moduly atd foti kto moze kedy moze. Fotiek su hromady...
https://starlust.org/how-many-flags-are-on-the-...
https://www.reddit.com/r/ISRO/comments/167hcnz/...
@veronika2021 vies co, tam kde byvam je uplne ine prostredie ako tam kde pracujem. Moje bydlisko ma taku znacku, vola sa to koniec obce. Moje pracovisko ma tiez znacku, vola sa to zaciatok obce. Ked som na pracovisku, netvrdim, ze som doma a opacne.
Zjavne neveris ani na gravitaciu, pretoze aj Mesiac kruzi okolo Zeme a pritom nie je na Zemi. A Zem kruzi okolo Slnka a je to stale Zem.
@emjee a z coho sudis ,ze spochybnujem gravitaciu akoze?
@veronika2021 vcera si tvrdila, ze astronauti MIRu neopustili Zem a dnes 10:20 "a teraz si predstavim,ze ludia opustia Zem,lebo ISS je na hranici ale nie je to otvoreny vesmir,inak by nekruzili okolo Zeme"
@veronika2021 Este by som sa chcel vyjadrit k jednej veci, som nad tym rozmyslal ze ked si napisala ze vyhrat na hlupou zenou. K takemu vyjadreniu myslim ze som sa nikdy neznizil ani v realnom zivote ani tu. Ale co asi robim nespravne je to ze sa z nazorov prilis vysmievam a neargumentujem len vecnejsie bez emocii. Nevysmievam sa cloveku samemu, jeho osobe, neutocim na toho cloveka. Len tym vetam co pise. Ale vidim ze sa to ludi dotyka - a teba tiez ako si pisala - ako keby som utocil na teba-jeho sameho. Premyslim si to ako by som lepsie formuloval to co chcem vyjadrit - tak aby sa nad tym ten druhy zamyslel namiesto toho aby sa urazil.
@hiro vsetka cest chlape,ale nie ja som nehorlava,na mna mozu hadzat zerave uhliky a maloktory sa ma bytostne dotkne.A ak sa ma nieco dotkne,zacnem premyslat preco a kde je moj problem…Najskor som z Tvojich reakcii mala pocit,ze ma chces ponizit,potom som videla z ostatnych prispevkov,ze pridavas argumenty s nejakou informaciou,nad ktorymi potom zacnem aj ja premyslat.Myslim,ze o to ide,ludia by mali komunikovat menej emotivne a viac informativne.Lebo nikdy nevies,ktora informacia otvori tomu druhemu novy pohlad na svet alebo vlozi chrobaka do hlavy.

@mareka49 niektorym ano niektorym pomohla zbavit sa alergie ci migreny.Niektorym pomohla zbavit sa zivota….