icon

Ako často jete a aké sladkosti preferujete?

25. jún 2024

ahojte, zaujíma ma či jete sladké, ak áno, ako často a čo máte najradšej?
ja si aj poviem že budem jesť iba tmavú čokoladu, datle, sušené slivky, čerstvé ovocie atď. a potom aj tak nevydržím a kúpim si nejakú hnusnú nezdravú sladkosť

Strana
z2
mantilka
28. jún 2024

@sssss123 To sa dá? Ja nemám veľmi nadváhu, bruško by mohlo byť ale plochsie...ale sladkosti milujem.

jana_eyre_2
28. jún 2024

Bohužiaľ každý deň si niečo doprajem... 😒 V práci vstávam veľmi skoro, nemám čas nejako raňajkovať, ak tak si dávam ovsené kekse s kávou (to sa mi podarí iba občas) a inak keď mi je zle od hladu, dám si cukrík - to vycmulam asi 5, na rýchlu energiu to potrebujem.. potom keď prídem domov, dám si tiež nieco sladké, sójovú tyčinku, alebo troška drage keksov, či kúsok čokolády vycmulam.. kávu pijem bez cukru..
A musím schudnúť, lebo som posledné mesiace pribrala dve tri kilá.. to už namne cítim a lezie mi to na nervy.. pohybu mám veľa, uvedomujem si že musím si lepšie upravit stravu..

322sima123
28. jún 2024

Cez leto skoro kazdy den bud zmrzka ci nanuk alebo kinder pingui ci rezy chladene, to je fajn, likerove spice z nitrazdroju tiez ked sa da :D ale radsiej slane mam

Strana
z2