Ako často meníte obliečky?
Ahojte baby 🙂
Je to dosť taká blbá otázka ja viem, ale nedá mi to. Stretávam sa totiž s nepochopením, pretože mením obliečky každé dva týždne. Že je to moc často.😅 Tak sa teda pýtam vás gazdinky, ako to je u vás? Fakt som taká na hlavu?
A druhá otázka. Vraj moc často periem. Sme dvaja, periem tak raz za dva týždne ale napríklad tri práčky. Montérky a pracovné oblečenie spolu, spodné prádlo čierne a tričká spolu, biele a uteráky spolu. Je to naozaj tak veľa? Ďakujem 🙂 U nás doma to bolo tak, že sa púšťala práčka priebežne, ale momentálne keďže bývame so svokrou.... Je situácia iná.😅 Ďakujem
Určite by som jej dala peniaze naviac a určite jej aj povedz ze je to preto lebo chceš prať tak aby ti to vyhovovalo ale ked jej to vadí tak nechceš mat pocit že si jej niečo dlžná a ona potom musí na vás doplácať.. Ona nebude mať dôvod ti viac do toho hundrat a ty budeš mať pokoj.
Urcite si v poriadku. Obliecky menim kazde 2 tyzdne. Periem castejsie. Babatkovske veci tak raz do tyzdna (kym sa nazbiera plna pracka) a nase veci podla potreby. Co je cca 3 krat do tyzdna aj s uterakmi a bud susim v susicke alebo supnem na balkon.
@cacianka ja hovorím presne toto isté a som podľa nej fanatička
Ja menim obliecky raz za mesiac a to uz si nadavam ze je to otrasne neskoro, smrdia, ale pri detoch sa nie vzdy stiha castejsie menit, ked si pisala ze pričasto, tak som myslela ze napises denne :D
Ja menim obliecky raz za mesiac a to uz si nadavam ze je to otrasne neskoro, smrdia, ale pri detoch sa nie vzdy stiha castejsie menit, ked si pisala ze pričasto, tak som myslela ze napises denne :D
Ahoj, u nás sa obliečky menia každý týždeň, väčšinou v sobotu. A periem podľa potreby, cez víkend obvykle viac, ale aj v týždni, tak každý 2.-3. deň určite. Neviem si predstaviť spať mesiac v jedných obliečkach. A prádlo sa tiež nazbiera, hoci sme len 3-členná rodina. Keby som čakala 2 týždne, kým budem prať, potom by som musela prať celý deň v kuse.
Ahoj,u nás sa perie denne a to mám práčku na 11kg,mám šesť detí,tak len keď večer nahadzeme špinavé prádlo do kosa už sa aj môže prať. A meniť obliečky raz za dva týždne je podľa mňa normálne🙂
Raz za 2 týždne je často? 😳 Nepočúvaj hlúposti. Ja mením raz za 2 týždne a v lete každý týždeň. Periem priebežne počas týždňa, ale vychádza to tak na 4 práčky týždenne. Sme 2+dieťa
Ja mením každý týždeň a periem obden
Obliečky raz za 2-3 týždne, to už vidím kedy treba. A periem tak každý druhý, tretí deň, sme dvaja.
Kúp si svoju práčku a zaplať viac za energie,prášok predpokladám máš svoj...a niet čo riešiť...periem každý týýžden,syn alergik,manžel sa dosť potí.....
My sme 4ja. Vychádza mi 7 práčok na týždeň. A posteľné mením podľa potreby.
@ajka0207 ja som bola kedysi taká, že som si menila obliečky raz za mesiac, dva 😂 ale to som mala tak 15
@h2 aj mne potom vychádza na viac práčok prádlo ...
@aksunah máte doma veselo, to je krásne 🥰
@janinah no na vlastnú práčku teraz nemáme peniaze... Ale nápad dobrý, ďakujem. Áno mám svoj prášok, aviváž, všetko 🙂
Hovno je toho veľa per ako chceš koľko chceš sak si platíš energie ja vymením keď vidím ze treba vymenit🤨
ja teraz periem pomaly kazdu chvilu, zvykla som prat raz za tyzden, mozno za dva a teraz pomaly kazdy druhy den 😀 Mala ta furt ufulana a my tiez ked chodime nieco na zahradu porobit, takze periem ked je treba, niekedy si uz tiez pridem ako psycho ale no a co 😀
@alexk12 ďakujem za super reakciu 😂 ja si myslím, že jej vadím už len z princípu. Som lakomá, večne urazená, panovačná, dôležitá, nepríjemná, .... Mohla by som pokračovať 🙂
Jaj ja som nedocitala že to peries na svokrinej práčke jasne ze p.. e😀 nechaj jej tam tringeld 😋
Ja periem obliecky kazde 3dni,nieze by bolo treba ale ja rada spim vo vonavej perinke🙈🥰a oblecenie aj 3pracky denne. Este nieco ta znepokojuje?🤣🤣🤷♀️
Sme doma traja plus babatko. Obliečky 7-10dni a periem každy deň 1-2 pračky😁
Ahoj, keď svokre vadí tvoje príliš časté pranie, existujú aj práčovne. Inak je to veľmi dobrá vec,my máme jednu blízko domu,prací program trvá asi pol hodinu, majú aj sušicky a mangeľ. Nechodím tam úplne pravidelne,ale všetky veľké veci ako paplóny,poťahy na matrace a pod. tam periem pravidelne. Navyše stráviš čas mimo domu a oddýchneš si...
ja menim obliecky max po dvoch tyzdnoch, niekedy aj castejsie. mam rada vonave a ciste. periem raz za tyzden 2 pracky.
Ja mením obliečky raz do mesiaca nám dospelým a deťom častejšie a periem aj tri práčky denne..my sme piati..a vysavam 4x do týždňa a už mám nervy lebo furt je tu bordel...hlavne v detskej a kuchyni..ešte že mám umývačku riadu lebo neviem si ešte predstaviť umývať riad aj ten sa umýva 2x denne..hruuuza
Ja periem kazdy den aj 2x.a obliecky po 2 týždňoch. Sme 4
Obliečky menim kazde 2 týždne a periem každý druhy deň 2 práčky, sme 2 dospelý a 1,5 ročne dieťa 😊
@tncka nie, už som pokojná 😂😂😂😂
@kikulienkadd zaujímavý nápad, ďakujem 🙂
@nina1004 aj ja by som veľmi chcela umývačku 🙄
Obliečky 2x týždenne, periem 2x denne, minimálne :( sme 4...

Svokru posli do prdele. Keby si videla ako moja perie by si plakala. Ja ako čistotny človek pomaly skriabem stenu od nervov.
Hodí do práčky veci na 10 minút, potom da zmykat a na susiak.
O prezliekani posteľné ho prádla ani nehovorím. Ide o mesiace, nie tyzdne.
Muz to nekomentuje. Je rad, ze ma pravidelne čisté a voňavé pradlo. Mama je mama, to nekomentuje..