icon

Ako často prevliekate periny?

lenka1977
14. aug 2008

? Mozno trosku divna otazka ale celkom ma to zaujima? Po tyzdni sa mi zda skoro a po dvoch uz vela. 😵

Strana
z4
eva7780
15. aug 2008

lenka,podla potreby 😉

angua27
15. aug 2008

lenka, vankúše každý týždeň a periny tak raz za dva-tri týždne. niekedy podľa potreby. synovy prezliekam posteľné prádlo tak po týždni a pol, alebo keď sa náhodou preciká, alebo pogrcká. 😉

lefika
15. aug 2008

mne sa to po dvoch vela nezda 😅

sue
15. aug 2008

Podľa potreby...

cervena_ciapocka
15. aug 2008

no u malych deticiek asi treba castejsie, ale dospelym myslim staci "podla potreby" 🙂
ja prezliekam, ked sa mi zda ze uz treba, alebo jednoducho ked chcem zmenu 😉

katy2
15. aug 2008

podla potreby....

sasenka
15. aug 2008

tak každe 3 týždne, ale ak je teplo alebo niekto chorý tak častejšie.
malému tiež tak, on sa velmi nepotí a ani sa nezvykne precikať alebo povrackať - ale plachtu musím často, lebo sa stane že na to vyleje čaj alebo mlieko.
Dcera ma ovčie rúno, ale aj to obliekam do návliečok, a to tiaž raz za 3 týždne. vankúše mam 2, takže to jej vymením medzi sebou, alebo vyzlečiem ked sa viac spotí.

lefika
15. aug 2008

ciapocka 😀 ja vlastne tiez tak nejak: ked ma omrzia obrazky a zatuzim po inych 😀 pri tom, ako som na materskej zinfantilnela, je to dost casto 😅 😉

gucz
15. aug 2008

3 týždne až mesiac. Ak je leto a človek sa potí tak skôr, často aj periny luftujem v okne. Ak prezlečiem periny, MM sa hnevá, že on má rád svoj smrádeček 😀 😀 😀 (samozrejme zo srandy)

trixi
15. aug 2008

kazdy tyzden. Periny davam pri slnecnom pocasi tak na 2 hod vyvetrat na balkon. Neviem si predstavit neprezlecenu postel 3 tyzdne 😲 .

kukona1
15. aug 2008

ja teraz cez leto každý týžden a v zime každé dva...zbožnnujem vonu čistých návlečiek a strašne dobre sa mi potom spí... 😵 malej prevliekam podušku každý týžden a paplonik raz za mesiac pretože ona sa nezakrýva...stále spí ,,odkopaná,, 😅

bibula
15. aug 2008

😉 moj priatel aj kazde tri dni 😖
teraz sme boli prec styri dni, pred odchodom prevliekol a po prichode chcel znova, no nedovolila som mu,co je to za poriadok,uplne staci raz za tyzden za pravidelneho spania 😀
no a dcera,ta si meni podla nalady,takze niekedy aj 3x do tyzdna-no co uz-puberta 😉

bihan
15. aug 2008

cca každé dva týždne

briketa
15. aug 2008

skalne kazdy utorok

jonatanka
15. aug 2008

prave som ich prezliekla po dvoch tyzdnoch,myslim ze este 3-4 dni by to vydrzali ale drahy do mna strasne hucal, on je na to velmi zatazeny 😉 ,jeho mamina prezlika periny tusim kazdy tyzden.

kukona1
15. aug 2008

ja mám tiež určený den na prevliekannie 😀 vždy v piatok

martina46
15. aug 2008

ked si spomeniem 😎

erikasadek
15. aug 2008

kazdy tyzden alebo

erikasadek
15. aug 2008

raz za tyzden , niekedy aj skor a u deti 2 krat za tyzden

zuzidr
15. aug 2008

tak som asi divná,neviem si predstaviť prevliekať periny každý týžden 😅 🤐 prevliekam každé 2-3týždne,a nechcem sa nikoho dotknúť,ale prevliekať zvlášť podušky a zvlášt paplony?to potom ako vypadá tá spálna? 😅 😕

ja som zaťažená na pekné vzorované postelné porádlo 😅 😀 ale každý týžden by som ho nemenila 😕 😉

zuzulik
15. aug 2008

podla potreby cca kazde 2 tyzdne 😉

ukana
15. aug 2008

ja tiez kazde 2-3 tyzdne, ... kazdy tyzden...no neviem 😅 😕 , mam dost prania veci co nosime...

ukana
15. aug 2008

aj zehlite obliecky?? 😅

katkaajurko
15. aug 2008

kazde tri tyzdne..alebo podla potreby - kes sme chori hned po chorobe..alebo ked je prilis teplo... ale kazdy tyzden?...kamoska mi povedala krasne heslo: "obe nemozeme byt pekne - bud ja alebo domacnost" 😀 😀 tak to tak na odlahcenie 😉 a tiez si potrpim na pekne navliecky prijemne na dotyk 🙂 a aby sa zehlit nemuseli... 😀

bibula
15. aug 2008

nezehlim, este to tak,mozno keby sa pomenej prevliekalo tak pouvazujem,ale nieeeee 🙂

ukana
15. aug 2008

bibula , pri vasej frekvencii si to uz mozete uviet aj ako povolanie: prezliekac postelneho pradla 😀 🤐 😅

angua27
15. aug 2008

zuzidr, mám viac kusov jedného vzoru, takže aj keď prezliekam vankúše každý týždeň a povliečky nie, vždy ľadia. 😉

bihan
15. aug 2008

nežahlím, sušičkujem 😀

lefika
15. aug 2008

zehlit postelne pradlo? to by som sa musela veeelmi nudit. to som robila akurat ako aupair v anglicku, ale to som bola za to platena 😀

zuzidr
15. aug 2008

angua tak potom ok,ved to je každého vec,ja len hovorím že mne sa páči pekne zladené post.prádlo,ja musím mať ešte aj plachu v približne rovnakom odtieni 😀 😀 😀 😀

Strana
z4