Ako celebrity zvládajú rodičovstvo a starostlivosť o seba?
Viete mi vysvetlit ako maju nase celebrity tolko casu na seba popri dietati/detoch ? Stale su vymalovane, chodia na procedury ,vecierky atd atd do toho este maju aj svoj biznis … napr taka plackova alebo dalsich xy… nechapem ako to stihaju …ja som rada ked stihnem pri dietati vybehnut na nakup
Celebrity neviem, ale toto všetko zvládam aj ja a je to úplne jednoduché - dieťa má dvoch rodičov.
Biznis svoj nemám, ale robím sama na seba, neprestala som ani keď som porodila.
@lucia13022023 Ano viem ze ma oboch ale ked je muz cely den v praci tak na seba toho casu vwla nemam …
@pribinak mne by to asi bolo aj luto dieta stale odkladat mame / opatrovetlka a pod ..
Lebo si najímajú opatrovateľky.
Cibuľkova sa tuším vyjadrila, že ma dokonca 2.
Cize ano, majú aupairky.
Veď skoro polka má spoluprácu s upratovacou službou, kaderníctvom, nechtami atď atď, vedia si prispôsobiť čas, ako chcú, kedy chcú, a plus majú za to zaplatené. Za to platia operky. Jednoduché.
Nemusí mať ani opatrovateľku, stačí normálne manžel a občasná pomoc starších rodičov. Upratovačka je v takych rodinách asi samozrejmosť, keby na to mam tak doma nepohnem ani prstom a varila by som len keď by som mala na to naladu. Inak záleží aj aké je dieťa, pri niektorých sa dá v pohode stíhať život aj biznis a zas ma na všetko ľudí, nerobi si sama všetko. A upraviť sa trvá 15 minút, to nie je o tom, že nemám čas.
Ja by som povedala k tomu ešte toľko , že ja evidujem 2 typy matiek: 1. typ ma dieťa v opatere stále , teda sem tam s v pomocou manžela 🤣 a možno babky. Tento typ som aj ja, rada by som napr na pár hodín do práce , ale jednoducho mi to nedá, aby som to dieťa niekde odkladala (škôlka ,babka, teda babka áno ale nie na pol dňa ) 2. typ ženy ktoré nemajú problém ročne dieťa dať do škôlky a ísť pracovať,.veľakrát ani nie kvôli financiám (samozrejme neodsudzujem nikoho ). Do tej kategórie patria aj celebrity . Inak sa to nedá . Len tak že o dieťa sa stará aj niekto ďalší. Pripadne pracuješ keď dieťa spí alebo popri dieťati . Ale ja závidím takým, pretože ja nemôžem otvoriť notebook pri deťoch , nemá to cenu . 🤷🤷
Zrovna Plačkovej vychováva dieťa jej mama. To si nevedela? Je to jej práca na plný úväzok.
@callisia no vsimla som si ze je snimi stale a vsade
maju upratovacky, opatrovatelky, babky, donaskova sluzba
Majú opatrovateľky, kuchára, upratovačku, záhradnícka.
a k tomu vsetkemu nie su 8 hod denne niekde v praci ako bezna pracujuca matka to sa nedá porovnať..
Mám rada keď niekto povie ze postarať sa o seba trvá 15 minút. Že veď sa učešem dám si riasenku a lesk a hotovo. Nič v zlom ale u mňa toto nie je postarať sa o seba a napríklad môj muž by si ani nevšimol že sa na mne niečo zmenilo alebo že niečo je inak. ... A to mám v mihalnice umelé a obočie farbené a vlasy napletené😂😂😂. Mne ráno kým si len trochu urobím nejaký účes z tých na pletených vlasov a kým na seba hodím omietku trvá minimálne 20 minút. Ale možno som len kgrampľavá a pomalá
Ked sa tu pytas akurat na Plackovu, neviem, ja ked vidim tie videa co natacaju aj s malym, lebo mi to zacalo na fb vyskakovat a par x som pozrela.. nepride mi ten malinky nejaky extra stastny, ale mozno sa mylim, ale o com je taky zivot, ked vkuse sa niekde tocia. Alebo jeho otec, tancuje s nim na pleciach, ale nepridrza ho poriadne, alebo ho pusti rovno. Nestastie sa lahko stane, to je sekunda. Ale hlavne, ze ma natocene.
Takze oni to stihaju jedine tak, ze maju na to ludi, aby sa im o deti niekto staral, inak nie je sanca.

Majú gazdinky, opatrovateľky, upratovacky, ….