icon

Ako chutí dubajská čokoláda?

14. mar 2025

Osial s dubajskou cokoladou zasiahol aj mna. Nuz ale pozeram na foto, a vyzera to dost nechutne. Ako keby v tom zelenom na pohlad slize boli cerviky. To vazne vam tak chuti?

Strana
z4
ariannazara
14. mar 2025

Ako každá iná, ci študentská alebo hocičo iné. Nemám pocit zeby som sa z nej isla pototo ale sladkemu nepoviem nie a je to jedno ci dubajska alebo delí 😂

jozinzbazin22
14. mar 2025

6eur stoji u nas v obchodiku a predala sa raz dva,detom sme chceli kupit.

jozinzbazin22
14. mar 2025

Dokonca aj stary ludia si ju kupuju,lebo videli na nete,tak chceli vyskusat.

petulda333
14. mar 2025

Chutila mi,mam rada cokoladu aj pistacie. No bola velmi sladka,tak viac nekupim

pink_lady
14. mar 2025

Raz som kupila, a neprislami nicim vynimocna

domkakvet
14. mar 2025

Rozmyslala som ci kupit, alebo nie, mali ich vela a na druhy den ani jedna.

fadama
14. mar 2025

Mne veľmi chutí 😂 aj dnes som si kúpila. 😄

lucia13022023
14. mar 2025

Ja neviem co sa každý ide zblázniť, obyčajná čokoláda ktorá na Slovensku ani dubaiska vlastne nie je 🤣 predražena čokoláda ktorá chuti rovnako ako každá iná. Dnes starký kúpil osem čokolád - každej vnucke jednu a všetkým pravnucatam 🙈 ochutnala som kocku a teda nič extra, oveľa lepšia je lindt čokoláda 🤣

hsara99
14. mar 2025

Ja som strašne dúfala, že mi to chutiť nebude, ale je to bomba 🤣 ale netreba kúpiť najlacnejšiu variantu z Lidlu ale buď originál alebo niečo z trošku kvalitnejšej čokolády

muchotrafka298
14. mar 2025

Ja som mala fake z Lidla, bola v pohode, ale prisla mi strasne sladka. Uz si to viac nekupim. Original stoji 50 EUR a to nie som ochotna za to dat.

lindous
14. mar 2025

Čo som mala čokoládu, dovezenú od kamošov, tak nenadchla, ani neurazila, mne to kombo pistacii s čokoládou až tak nereže, ale plnka - to čo podľa teba vyzerá ako sliz s červíkmi - bola veľmi fajn a keďže som mala doma pistaciovy krém, spravila som ju do palaciniek a to bolo super, baví ma tá textura 😄

veronikaszabova
14. mar 2025

Kupujeme tuto.
Je paradna

13uzivatelka11
14. mar 2025

Ja som vyskúšala tieto, v oboch je viac ako 20% pistacii a chutia výborne. Ta zelená ma menej percent pistacii, ale zdá sa mi o troska menej sladká.

3petka
14. mar 2025

Ja som jednu kúpila, aby som ten “osial” ochutnala ale žiadny zázrak sa veru nekonal. Mame 100x lepšie čokolády a pistaciovou príchuťou.

moonlight1210
14. mar 2025

Dostala som original, bola som velmi zvedava, ale nenadchla. Co sa tyka cokoladoveho obalu (teda cokolady samotnej), prisla mi taka bezna. Vypln mi trochu vadila. Pistacie mam radsej na slano.
Dojedala sa u nas par dni. A to decka inak cokoladu velmi lubia a dostavaju na pridel (inak by po cokolade u nas lahla zem do polhodiny).

janinah
14. mar 2025

Každê čudo tri dni trvá....

janci27
14. mar 2025

mne tiez chuti, netreba vsak kupovat tie lacne napodobeniny zo supermarketov, tie maju od nej daleko, su strasne presladene a plne palmoveho tuku

basska_b
14. mar 2025

Ja sa na tom smejem, lebo taketo čokošky s plnkou mal Orion 10rokov dozadu a bol to riadny blivajs. Teda, ak mam za seba vraviet. Tusim sa to uz ani nepredava.

stanulienkat
14. mar 2025

Nebola zla, ale uz si ju nemusim viac kupit.

simona20201309
14. mar 2025

Bože ľudia vy ste fakt ako ovce.... naozaj sa dá ľudstvo zblbnut za pár sekúnd....
Nemala som, nekupujem, nezistujem a neriešim. A už vôbec ma nezaujíma ci je dobra a ci si ju mam kúpiť...

liusa82
14. mar 2025

máš pravdu kvôli tým akože červom to nechcem ani ja🙂 už dávno som tu písala ako sa mi kvôli tomu hnusí.Doteraz som ju nevyskúšala a ani nevyskúšam.No aspoň ušetríme keď už nič iné🙂

mandzula
14. mar 2025

@simona20201309 presne tak, clovek mal ostat pri sladkom drievku, pokrokovejsi si mal vystacit s hroznovym cukrom, aby nebol ovca.

terezkaarthuramax
14. mar 2025

Ja čokoládu ani moc nejem ale pistácie mam rada tak som skúsila ale ziaden zazrak. Neohurila.

karolinakr
14. mar 2025

podporte radšej slovenskych vyrobcov, Kraj ma na boku taku poličku, že slovenski vyrobcovia a tam su všelijake čokolady, trubičky, čokoladove lizatka, mačacie jazyčky, ked chcete drahu čokoladu..ked ma Plačkova taku moc spropagovať každu blbosť, treba chodiť za ňou ,nech si hadže na Instagram reklamy slovenskych vyrobkov

tiezjedna
14. mar 2025

@karolinakr nikto seriózny za debilom ako je Plačková nepôjde s prosíkom o propagáciu a tučným budgetom😎 Tá loví len plochodrážnikov, takže dubajská čokoláda v akejkoľvek podobe by bola pre ňu ideálny artikel👍

karolinakr
14. mar 2025

@tiezjedna nezačala ona s tou čokoládou? 😀

karolinakr
14. mar 2025

@tiezjedna ja som to písala preto, že sa mi zdá, že ona začala s tou čokoládou a všetci to nakupuju ako divy, ja som vôbec o nej nevedela, až tu dve diskusie o tej čokoláde..alebo ked ne za Zuzou, tak s prosíkom za Reném 😀

romino
14. mar 2025

v poslednej dobe "dubajska cokolada" vyskakuje na mna v hocijakom letaku supermarketov.
Co je to za osial, .. vie niekto kde je tohto povod, co za nahly objav to je ?

Strana
z4