icon

Ako dať dolu prsteň?

natala23
7. jún 2022

Ahojte, poraďte prosím niečo na dočasné odpuchnutie prsta.. potrebujem dať dole obrúčku, nerada by som ju strihala dole z prsta 😏 už mi prstenník nevie "dýchať" 😏 včera večer som dávala studený obklad, jablčný ocot, dvíhala hore ruku, krém, mydlo, tah zo šnúrkou a nič.... Vytiahla max po polovicu prsta a ďalej už nešlo, potom som ho len rozdrazdila a bol spuchnuty ešte viac 😏 zúfalá, tehotná žena som, pomoooc 🙏 prikladám foto...

Ako dať dolu prsteň?
Strana
z2
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
katie253
7. jún 2022

@natala23 to je jedno koľko si pribrala, rýchle opuchy nie sú dobré. Choď sa prosím ťa ukázať na pohotovosť. Ja som o bábo prišla v 40tt (síce nie kvôli opuchom), nechcem, aby si si potom vyčítala, že si sa nebola dať pozrieť.....
Pri ďalších tehu už všetko kontrolovali a opuchy naozaj mierne som mala a radšej vyvolali pôrody.
Prednosť má zdravie bábätka a teba a nie prsteň...
Preto ťa naozaj prosím a žiadam, aby si išla radšej na pohotovosť.... Radšej raz zbytočne, ako neskoro... Skontrolujú tlak, bielkoviny v moči a prietoky. Ak budú niektoré výsledky z tychto zlé a plus opuchy, ktoré máš, tak ťa tam nechajú na pozorovanie....

katie253
7. jún 2022

@natala23 prsteň je to posledné čo by riešili....

oblecenie99
7. jún 2022

V nemocnici so mnou bola žena, ktorá presne tak opuchla zo dňa na deň, a hneď si ju tam ponechali na pozorovanie.. prsteň asi už len rozstrihnúť, mne sa to stalo po vpichnutí včelou, a ináč sa už nedal dať dole.

nikdenikto
7. jún 2022

@natala23 choď radšej na tu pohotovosť. Ja mám termín teraz 26.6. a tiež som pribrala 23kg ale teda nepuchnem. Cítim na obrúčke keď si ju chcem dať večer dole že ide ťažko ale dá sa to pri namydlenych rukách v pohode. Nohy tiez nepuchnu. Naozaj to nie je sranda takýto rýchly opuch

jaskolka
7. jún 2022

@basska_b ja tiež stále nosím snubny aj obrúčku, ale v tehotenstve som už v 4 mesiaci radšej pre istotu dala dolu,presne kvôli tomu, aby, som nemusela potom riešiť bolestivé opuchy

natala23
autor
8. jún 2022

Ahojte dievčatá, hlásim sa, prsteň včera dali na pohotovosti dole, ale prístup otrasný, keby viem tak ho radšej prestrihnem 🙄 a bábätko je v poriadku 🙏😊❤️

jarkap1
Autor odpoveď zmazal
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
natala23
autor
8. jún 2022

Opuch len pozrel dr. a nič nevravel.. potom veď bábo kukal, prietoky a všetko v poriadku...
Dole dali nasilu, dva krát mydlo tekuté dali a ťahal... Ja som všetkých svätých videla, návaly tepla, ale radosť veľká keď mi ju stiahol.. aj to mi stiahol ošetrovateľ, dr. toho len zaujímalo akú diagnózu mi dajú s poznámkou či si myslím že toto je na urgente a nie pre hasičov prípad... Fu už zase som vytočena, keď si spomeniem 🙄😤

katie253
8. jún 2022

@natala23 hlavne, že ste v poriadku ❤️
no otrasný prístup naozaj...

Strana
z2