Ako dať dolu prsteň?
Ahojte, poraďte prosím niečo na dočasné odpuchnutie prsta.. potrebujem dať dole obrúčku, nerada by som ju strihala dole z prsta 😏 už mi prstenník nevie "dýchať" 😏 včera večer som dávala studený obklad, jablčný ocot, dvíhala hore ruku, krém, mydlo, tah zo šnúrkou a nič.... Vytiahla max po polovicu prsta a ďalej už nešlo, potom som ho len rozdrazdila a bol spuchnuty ešte viac 😏 zúfalá, tehotná žena som, pomoooc 🙏 prikladám foto...

@natala23 to je jedno koľko si pribrala, rýchle opuchy nie sú dobré. Choď sa prosím ťa ukázať na pohotovosť. Ja som o bábo prišla v 40tt (síce nie kvôli opuchom), nechcem, aby si si potom vyčítala, že si sa nebola dať pozrieť.....
Pri ďalších tehu už všetko kontrolovali a opuchy naozaj mierne som mala a radšej vyvolali pôrody.
Prednosť má zdravie bábätka a teba a nie prsteň...
Preto ťa naozaj prosím a žiadam, aby si išla radšej na pohotovosť.... Radšej raz zbytočne, ako neskoro... Skontrolujú tlak, bielkoviny v moči a prietoky. Ak budú niektoré výsledky z tychto zlé a plus opuchy, ktoré máš, tak ťa tam nechajú na pozorovanie....
V nemocnici so mnou bola žena, ktorá presne tak opuchla zo dňa na deň, a hneď si ju tam ponechali na pozorovanie.. prsteň asi už len rozstrihnúť, mne sa to stalo po vpichnutí včelou, a ináč sa už nedal dať dole.
@natala23 choď radšej na tu pohotovosť. Ja mám termín teraz 26.6. a tiež som pribrala 23kg ale teda nepuchnem. Cítim na obrúčke keď si ju chcem dať večer dole že ide ťažko ale dá sa to pri namydlenych rukách v pohode. Nohy tiez nepuchnu. Naozaj to nie je sranda takýto rýchly opuch
Ahojte dievčatá, hlásim sa, prsteň včera dali na pohotovosti dole, ale prístup otrasný, keby viem tak ho radšej prestrihnem 🙄 a bábätko je v poriadku 🙏😊❤️
Opuch len pozrel dr. a nič nevravel.. potom veď bábo kukal, prietoky a všetko v poriadku...
Dole dali nasilu, dva krát mydlo tekuté dali a ťahal... Ja som všetkých svätých videla, návaly tepla, ale radosť veľká keď mi ju stiahol.. aj to mi stiahol ošetrovateľ, dr. toho len zaujímalo akú diagnózu mi dajú s poznámkou či si myslím že toto je na urgente a nie pre hasičov prípad... Fu už zase som vytočena, keď si spomeniem 🙄😤