icon

Ako dosiahnuť, aby som nemusela žehliť?

pimpa
6. jún 2010

Chcem sa poradit, ako to robite vy, co nezehlite? Potesila by som sa nejakym typom...ci len bielizen vytrasiete pred tym ako ju zavesite na susidlo, alebo aj volite nejaky proram na pracke proti krceniu...u nas sa nejako pradlo hromadi a fakt by som uvitala nejake rady ako si ulahcit zivot 😔 dakujem

evaje
24. jún 2010

Ahojte, dobré téma, konja my jsme snad švagrové, ne? Moje tchýně taky žehlí i psovi pelech. Manžel měl ze začátku poznámky, že mu maminka žehlí trenýrky, aby nebyl prý marod. Prý si kdysi prodělal zánět varlat, nebo co. Tak jsem mu řekla, ať si je častěji mění. Teď už ho praxe naučila, že zánět nedostal, tak je ticho. Po porodu jsem klukům taky chvilku žehlila, ale jak bylo oblečení vetší než velikost 68, tak jsem to utla.Se to pak hromadí ty velké kusy a já mám asi fóbii z hromady nevyžehleného prádla 😉 .Nežehím vůbec nic, manželovy košile jen pokud si vybere kterou a chystá se v ní odejí.
Tchýně mi občas ráno hlásí, že je od 4 vzhůru a už má vyžehleno, tak jí na to řeknu, že jsem vstala v 8 a vyžehleno mám už když prádlo vytahuju z pračky. A jsem navíc vyspinkaná 😉 Jo a na tu žehličku ve spreji taky kouknu, bo se mě sem tam smotají nohavice a jsou pak dole pokrčené. Už se těším, to pak budeme jako ze žurnálu 😀

evaje
24. jún 2010

Ahojky bereniko, ty jsi snad všude? 😀

berenika39
24. jún 2010

@evaje ahoj, nene, jen tam, kde najdu rady, jak si ulehčit život 😀 😀 😀 .

dzej
24. jún 2010

@berenika39 podle mně se to dá koupit i jinde..není to výrobek přímo DM...já šla ale najisto tam, jak tady psaly holky 😉 vypadá to jak čistící prostředek..třeba Savo do koupelny, akorát je to v bílé neprůhledné flašce s červeným nápisem 😉

berenika39
24. jún 2010

@dzej sem dneska mrkla u schleckera a nic 😒 . ale já to nevzdám, někde to najdu 😉 😉 , přece nebudu žehlit 😉 😉

adrioska
24. jún 2010

@evaje jaj ako som sa zasmiala na Tvojom prispevku.,..super... 😀 😀 😀 ...a Tvoja svokrusa-no, da Ti zabrat 😀 😉

berenika39
24. jún 2010

@evaje at někdy tchyně vstane ještě o něco dřív a může zajít i k vám, ne? 😀

adrioska
24. jún 2010

@berenika39 😀 😀 😀 😀

adrioska
24. jún 2010

@berenika39 podla mna by nemala ist ani spat...ved naco? 😀 😀 😉

janulabj
25. jún 2010

ahojte,baby nemáte link alebo foto tej žehličky v spreji ako vyzerá? zájdem do DM,nech viem čo hľadať,alebo myslíte že predavačky poradia? aj keď......inak dík za rady,ako tak pozerám,žehlím až mooc...omedzím to 😀 😝 😀 😀

yanielka
25. jún 2010

@janulabj zehlicku v spreji ma uz napriklad dedra, my pouzivame najme na manzelove kosele, predtym mi to nosila sestra z USA. Ostatne sa u nas nezehli, kupili sme susicku.

dagina
25. jún 2010

Ahojky, co nežehlím (cca půl roku) se mi hodně ulehčilo. Jen se prádlo nesmí nechávat dlouho v koši, to je pak zmačkaný jak papír, prostě hned složit. Teď co jsem těhu a nemůžu cítit aviváž, tak je prádlo zmačkané víc, tak třeba to nejnutnější přefrknu. Jinak pánská trika apod. je dobré věšet na ramínka, ramena protlačená nejsou a fakt super!!!🙂
Ten sprej Faldy zní dobře, ale zdá se mi to s ním dost složité 🙂, to už je možná lepší vytáhnout žehličku 😀. Ale třeba na cesty super. Jeden si určitě na zkoušku pořídím.

kijonkova.k
25. jún 2010

Holky,jsem ráda,že nejsem sama.Taky nežehlím a to od doby,co mám vlastní domácnost.Před tím žehlila maminka 😀 😀 😀 Je to jediná domácí práce,kterou nesnesu.Malé jsem ze začátku žehlila,ale pak jsem se vyprdla i na to.Segra žehlí i ponožky,tak se na mě kouká jak na exota.Ale mě to táááák neba.Zase ráda vařím,peču,vysávám,vytírám,myju záchod(na to mám asi úchylku).

evaje
25. jún 2010

kijonkova.k - ty a exot? a co je ona? My nežehlící o tom víme své, že jo? 😀
degina- fígl je v tom, že ho nesmíš nechávat v tom koši. Musí být hned složeno a popřípadě vysezené pod polštářkem u karet, jak to psaly holky ze začátku 😉
berenika39- tytyty, tchýni mě vpouštět domů nesmíš 😀! Když jsem byla malá a mamča mě přeslíkla postel, tak jsem vždycky vřískala, že do takové škrabavé spát nepůjdu. Ty naškrobené prostěradla fuj! Musela jsem si dávat bacha, abych si o polštář nevypíchla oko 😀
Včera mě větřík vyfoukal hromadu látkových plínek a tchýně na mě při sbírání, že to je bezva akorát k žehlení 😕 Cháááá ona si fakt snad myslí, že si budu kazit večer takovou zbytečnou prací a navíc, pak bych ani neměla radost z toho používání, kdybych věděla, že než to bude zase čisté, tak mě to dá tolik práce. Takhle je mě to jedno. Stejně tak třeba s teplákama pro kluky. Klidně je 2x 3x za den převleču. Já se s tím neperu a nežehlím, tak ať klidně špiní. Nebudu je přece stresovat, no né?

digysa
25. jún 2010

Tiez by som chcela zehlenie vyradit zo zivota....aj susicku mam, ale vsetko marne....manzelove veci a moje oblecenie do prace musia byt vyzehlene...synove kratke nohavice(sortky), dcerine saty, volanikove tricka...
Vela krat sa mi podari vsetko pekne ulozit hned po suseni, ale niektore veci proste zehlit musim... 😖

lili91
25. jún 2010

Ja som tiez prestala zehlit, ked sme kupili susicku. Super vec 😎 Jasne, ze niektore veci, ako kosele do susicky ist ani nemozu, tak to prezehlim, ale to manzel nosi len prilezitostne 😉 Svagrinka mala dobry napad, ako si pomoct s podlahovym kurenim pri nezehleni 🙂 Ona veci pekne povesia, potom pekne pouklada do kosa na pradlo, polozi na podlahu, kde maju podl. kurenie a ked je to pekne teple, prejde rukami (akoze vyzehli 🙂 ) a je to 🙂 Podobny princip ako susicka 😉

pimpa
autor
26. jún 2010

vidim ze temicka sa nam pekne rozbehla...ato som sa bala ze tu budem sama, co si chce trochu ulahcit zivot. Musim skusit este ten sprej a aj avivaz je dobry napad....som zatial zaciatocnik v nezehleni 😉 ale manzel mi polichotil ze takato "nezehliaca maminka je ovela viac sexi" 😎 😎 😎

salvinka
26. jún 2010

aka som ja stastnaaa ze som vas nasla 😀 😀 😀 😀
zehlenie je to co najviac zo vsetkeho nenavidim.. periem skoro kazdy druhy den, a tie kopy co sa mi tu robia su nenormalne ☹ aj teraz sa mi susi jeden plny susiak 😠

takze vyskusam po suseni poskladat na kopu a prilahnut 😀 aj ten sprej sa asi oplati.. no budem citat kazdy den novinky, a by som nemusela zehliiit 😀

lyongirl
26. jún 2010

ahojte, tiež už posledne nežehlím, aj keď tu mám na kope utierky, lebo tie mám rada vyžehlené a MM tam má nohavice, lebo má prišerne pokrčené vačky od novoty, tak ich chce prežehliť...
ja len, že tiež všetko vytrasiem a ponaťahujem a minule bola u mňa kamoška a strašne sa čudovala, že ako dlho mi trvá povešať prádlo a ja na to, že radšej sa s ním pohrám pri vešaní, ako potom stáť pri žehličke 😉

tadelka
26. jún 2010

ahojky, taky sk vám přidám 🙂 žehlení nesnáším, tak jsem to musela vymyslet jinak. Obětovala jsem menší obnos a koupila jsem si sušičku na prádlo. Má program na načechrávání prádla. Mám ji asi pět let a žehličku jsem měla v ruce asi 2x, to jsem žehlila košile do obleku na pohřeb. Opravdu žehlit nemusím 😉

artuse
26. jún 2010

já taky skoro vůbec nežehlím, teda minimálně - žehličku vytáhnu tak 1x za dva měsíce až se nastřádají manželovi košile a občas vyžehlím bavlněné povlečení, toť vše...snažím se hned po praní pověsit pěkně na sušák, je teda fakt, že občas máme na triku lehce vytlačenou linku od sušáku, ale nějak nás to s manželem nechává klidnými, ono se to oblečení stejně na těle nějak přizpůsobí nebo pomačká 😅 malé jsem žehlila asi půl roku, pak už ne...moje máma žehlí všechno, i kalhotky 😅
A v budoucnu asi pořídím pračku se sušičkou...

adrioska
26. jún 2010

@evaje Ty si spisovatelka, ze? Lebo tieto Tvoje prispevky fakt len pozbierat a vydat knizku...ja sa asi pocuram od smiechu 😀 😀 😀 ...ze vypichla oko... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dejka77
2. apr 2011

Ahojte, tak ja tiez nezehlim. Niektore veci ako napr. na spanie a manzelovi do prace fakt zehlit netreba, dalej veci, ktore su z nekrciaceho materialu, a tiez take, ktore ked si obleciem tak su mi napasovane, takze aj keby boli trocha pokrcene, ked si to obleciem tak sa to strati. A uplne super sposob je ked to susim na ramienkovych vesiakoch, to uz len staci dat po vyschnuti do skrine a je to. Zehlim iba v lete, nejake letne kratasy a tricka, ale nastastie toho nie je vela. A ako tu uz niekto spominal, super vec je susicka, tiez mam s tym take skusenosti, ze veci z nej zehlit netreba, len to treba hned vybrat. Takze baby ked nemusite tak nezehlite, usetrite tym koooopu casu 😉

peepka
2. apr 2011

ani ja nezehlim nic!! 🙂)) a ak si chce muz ci ja obliect nieco co ozajtreba, i ked ja take ani nemam, skor muz niekedy, tak si to on rad ozehli 🙂

lilysk
27. sep 2012

@pimpa Kup si susicku pradla a uz nikdy nemusis zehlit 🙂

habibi78
27. sep 2012

@lilysk to je blbost....

czechzuzanaba
27. sep 2012

@lilysk taky jsem za susicku, od te doby co mame, zehlim jen manzelovy kosile do prace. 🙂

lilysk
27. sep 2012

@habibi78 Ja som asi 5 rokov nic nezehlila ani nemam zehlicku ,ale je pravda ,ze ani nic take ako saticky ,kosielky a podobne veci radsej nekupujme .Co sa tyka postelneho pradla a takych veci to som v ziote nezehlila 🙂
Pre mna susiska znamena nezehlit nic absolutne niekdy .

lilysk
27. sep 2012

@czechzuzanaba Ja kosele radsej dam do cistiarne a uz je na 2 den vyzehlena 🙂)))
Ja keby som mala ist zehlit koselu tak by som si musela dat asi poldeci tak to neznasam robit 🙂
Ale moj manzel nastatie potrebuje ist v obleku tak 2 krat do roka ,takze co usetrim na alkohole dam za cistiaren 🙂))
(inak som abstinent ) 🙂