Ako je to s vrátením peňazí z Nextu?
ako je to s vraten9m penayi a tovaru
@brady1 Ahoj, ak chces vratit tovar spat, tak ho treba poslat spat na adresu, ktoru mas uvedenu na sprievodnom listku, ktory ti prisiel spolu s tovarom.
Na tom listku treba vyznacit dovod, preco tovar vracias spat k popisnému cislu tovaru a poslat to spat postou. Hned ako Next dostane tovar spat, posle ti email, ci akceptuju vrateny tovar a peniaze ti poslu na ucet.
Vsetky informacie by si mala najst aj na Next stranke, z ktorej si tovar objednavala.
Ja som im raz tovar vracala spat, nesedela nam velkost a v pohode nam vratili peniazky. Nebol ziaden problem.
Ja som to tiez posielala do Anglicka, na tom sprievodnim listku co prisiel s balikom je ich adresa, treba to len odlepit a nalepit na balik co budete posielat. Balik som posielala doporucene, predsa len je lepsie sa poistit 🙂
Mne asi do tyzdna od zaslania veci naspat prisiel potrvdzujuci mail z Nextu, ze veci dostali a ze mi vratia spat peniazky. Neviem presne ako dlho to trvalo, ale peniaze mi prisli spat na moj ucet, ku ktorému mam prihlasenu platobnu kartu, ktorou som vtedy objednavku platila.

😉 😉 😉