Ako má podľa vás vyzerať viedenská káva?
Baby, možno aj také čo máte baristický kurz. Dnes sa mi stala vec, že so svokrou sme si objednali v kaviarni viedensku kavu. Doniesli nám kavu klasickeho turka, na vrchu šlahačka a v nej samozrejme zrnká kávy.. akože ja nemám žiadny baristicky kurz ani nič, ale robila som v kaviarni a tam sa robila teda viedenska kava tak ako espresso a na vrch šlahačka... a nedalo mi to a išla som za pani čo nam kavu doniesla... som sa jej pekne opytala, ze ci takto robia viedensku kavu..povedala mi, že takto ju robia odjakživa a že ona robila na lodi a že aj tam sa takto viedenska kava robila...tak ja len chcem vediet, ci ja som mimo, alebo pani si nechcela priznať chybu.. je to úplná banalita, ale chcem som vedieť niekoho názor. 😀
@andrejka1606 nikdy v živote som ani raz nedostala a nepila našťastie taku kavu
Ale poviem ti inu srandu - ked poviem mame ideme na kavu do Eurovei - tam je milion teras vonku pri Dunaji a kave je tam draha ( ako tie podniky) a hoci to bolo 7 rokov, tu hnusnu chut si pamatame dodnes...Je to symbol 👎
Alebo v Ymce v Ba mi dali prevarenu ponožkovu vodu - no škoda, že som ju nereklamovala - to bola bezkonkurečne najhoršia kava, aku som kedy pila.Asi bol ten sos 10x filtrovany a pekne si to nechala zaplatiť

@natalienka12 🤣 toto ked vidim a tych ludi, co k tomu marsky fajčia, mraz mi beha po chrbte🤣