icon

Ako má podľa vás vyzerať viedenská káva?

andrejka1606
28. máj 2021

Baby, možno aj také čo máte baristický kurz. Dnes sa mi stala vec, že so svokrou sme si objednali v kaviarni viedensku kavu. Doniesli nám kavu klasickeho turka, na vrchu šlahačka a v nej samozrejme zrnká kávy.. akože ja nemám žiadny baristicky kurz ani nič, ale robila som v kaviarni a tam sa robila teda viedenska kava tak ako espresso a na vrch šlahačka... a nedalo mi to a išla som za pani čo nam kavu doniesla... som sa jej pekne opytala, ze ci takto robia viedensku kavu..povedala mi, že takto ju robia odjakživa a že ona robila na lodi a že aj tam sa takto viedenska kava robila...tak ja len chcem vediet, ci ja som mimo, alebo pani si nechcela priznať chybu.. je to úplná banalita, ale chcem som vedieť niekoho názor. 😀

Strana
z2
karolinakr
28. máj 2021

@natalienka12 🤣 toto ked vidim a tych ludi, co k tomu marsky fajčia, mraz mi beha po chrbte🤣

karolinakr
28. máj 2021

@andrejka1606 nikdy v živote som ani raz nedostala a nepila našťastie taku kavu
Ale poviem ti inu srandu - ked poviem mame ideme na kavu do Eurovei - tam je milion teras vonku pri Dunaji a kave je tam draha ( ako tie podniky) a hoci to bolo 7 rokov, tu hnusnu chut si pamatame dodnes...Je to symbol 👎
Alebo v Ymce v Ba mi dali prevarenu ponožkovu vodu - no škoda, že som ju nereklamovala - to bola bezkonkurečne najhoršia kava, aku som kedy pila.Asi bol ten sos 10x filtrovany a pekne si to nechala zaplatiť

Strana
z2