icon

Ako mám nájsť svoju sestru?

natalka1qqq
20. mar 2020

Prosím vie mi niekto pomôcť ,poradiť ako mám nájsť svoju sestru ? Ona bola a asi je onkologický pacient teraz už je dospelá osoba viem meno jej lekára na onkológii ale ten vraj môže a nemusí podať informácie o nej ....vie niekto poradiť ako by som ju mohla hľadať ďakujem veľmi pekne za každú radu a naozaj budem rada za každý komentár, možno je to dosť chúlostivá situácia ale tak rodičov si nevyberieme ďakujem

Strana
z2
jajka71
Autor odpoveď zmazal
jovana9
21. mar 2020

Pokiaľ to neriešiš cez nejakú organizáciu, súd alebo nejakú právnickú osobu, obávam sa, že na tom Centrálnom registri obyvateľov v BB veľmi nepochodíš. Potom asi obvolať cintoríny s uvedením jej mena a dátumu narodenia.

rainee
21. mar 2020

@natalka1qqq rodičia určite vedia čo sa s ňou stalo, kde je umiestnená alebo ci umrela min.do 18r.musia mat dáke info o nej. Skus sa s nimi normálne porozprávať, to je najrozumnejšie riešenie.

natalka1qqq
autor
21. mar 2020

@rainee skúšala som márne .....videla jedna pani môj príspevok a je ochotná mi pomôcť dúfam že sa to podarí nájsť ju v každom prípade či s a to podarí alebo nie patrí jej moja veľa vďaka

loginexistuje
21. mar 2020

@natalka1qqq napis mi do ip skusim ti pomoct ale az navecer budem pri pc teraz som len na mobile

tncka
21. mar 2020

@natalka1qqq a nenapadlo ta ze nebodaj umrela a nechceli ti to povedat? Su to uz roky...

natalka1qqq
autor
22. mar 2020

@tncka nie pretože podstúpila operáciu ktorá jej pomohla

gebeente77
22. mar 2020

@natalka1qqq umrtia sa daju zistit, ale potrebujes rodne cislo, na stranke emortes

tncka
22. mar 2020

@natalka1qqq aha,tak potom nerozumiem preco sa rodicia vykaslali na dieta po operacii. Budem si to musiet precitat cele nech som v obraze,ked budem mat chvilku 🙂

nataliaseidlova
22. mar 2020

Boze to je hrozny pribeh toto 😓😓

jovana9
30. mar 2020

@natalka1qqq Veľmi Ti držím palce! Prajem Ti, aby mal tento Tvoj príbeh dobrý koniec.

natalka1qqq
autor
30. mar 2020

@jovana9 ďakujem krásne sestru už som našla

tinatitti
30. mar 2020

@natalka1qqq som rada, že ste sa našli. Nepochopila som však, to ju tvoji rodičia opustili? A teba normálne vychovávali ďalej?

derdia
30. mar 2020

Ahoj aj mna by zaujimalo, ze ako to dopadlo,ze ako sa sestra ma...ci ste sa stretli...napis ak mozes😊

malinka158
30. mar 2020

.

natalka1qqq
autor
31. mar 2020

@tinatitti moja sestra bola ťažko chorá mala neuroblastom je to druh nádoru chvalabohu statočne bojovala a je z nej dospelá žena veľmi krásna musím dodať .....moja mama ju mala keď mala len 12 rokov starká ju mala v opatere keď jej došli na jej zdravotný stav umiestnili ju spolu zo starkou na kramach v Bratislave na onkoliu ...starká sa psychicky zrútila a skončila v hronovciach na liečení .....mama počas toho porodila mňa a nikto sa o ňu viac neinformoval starká bola tri roky na liečení ....počas tej doby si sestru adoptovali a žije v Čechách s partnerom .....jej adoptivni rodičia sa k nej nechovali veľmi pekne a chudera si prešla peklom ale už je dobre 😊 našla som ju na sociálnej sieti kde hľadala lekára ktorý ju ošetroval MUDr Andrej čižmár a hneď ako som otvorila jej Facebookovu stránku tak mi bolo jasné že je to ona keďže sa veľmi od babetka vyzorovo nezmenila črty jej ostali 😊 napísala som jej a ona mi odpísala po karanténe príde ku mne na Slovensku

tinatitti
31. mar 2020

@natalka1qqq ďakujem za vysvetlenie. Držím vám palce, dievčatá a prajem všetko len to najlepšie 🙂

jovana9
1. apr 2020

@natalka1qqq teším sa s vami 🙂

cacianka
13. apr 2021

Zaujal ma tvoj/vas príbeh. Aké má pokračovanie ?
Nepytam sa bulvarne, len z takeho ludskeho záujmu.

Strana
z2