Ako môže žena s dieťaťom požičať 10 000 eur novej známosti?
Ako môže byť žena tak naivná a po sklamaní opäť ľahko naletí takýmto klamárom ? Pár eur nevadí ale viac krát po 5000, 10 000 euro po pár mesiacoch poznania sa?
no asi lahko prisla k peniazom a nie je celkom ok. CLovek co ma 5t,10t.. a nasetril/zarobil ich neda ich len tak niekomu. Alebo ma chorobu "neviem povedat nie" a ukeca ju kazdy trulko.
tak isto ako zufale zeny posielaju cez net peniaze "vojakom" a podobne .. sklamane naivne veriace v lasku .. zial lahke obete .. rozumny clovek to nepochopi .. ked sa zena zamiluje hold robi hluposti ..
Nie každá žena je ostrieľaná životom. Mnohé ženy majú otrasné skúsenosti a aj tak veria, že ten ďalší bude iný a sú schopné urobiť neuveriteľné veci, ako táto, čo požičala len tak tisícky eur. Pre mňa nepochopiteľné, pre pobláznenú ženu úplne prirodzené.
Ja by som okrem poblaznenosti povedala, ze niektori jedinci (to plati aj pre zeny, aj pre chlapov) maju znizene IQ a nevedia pospajat dosledky, ze ich ludia oklamu a peniaze nedostanu spat-ani pravne. A este je tu kategoria ludi, ktori nevedia povedat NIE a jednoducho pozicaju.
@mamula20 keby len osamelych... ale bohuzail aj starsie, zadane zeny co robia je neskutocne, staci ze nejaky pohladny francuz napise a potrebuje pomoc a do nej sa na prvy pohlad zamiloval :D
Co uz. Kazdy si moze so svojimi peniazmi robit, co chce. Aj vyhodit z okna. Len za nimi nesmie potom vyplakavat.
To už keď slovenka pošle cudzincovi, kde sa omnoho lepšie zarába, tak to už fakt neviem či sa mám smiať alebo plakať...
a ako moze nejaka účtovnícka posielať tisíce nejakej vestici? to je to iste, ludia sú proste ****bnuti.

nepozicat