Ako môžete predávať žmolkové a fľakaté oblečenie?

7. sep 2022

Diečata ako môžete predávať žmolkove, s mini dierkami a flakate oblečenie? Ja síce nepredávam ale darujem. A v takom stave aby sa ti dalo hneď nosiť. Občas niečo dostanem čo naozaj patrí do koša, tak sa nad sebou zamyslite načo bude niekomu oblečenie alebo obuv ktora naozaj patrí do kontajnera.

dilino
7. sep 2022

Máš pravdu videla som tu minule inzerát pekný sveter taký fialovo ružový vlnený pekný hrubí na zimu.12eur plus pošta a trošku ho treba odžmolkovať. Očakávam že ak za takú sumu tak by bol hned nositeľný. A ceny prehnane že ked mám zaplatiť poštu tak ma to odradí aj kúpiť. Najlepšie sú inzeráty typu darujem zadarmo k nakúpu. Zadarmo to nie je lebo ak chce nakupujúca získať tu vec musí silou mocou niečo kúpiť aj ked to neskôr predá dalej .A dalšia kategoria 3000 inzerátov no nechápem ako niekto môže mať toľko inzerátov a prehľad. Ale poškodene veci tu predávajú sú tu špekulantky ktoré napíšu že vec v super stave a príde handra na zmývanie podlahy len preto aby to predali. Ostatok ich nezáujíma.

adalmba
7. sep 2022

Mňe minule rozum zastal, keď som videla že mamička predáva dózu Frozen na desiatu za 15e + pošta 2e a v Dráčiku ju majú tú istú za 5,99 ....aj iné hračky, zlomené, nekompletne, nefunkčné a ceny skoro ako nové v obchode....

autor
7. sep 2022

Za chvíľu sa im na také veci všetci vykašlu. Robila som chvilu v Azylovom dome a mali sme zakazane prijímať oblečenie nakoľko sa nam stalo že bolo roztrhane, špinavé a plesnive. Keď darujem tak poradnu vec nie čo je na prd, to ma hnevá že niektoré si myslia že ich veci su úžasné akoby dávali kus seba 😂a veci smerujú do koša.

dadis
7. sep 2022

Ja som raz kupila pred 13 rokmi saticky z bazara, lebo sa mi pacili, ani neboli lacne, rovnake by som pre babatko v Tescu kupila za tu istu cenu. Ked dosli, boli zmolkove a znosene. Dodnes nechapem, aku to fotku ta predavajuca pouzila, lebo na fotke vyzerali ako nove 😂. Odvtedy som ani nic nekupila.

marianarem
7. sep 2022

Tak podla mna moze predavat kto chce, co chce, vsak nemusi si to nikto kupit. Horsie je, ak niekto zavadza a dava nepravdive foto.

autor
7. sep 2022
cocolino234
7. sep 2022

@marianarem myslím, že ide často aj o plné vrecia, ktoré sa predávajú po celých kusoch. V tom prípade ani nemusí zavádzať a za poštovné môžeš dostať plesnivé veci.