icon

Ako na špinavé poháre z umývačky riadu?

dadulkasch
4. sep 2011

ahojte,poradi mi niekto,mavam špinave pohare s tenkeho skla,ale aj zavaracie. ako keby od mlieka, mičku mam 3 r.wirpol,použivam sol leštidlo tablety jednej značky 😒 dakujem

sisaha
4. sep 2011

@dadulkasch pravdepodobne tieto pohare nie su urcene do mycky..a zase je pravda, ze niektore umyvacky riady poskriabu (teda nie priamo umyvacka, ale prostriedky ktore sa pouzivaju)...

bodka13
4. sep 2011

@dadulkasch párkrát sa to stalo aj nám....tak sme dali "prať" 😀 na vyššiu teplotu a je to OK 😉
...ešte ma napadlo,robí ti to od začiatku,alebo len pri jednom druhu?...ja som napríklad najspokojnejšia s tabletkami "somat"

ikke
5. sep 2011

@dadulkasch pozri sa do navodu od umyvacky, tam zvacsa byvaju taketo problemy riesene. moze to byt napr. aj nespravnym nastavenim tvrdosti vody v umyvacke, ze potom ona vlastne nadavkuje malo lestidla, pripadne to moze byt aj nedostatkom soli. alebo - pozeram do nasho navodu, ale mame umyvacku miele - nadobka na sol nie je dobre zavreta, alebo vraj aj tablety "vsetko v jednom" to mozu sposobovat 😕

dadulkasch
autor
5. sep 2011

dakujem dievčata,volala som opravarovi tvrdil mi že to robi aj tvrda voda,a aj tablety všetko v jednom,ked ich miniem skusim gel čo mi radil,

mardenad
15. máj 2012

@dadulkasch ahoj, aký gel ti poradil? a aké boli riady po umývaní s tým gélom? dakujem 🙂

dadulkasch
autor
15. máj 2012

ahoj,teraz zas použivam,jar tablety,a som spokojna,je to v tescu,hoci kde.dada

briketa
15. máj 2012

@dadulkasch skontroluj ci netreba doplnit sol a namiesto lesticky vyskusaj niekedy dat deci octu

dorotam
14. feb 2013

Dievčence, potrebujem poradiť s umývačkou riadu..vyberám odtiaľ špinavé riady,poháre aj hrnce...ja už neviem, čo mám robiť ale prestáva ma to baviť..zn.whirpool

prasiatko30
14. feb 2013

skontroluj filter, dosyp soli, dolej lestidla - neviem co by ti tam este mohlo pomoct naviac - mozno este zmenit tabletky alebo prasok na umyvanie. my mame napr strasne tvrdu vodu a po urcitom case su sklenene pohare uplne zanesene aj ked sol prisypame tak raz za dva tyzdne ale ostatne veci vyjdu lepsie ako ked to umyvam rucne - mozno to neukladas dobre??? 😅

dadulkasch
autor
14. feb 2013

znova napišem použivam jar kapsule aje to ok.

mami.sk
15. feb 2013

našim známym sa stalo, že mali to otočné rameno o 1 mm dlhšie ako má byť a vždy sa im zasekávalo.
Poháre zostali aj po umytí špinavé 😒