icon

Ako nabíjate mobil?

20. aug 2023

Hovorí sa, že ideálne by sa baterka v mobile mala udržiavať v rozmedzí 20-80%, čiže radšej nabiť aj viackrát za deň, ale nenabiť na viac ako 80% a ani ho nenechať vybiť. Dodržiavate to? 🙂 Mne to totiž nedá a potrebujem nabiť až na 100% 😂

simsalabim
•
20. aug 2023

Nabijam v noci, ked idem spat a rano je nabity na 100%. Na nabijacku ide v roznom stave od 10-60% podla dna.

ninusa221
•
20. aug 2023

Nie nemám na to čas sledovať koľko mám percent a brat si v kabelke nabijacku všade

laurita285
•
20. aug 2023

Všetko sú to zastaralé bláboly, ktoré fungovali na staré baterky 😀

doriiis
•
20. aug 2023

Pichnem na nabíjačku a kým sa osprchujem je nabity.

vava_1994
•
20. aug 2023

Na starom mobile som nabijavala aj cez noc do plna, zdravie baterie som mala 80%. Teraz sa snazim nenabijat cez noc a nabijam v priebehu dna. Keď mám okolo 20-30 dám nabiť a zdravie baterie mam 100%. A to mám tento mobil už 3 roky, pri staršom po roku zo 100% na 80% klesok po pol roku. Snažím si aj powerbanku brat so sebou keby náhodou

lenka7477
•
20. aug 2023

keď klesne pod 20% šupnem na nabíjačku , nenechávam do vybitia - ,,,nikdy neviem,. čo sa môže stať a budem potrebovať volať. Nabíjam kedykoľvek, v noci , cez deň. vždy na 100%

autor
•
20. aug 2023

@laurita285 práveže toto sa vraj týka týchto nových bateríí. Starým vraj vyhovovalo úplne vybiť a nabiť na 100%.

zuzanka.zuzu
•
20. aug 2023

pre mňa to je SPOTREBNÝ tovar ktorý sa má starať o mňa a nie ja o telefón 😀 nabijem kedy potrebujem a kedy si zmyslim... škoda že sa niektorí ľudia takto nezaujímajú o svoje zdravie alebo o zdravie svojich blízkych tak ako sa starajú o "zdravie" svojej baterky 🙈

autor
•
20. aug 2023

@zuzanka.zuzu ja vymieňam mobil vždy až po pár rokoch, posledný som menila po 7. Takže sa snažím aj oň starať, nech sa môže aj on o mňa starať dlho 😉 A nie, že po 2-3 rokoch meniť... A so starostlivosťou o zdravie sa to nevylučuje.

stellarstar
•
20. aug 2023

Nie, nenabíjam cez noc ale cez deň väčšinou poobede alebo večer keď pracujem keď mám voľno tak vtedy keď už mám nejak 15 - 20 % a nabijam na 100%

viestta
•
20. aug 2023

Ked si spomeniem, nabijem ho, ked si vypyta, nabijem ho, ked niekde odchadzam a vybity by bol problem nabijem ho vopred. Mobil je vec, ktora ma sluzit mne, nemienim ho ofukovat

veronikalubko
•
20. aug 2023

No môj mobil už nieje ako mobil...skôr mi to príde ako pevná linka ,stále na kábliku🤣🤣🤣🫣

bloger
•
21. aug 2023

Ked už hrozí, že sa vybije tak dám na nabíjačku. Do plna ono mi to už potom napíše, že plne nabité.

luteam
•
21. aug 2023

Ja som si nastavila ze ked sa nabije na 85% tak sa nabijat prestane chrani to baterku

marca12
•
21. aug 2023

@ninusa221 to sa da nastavit v mobile,aby ti nabilo len na odporucane percenta

ninusa221
•
21. aug 2023

@marca12 to som ani nevedela aj na iPhone ?

erziqa
•
24. aug 2023

kedže veľa jazdím, doma nabíjať nestíham... takže stále v aute s bezdrátovým držiakom... super vynález 🙂
https://www.gsm-suciastky.sk/drziak-na-mobil-do...