Ako napísať recenziu?
Ahojte poradte mi prosim ako napisat recenziu? Hrabkam sa tu u dobru pol hodinu🙂
Kupsito.sk NENAKUPUJTE cez !!!!!!!!! Kupsito.sk !!!!!!!!!!! Kupsito.sk !!!!!!!Veľmi negatívna skúsenosť. Objednaný tovar mi nebol doručený. Po zrušení objednávky mi peniaze neboli vrátené. Obchod nereaguje na e-maily ani neprevzal doporučenú predžalobnú výzvu zaslanú do Poľska. Tento e-shop z mojej osobnej skúsenosti vôbec neodporúčam. Môj odkaz pre ostatných: neposielajte peniaze vopred bankovým prevodom neovereným internetovým obchodom. Ja som sa k svojim peniazom dodnes nedostala. Ak sa situácia nevyrieši, budem pokračovať právnou cestou a využijem európske konanie vo veciach s nízkou hodnotou sporu. Dúfam, že moja skúsenosť pomôže ostatným vyhnúť sa podobným problémom.Odporúčam nakupovať len u overených e-shopov. Pred nákupom si prečítajte recenzie heureka.sk, Google Recenzie , Modry konik, Trustpilot. využite platbu kartou alebo cez bezpečnú platobnú bránu namiesto bankového prevodu vopred.

@25kika Recenziu na čo? Film, reštaurácia, hotel, kniha, vysávač, kozmetika, nová značka plienok... či všeobecne nejaké znaky, aké recenzia má mať?