icon

Ako napísať recenziu?

25kika
14. sep 2018

Ahojte poradte mi prosim ako napisat recenziu? Hrabkam sa tu u dobru pol hodinu🙂

basska_b
14. sep 2018

@25kika Recenziu na čo? Film, reštaurácia, hotel, kniha, vysávač, kozmetika, nová značka plienok... či všeobecne nejaké znaky, aké recenzia má mať?

asia83
14. sep 2018

@25kika Recenziu tu na koníkovi? Pod debatou s dotyčnou osobou úplne dole vpravo máte "Ohodnotiť kupujúceho/predávajúceho."

tinkaslezakova
Autor odpoveď zmazal
adka15111
19. júl 2026

Kupsito.sk NENAKUPUJTE cez !!!!!!!!! Kupsito.sk !!!!!!!!!!! Kupsito.sk !!!!!!!Veľmi negatívna skúsenosť. Objednaný tovar mi nebol doručený. Po zrušení objednávky mi peniaze neboli vrátené. Obchod nereaguje na e-maily ani neprevzal doporučenú predžalobnú výzvu zaslanú do Poľska. Tento e-shop z mojej osobnej skúsenosti vôbec neodporúčam. Môj odkaz pre ostatných: neposielajte peniaze vopred bankovým prevodom neovereným internetovým obchodom. Ja som sa k svojim peniazom dodnes nedostala. Ak sa situácia nevyrieši, budem pokračovať právnou cestou a využijem európske konanie vo veciach s nízkou hodnotou sporu. Dúfam, že moja skúsenosť pomôže ostatným vyhnúť sa podobným problémom.Odporúčam nakupovať len u overených e-shopov. Pred nákupom si prečítajte recenzie heureka.sk, Google Recenzie , Modry konik, Trustpilot. využite platbu kartou alebo cez bezpečnú platobnú bránu namiesto bankového prevodu vopred.