Ako očistiť prekliate darované peniaze?
Viete mi niekto povedať skúsenosti, ako očistiť so zlym úmyslom darované peniaze? Dostali sme veľkú sumu, avšak od vtedy máme v rodine len zlo. Prosím nejaké rady...
@stellariaaquatica nemáte hypoteku? Žiadne pôžičky? Vyplatila by som to teda z toho... alebo sla na nejaku poriadnu dovolenku.
Mimochodom, ziadne zle peniaze nie sú.. to si len ty nahováras 🙈
Aký zly úmysel by mimochodom podla teba svokrovci mali mat? Celkom ma to zaujíma.
@stellariaaquatica 5000 eur miniete na jednu dovolenku.
Ja si pod pojmom OBROVSKÁ suma predstavujem úplne iné číslo 🙈
Tak ak rodicia daroval len jemu, tak je mi to luto, ale su to jeho peniaze a teba do toho nic...tak evidentne nikdy ste nemali a teraz ste ziskali peniaze a spravate sa ako ludia co vyhraju vela, ale dostanu sa na ulicu lebo nemaju potrebnu financnu gramotnost....nie su to prekliate peniaze...len vasa hlupost
Nebolo presne specifikovane, ze aka je to suma, ci desiatky alebo stovky tisic, len ze "viac ako 5000".
@stellariaaquatica dostala som sa len na 2 stranu diskusie, ale už tam odznelo všetko, tak len toľko, že ty rieš vašu zlú finančnú situáciu a mužov charakter, nie očistu peňazí. Tak svokrovci vám chceli pomôcť, asi vidia,že ste na tom finančne zle, dali vám šancu a vy takto? Peniaze bolo treba odložiť ako rezervu a sami sa začnite obracať, aby ste si zlepšili finančnú situáciu, inak sa míňajú svoje zarobené peniaze a inak cudzie...
@birika peniaze charakter odhaluju,nemenia.Len vyjde napovrch ta spina zvnutra duse
To je tak,keď si 💩 myslí,že je torta...
@stellariaaquatica Prepáč, 5000 eur je veľa peňazí?
@taksomtu no presne, mi pripada, ze autorka je s muzom taka jednoduchsia. Nie aby s vdakou vzali peniaze, odlozili ci spravne investovali, ale bude sa zaoberat blbinami ako pocarovanim penazi, len preto, ze ma muza hulvata a marnotratnika.
Moji svokrovci su po ludskej stranke velmi toxicki negativni ludia, nas i deti odmietali. Ale boli take typy, ze peniaze nam strkali. su taki ludia, ze inak sa nevedia spravat, ci dat najavo ze im na niekom zalezi, len tymi peniazmi.
Nikdy sme nepytali, ani nam to extra nechybalo, prijem sme mali ok, aj vlastne byvanie atd. Ale slusne sme podakovali , investovali do domu alebo odlozili detom.
keby sme nevzali urazia sa a dali aj druhemu synovi, takze to brali tak, ze davame obom, tak berte. v zivote som neriesila, ich umysly ci nedajboze pocarovanie, kebz nechceli a nemali , tak nedaju. Nikam nechodili, neminali, tak si usporili.

@stellariaaquatica si sa nepomýlila o nulu? Nedá minút? Takto nás stojí bežne jedna dovolenka do chorvátska.