icon

Ako pokračuje prípad Judita?

13. nov 2024

Zaujíma ma ako to pokračuje. Vie niekto niečo? Študuje niekde?

autor
13. nov 2024

@pink_lady trest 12 rokov sa ti zdá adekvátny? A nie, stále si ma nepresvedčila, že zavraždiť človeka pod vplyvom emócií je ospravedlniteľné.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
petulda333
13. nov 2024

@lonely66 preco? Ja som len doplnila nieco ohladom trestov,ako to chodi na SK.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
petulda333
13. nov 2024

Neviem si predstavit co by sa muselo stat,aby clovek toto dokazal urobit. Tolkokrat ho bodnut,to uz afekt nebol. Plus vymysliet pribeh. No neviem

autor
13. nov 2024

@lonely66 to ja viem. Narazam na komentar vyssie.

valikasikulova
13. nov 2024

@pink_lady som zvedavá či by si tiež takto písala a držala jej palce nech vedie usporiadaný život keby zavraždila tvoje dieťa...toto je za mňa neospravedlnitelne....

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
negymama
13. nov 2024

no ja si neviem predstavit, ze nejaky clovek, pardon atrapa cloveka, moze po tomto viest sporiadany zivot? aky sporiadany zivot? vsetkym klamat? partnerovi,ak bude mat, potom detom?
mat vlastne dieta, napr. syna, ktory raz dorastie na 16 rocneho mladenca...
Tak bud si da urobt lobotomiu mozgu alebo bude zit do smrti v zavadzani okolia.

janinque
13. nov 2024

NIe, ide o Slováka. Meno tu ale písať nebudem, nie je to verejná informácia a je ututlaná naozaj dobre.

kris_tin257
13. nov 2024

@janinque odkiaľ máte takú info? Lebo snažila som sa to googlit a teda nikde nič nebolo písané že konečný nie je jej otec, všade sa uvádza ako jej otec

autor
13. nov 2024
janinque
13. nov 2024

@kris_tin257 to sa vygoogliť nedá. V určitých kruhoch v Žiline sa ale o tom vie.

tiana080
13. nov 2024

V jednom rozhovore povedal toto: Mám tri deti - syna Henricha z prvého manželstva a dve dcérky Sandru a Karin. 😁 Tak teraz neviem neviem

abbey1
13. nov 2024

@pink_lady Bože môj, to už ani na vraha nemôžeme pozrieť krivýn okom? Aj ten je vlastne chudák obeť?
To snáď nemyslíš vážne!

autor
13. nov 2024

@tiana080 práve to čítam 🤭

autor
13. nov 2024

@janinque veď nám povedz 🙏🏻

enmery
13. nov 2024

@pink_lady Jeden podstatný bod si prehliadla. Aj napriek odsúdeniu a dôkazom, si ide stále svoju chorú rozprávku. Podstata trestu je asi aj uvedomenie si toho, čo som vykonal. Čiže ak ona výjde von, nikto nikdy nebude vedieť, čo to spustilo a prečo. A to je to nebezpečné. Svoj trest si odsedí, ale pravdepodobne nič neuvedomí. Ale držat palce vrahyni, brutálnej vraždy. To je pre mňa už trošku cez.

deti95060810
13. nov 2024

všetko je možné, aj to že bude študovať medicínu...
v ČR lekár zabil pacientku, odsedel si to a ptom zas robil lekára v Plzni ... nie, nebolo to dávno - pred pár rokmi...

wintery
13. nov 2024

Takíto ľudia ako ona si nikdy neprizná, čo spravila a to nie len pred druhými, ale dôležité je, že ani sama pred sebou. Ona sa snaží presvedčiť samú seba, že to neurobila a vytesnila ten akt zo svojej mysle. Bežná vec u vrahov.

moin2009
13. nov 2024

Môj skromný tip .. znamy Žilinčan ze by Slota?

autor
13. nov 2024

Môj Chat GPT je bombardovaný otázkami a odpoveď stále rovnaká. Jej otec je GT. A keď pozriem foto ich oboch, tak tomu dosť verím.

gleep1
13. nov 2024

Autora ona si často vymysla, treba dávať doplňujúce otázky a skúsiť ju spochybniť,.. mne napísala 2 razy že verejne info o jej otcovi nie sú

autor
13. nov 2024

@gleep1 praveze spochybnujem. Pytala som aj na Slotu 🤣

pokojvdusi9
13. nov 2024

@lonely66 Ano je v Sucanoch.Otec to hra stale ze to ona nebola ale nejaky chlap ako tvrdila predtym.Chcu aby ju prepustili.

gleep1
13. nov 2024

Možno je moja menej múdra než tvoja 😄 moja je z Judity mimo a tvoja aj jej otca pozná 🥲😄

autor
13. nov 2024

Pozri sa na foto GT. Podľa mňa sa skutočne na seba podobajú . 😳
@gleep1

mirka0677
13. nov 2024

@pink_lady ja aj celkom rozumiem, čo sa snažíš povedať. Ak by sa priznala, že chlapca zavraždila (dôvod nech dá hocijaký), oľutovala to, možno podstúpila nejakú liečbu alebo čo.. tak by si mala pravdu, že si zaslúži druhú šancu (rodina chlapca by som s tebou tak či tak nesúhlasila). Ale ona a jej rodina stále tvrdí, že je nevinná, odsúdili ju neprávom napriek dôkazom a v podstate robia obeť z nej. Takže ak to nie je ozaj hrôzostašný justičný omyl, čo teda nevyzerá byť, nie, nezaslúži si asi nič dobré.