Ako pokračuje prípad Judita?
Zaujíma ma ako to pokračuje. Vie niekto niečo? Študuje niekde?
@lonely66 preco? Ja som len doplnila nieco ohladom trestov,ako to chodi na SK.
Neviem si predstavit co by sa muselo stat,aby clovek toto dokazal urobit. Tolkokrat ho bodnut,to uz afekt nebol. Plus vymysliet pribeh. No neviem
@lonely66 to ja viem. Narazam na komentar vyssie.
@pink_lady som zvedavá či by si tiež takto písala a držala jej palce nech vedie usporiadaný život keby zavraždila tvoje dieťa...toto je za mňa neospravedlnitelne....
no ja si neviem predstavit, ze nejaky clovek, pardon atrapa cloveka, moze po tomto viest sporiadany zivot? aky sporiadany zivot? vsetkym klamat? partnerovi,ak bude mat, potom detom?
mat vlastne dieta, napr. syna, ktory raz dorastie na 16 rocneho mladenca...
Tak bud si da urobt lobotomiu mozgu alebo bude zit do smrti v zavadzani okolia.
NIe, ide o Slováka. Meno tu ale písať nebudem, nie je to verejná informácia a je ututlaná naozaj dobre.
@janinque odkiaľ máte takú info? Lebo snažila som sa to googlit a teda nikde nič nebolo písané že konečný nie je jej otec, všade sa uvádza ako jej otec
@kris_tin257 to sa vygoogliť nedá. V určitých kruhoch v Žiline sa ale o tom vie.
V jednom rozhovore povedal toto: Mám tri deti - syna Henricha z prvého manželstva a dve dcérky Sandru a Karin. 😁 Tak teraz neviem neviem
@tiana080 práve to čítam 🤭
@janinque veď nám povedz 🙏🏻
@pink_lady Jeden podstatný bod si prehliadla. Aj napriek odsúdeniu a dôkazom, si ide stále svoju chorú rozprávku. Podstata trestu je asi aj uvedomenie si toho, čo som vykonal. Čiže ak ona výjde von, nikto nikdy nebude vedieť, čo to spustilo a prečo. A to je to nebezpečné. Svoj trest si odsedí, ale pravdepodobne nič neuvedomí. Ale držat palce vrahyni, brutálnej vraždy. To je pre mňa už trošku cez.
všetko je možné, aj to že bude študovať medicínu...
v ČR lekár zabil pacientku, odsedel si to a ptom zas robil lekára v Plzni ... nie, nebolo to dávno - pred pár rokmi...
Takíto ľudia ako ona si nikdy neprizná, čo spravila a to nie len pred druhými, ale dôležité je, že ani sama pred sebou. Ona sa snaží presvedčiť samú seba, že to neurobila a vytesnila ten akt zo svojej mysle. Bežná vec u vrahov.
Môj skromný tip .. znamy Žilinčan ze by Slota?
Môj Chat GPT je bombardovaný otázkami a odpoveď stále rovnaká. Jej otec je GT. A keď pozriem foto ich oboch, tak tomu dosť verím.
@gleep1 praveze spochybnujem. Pytala som aj na Slotu 🤣
@lonely66 Ano je v Sucanoch.Otec to hra stale ze to ona nebola ale nejaky chlap ako tvrdila predtym.Chcu aby ju prepustili.
Pozri sa na foto GT. Podľa mňa sa skutočne na seba podobajú . 😳
@gleep1
@pink_lady ja aj celkom rozumiem, čo sa snažíš povedať. Ak by sa priznala, že chlapca zavraždila (dôvod nech dá hocijaký), oľutovala to, možno podstúpila nejakú liečbu alebo čo.. tak by si mala pravdu, že si zaslúži druhú šancu (rodina chlapca by som s tebou tak či tak nesúhlasila). Ale ona a jej rodina stále tvrdí, že je nevinná, odsúdili ju neprávom napriek dôkazom a v podstate robia obeť z nej. Takže ak to nie je ozaj hrôzostašný justičný omyl, čo teda nevyzerá byť, nie, nezaslúži si asi nič dobré.

@pink_lady trest 12 rokov sa ti zdá adekvátny? A nie, stále si ma nepresvedčila, že zavraždiť človeka pod vplyvom emócií je ospravedlniteľné.