icon

Ako pokračuje prípad Judita?

13. nov 2024

Zaujíma ma ako to pokračuje. Vie niekto niečo? Študuje niekde?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
13. nov 2024

už mi nejde dať v predošlom príspevku link na toho lekára v čr ,ktorý zavraždil svoju priateľku a potom po odsúdení zas robí lekára...
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/793458...

gleep1
13. nov 2024

Neviem ci vieš po anglicky, pohádala som sa s ňou ohľadom toho Georga kde na striedačku tvrdila že je a nie je a potom som jej začala so slotom a takto to dopadlo, ona nefunguje dobre keď nemá viac dat ohľadom niečoho, tie “výcucy” nie sú moc presne. Ale áno podobajú sa

gleep1
13. nov 2024

@lonely66 to ke fotka priamo pred incidentom.

autor
13. nov 2024

@gleep1 idem ho tiež preskúšať po anglicky. 😅A vraj umelá inteligencia 🤭

vesimelonimarsista
13. nov 2024

Ze na medicinu chce, za lekara odsudeny vrah? Aby mohla sofistikovanejsie vrazdit?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
13. nov 2024

@vesimelonimarsista áno je to možné..
po odsedení svojho trestu bude volný človek... v čr je lekár ktorý po odsedení trestu robí zas lekára v Plzni... pred pár minútami som dala link na celý príbeh... 21:13

ysseba
13. nov 2024

@janinque žilinský podnikateľ, isto sa dovtípime, slovenské meno? Z Ryba Žilina? 😀

valikasikulova
13. nov 2024

@ysseba keby poznám aspon 1 ZA podnikateľa možno sa aj dovtipim, už keď to nacala mohla napísať, zbytočne tu naťahuje ostatne, radšej mala byť ticho 🤦‍♀️

doriiis
13. nov 2024

Žiaľ áno,autorka.Bude behať po slobode a môže byť čím chce.Ucitelkou,sestrou,doktorkou a aj právnickou.
Nejeden vrah behá po slobode.
Taká krásna slovenka menom Mária Kukucova sa tiež nemá zle.

wintery
13. nov 2024

@doriiis nemôže byť čím chce. Veď bude to mať v registri trestov.

autor
13. nov 2024

@wintery V zahraničí? Tam si ju overí málokto. :(

wintery
13. nov 2024

Píšem o SR.

deti95060810
13. nov 2024

@wintery aj na sk môže... lekárka môže.

doriiis
13. nov 2024

@wintery ...je smutné,že vôbec niečim okrem vazna bude môcť byť.
Je veľa povolaní,v ktorom výpis z TR nepotrebuješ.

liv1
13. nov 2024

@lonely66 “O com tocis” je v prvom rade dost neslusne takto reagovat, ked sa navyse nebavim s tebou, ale reagujem na komentar
@petulda333 ohladne trestov, kto za co kolko dostal. A to ze ty nechapes komentar, ktory ani nie je tebe urceny ma fakt nezaujima. Diskusia sa vzdy a vsade vyvija, castokrat sa do temy zahrnu ine pripady, ine situacie. A to ze si to ty nepochopila, to ozaj nie je nas problem. Ale keby si napisala “o com pisete”, tak ti to slusne napisem… Ale “o com tocis?” No tak to si nechaj pre seba

petulda333
13. nov 2024

@liv1 prrsne a namiesto priznania chyby,este nas obvini ,ze nechapeme o com je forum 🙆

nikpa
13. nov 2024

@pink_lady o čom píšeš? Vrahom sa môže stať každý z nás? Ona toho chlapca pichla snáď 30x nožom, ktorý potom schovala a vymyslela si bachorku o mužovi v monterkach. Toto nemôže urobiť normálny človek. A ty tiež nie si normálna keď to ospravedlňujes. Normálny človek dokáže svoje emócie spracovať a vyventilovat bez toho aby niekoho pri tom zabil. Aj keby takto dopichala tvojho syna alebo brata, by si písala rovnako??? Daj sa liečiť lebo tiež evidentne nie si v poriadku.

liv1
13. nov 2024

@vesimelonimarsista uff to je neuveritelne 😳. Niekde jej pukne v bedni a niekto skonci rovnako ako ten chudak Tomas. Neviem. Cely ten system ze za drogy, za ekonomicku trestnu cinnost dostanu viac ako za znasilnenie, vrazdu, zabitie.. nerozumiem tomu

janulka1802
13. nov 2024

Ozaj nerozumiem tej empatii s Juditou...🤦🏽‍♀️Ako matka absolútne nechápem, že s vrahyňou mladého chlapca niekto akokoľvek sympatizuje. Nikdy by som ju von nepustila! Žiadny trest nie je dostatočný. By som bola zvedavá, ak by sa to stalo niekomu z blízkych, či by tiež poniektoré boli rovnako chápavé s vrahyňou... hnus. Mne je ľúto jedine toho chlapca a jeho blízkych.

deti95060810
13. nov 2024

@janulka1802 nekdy by si ju nepustila... a kto ju bude v base živiť... daňových poplatníkov to aj stojí...
iní vrahovia behajú po slobode - napr. hokejista Ščurko - dostal za vraždu 5 r, odsedel 4 ...
veď to aj za zviera dostaneš viac...

majka99999
13. nov 2024

Na margo toho, ze ju niekto spozna... Zmeni si meno, odfarbi vlasy a fotky, ako je 16-rocna budu ine ako ked vyjde trebars 25-rocna. .. Plus, keby si teraz postavila predo mna 5 dievcat, tak Juditu nespoznam. Po tolkych rokoch si na to nikto (okrem tych, co chcu) nespomenie. Vy viete, ako vyzera muz, co odpalil tu vybusninu blizko McDonaldu, akoze "terorista"? Alebo ten hokejista Scurko? Tiez neviem a to som toho druheho videla aj v telke po odpykani trestu..

nenne27
13. nov 2024

@pink_lady "clovek sa spamata az s krvavym nozom v ruke?" Prosim?Prosim????????

nenne27
13. nov 2024

@janulka1802 a este tu nejake psychopatky napisu ze clovek sa spamata az s krvavym nozom v ruke...jasne k Judite maju sympatie,no a co, chudatko, ved sa spamatala az s krvavym nozom v ruke.Zaujimave, ze ked Rom 19 bodnymi ranami skolil pani v zalozni v Nitre pred cca 20 rokmi,nikto ho neobhajoval, ze chudak ved spamatal sa az s krvavym nozom v ruke.a to tu pisu zeny ktore su denne s detmi doma..brrr...creepy

nenne27
Autor odpoveď zmazal
nenne27
13. nov 2024

Register trestov ta dobehne aj v zahranici, resp aspon v EU

pieksamaki
14. nov 2024

@deti95060810. To naozaj? Lekárka nemusí mať čistý register trestov...waw

petracandle
14. nov 2024

@pink_lady "moja zlatá" a ty si radšej vygoogli presnú interpretáciu, nakoľko to chápeš nesprávne.
Vrahom môže byť každý je myslené predovšetkým v extrémnych situáciách typu - niekto napadne dieťa, matka ho bráni aj za cenu, že by mala toho dotyčného zabiť, alebo vo vojnách.
Určite nie, že dobodám kamaráta lebo ma naštval alebo podrežem frajera lebo ma podviedol...nie tak, ako to chápeš ty, čiže ako nejaká forma poľahčujúcej okolností 🤦‍♀️