Ako pokračuje prípad Judita?
Zaujíma ma ako to pokračuje. Vie niekto niečo? Študuje niekde?
@petrahl 🤦🤦🤦
@petrahl Ako jediná absolventka školy života si sa tu odprezentovala práve ty. Vysmievaš tu súdne rozhodnutie, skutok sa nestal/ani nevieš napísať, že iba spochyňuješ, komu to dávajú za vinu, nie že sa nestal/. Nikdy si podľa mňa nečítala vyjadrenie prokurátora na spochybňovanie od rodičov Judity, inak by si zistila, že veľmi radi povedia A, ale nikdy aj B.
@petrahl mna nerozhodili,ale zaujima ma akoby to teda malo byt inak. Nejaku teoriu mat musis
@petulda333 nemusím 😁 fakt nemusím.
@petrahl tak vies, vacsina ludi ma v sebe empatiu a lutost s obetou, preto ich samozrejme rozhodi taka nepriama obhajoba usvedceneho vraha.
a k tej "skalopevnosti" no vies, da sa pochybovat aj o vine Hitlera, a jeho prisluhovacov vrazdiacich v koncetrakoch, da sa pochybovat o vine čikatilu, masoveho vraha z ruska. kadejakzch dalsich kanibalov atd. no co by sme nepochybovali a nechavali skulinku pochybnosti o ich vine??
akurat ze vacsine ludi to pride amoralne vzhladom k ucte k obetiam.
@petrahl tak to je chore potom. alebo len provokujes
@petulda333
@petulda333 choré?
Clovek má právo povedať "neviem". A ja naozaj NEVIEM ako inak sa to mohlo stať. Ale mohlo.
Čo je na tom prosím ťa nepochopiteľné?
@petrahl ak by si mala nejaky argument,ze ti nieco nesedi a preto vahas,beriem. Tvrdit ale,ze sa to mohlo stat inak,ale neviem ako,preco atd je cudne,chore...
@petrahl a ako si honime ego? Ze sa jej nezastavame? Halo,bola obvinena,asi mali dovody a dokazy.
@petrahl Ty to stále nechápeš. Toto nie je náš názor, to je rozhodnutie súdu. Keď sa Ťa niekto opýta, ako to teda bolo podľa teba, svoj názor nieže nevieš vytlačiť, sa smeješ, ako nemusíš a dávaš tancujúcich smajlov. Skutok sa nestal, nerozlišuješ od spochybňovania, komu to dávajú za vinu a prídeš sem ako Gizka Oňová do domova dôchodcov a nazveš ženy absolventkami života.😄Veď ty si nechápajúci chodiaci oxymorón. Agent provokatér.
@enmery asi tak. Nema zmysel sa dalej nou zaoberat
@petrahl Zopakujem, to nie je náš názor, ale fakt, ako rozhodol súd. Smeješ sa, že na základe bulvárnych článkov tu ženy niekoho "odsúdili". Wtf. Veď my nevieme nikoho odsúdiť, zároveň sama priznáš, že nevieš nič o relevantných vyjadreniach prokurátora, kde nie sú "názory", ale fakty a dôkazy, sama nevieš okrem "mohlo to byť inak" vyjadriť viac a smeješ sa z nás. Prosím Ťa, nerob ešte väčšiu hanbu Tvojej inteligencii.😉
@petrahl citaj. Niekde tam je link aj na vyjadrenie odbornikov
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/pripad-judity-ktory-sa-stal-pred-dvomi-rokmi/
@petrahl ....vieš,prečo je to viac odsúdenia hodne? Pretože ona nie je psychicky chorá,netrpí žiadnou depresiou,schyzofreniou,poruchou osobnosti.Bola úplne pricetna,keď vraždu pachala,maximálne tak v nejakom afekte.
Ale dôležité je to,čo robila hneď po skutku.To nebol ani afekt ani nič.Boli to premyslené ciny,pri ktorých to buď mala dopredu premyslené,alebo jej to veľmi rýchlo páli a je nadpriemerne inteligentná.A zároveň podľa ďalšieho správania jej chýba alebo je úplne vymiznuta empatia.
Veľmi nebezpečná kombinácia.
Takýto ľudia,ktorí sú plne pri zmysloch ale nedokážu ovládať svoj afekt by nemali chodiť medzi normalnymi ľuďmi.Dozivotne sedenie v detecnom ústave.To je to,čo by si zasluzila
Inak ja som tu nahravku tesne po zatknuti vypocula len teraz v tejto diskusii, predtym som citala len prepis. A presne vidno v tej nahravke ako sa cielene kontroluje, v hlase hra na dojem detskosti a nevinnosti. Pritom evidentne lahostajne prehliada obet, chyba akykolvek zaujem o obet, ci o pripadneho "vraha", nic len sladke recicky s mamickou o svojom vinineni sa.
@doriiis ona podla mna nemala afekt.
ale to si len myslim, ako laik zaujimajuci sa o psychologiu.
nakoniec i teraz su v tlaci pripady, pripade z minulosti ako ti dvaja chlapci z UK, sice ojedinele, ze deti ci teenegeri, zabili niekoho chladnokrvne, prostel len tak mali chut vyskusat si ake to je, pozorovat to.
casto je obet "kamarat" alebo aj neznama osoba, bezdomovec ci mladsie dieta, proste niekto bezbranny ale taky co to necaka.
@negymama ....aj ja.Ale nie je psychopat,ako psychopat.Ten môj psychopat plakal jak decko,keď mu zdochol pes ale zároveň by najradšej vystrieľal svojich kolegov.Aj takí sú.
Myslím,že ona nemala v pláne ho zabiť.Len sa jej vymkla spod kontroly vlastná hlava ale rýchlo ju dostala späť pod kontrolu.
Potom to už išlo v jej réžii.
To,že to bol afekt a nie nejaká vymyslená tretia osoba alebo sebaobrana je úplne jasné z počtu bodných rán.
A dokonca to môže zájsť až tak ďaleko,že tým,že je taká mladá ona na tú vrazdu časom aj zabudne.Jej mozog to úplne vytesni.Ak sa už tak nestalo
@petrahl a ty si odbornik? Hlavne,ze sa inym vysmievas ale sama nemas ziadny argument
@petulda333 kedysi som mala v profile motto: Nehadam sa s ludmi, na nazore ktorych mi nezelezi" Par x som ho v zaujme setrenia energiou pouzila. 😵

@veltraud 💃💃💃