Ako pomôcť deťom v Gaze?
Prosim vas neviete ako sa da pomoct detom v gaze? Da sa len financne alebo aj vecami?
@mirokub keby som chcela tuto na slovensku tak sa nepytam.
No, ale tu viditelne deti ani dokonca romske nie su hladne,Satstva je tu dost,uz ani tych nezamestnanych romov az tak nevidno, dokonca ich vidim po dedinach na autach..vsak ked mas cas aspon poradit kde sa maju obratit v Trencine nemusis ani do Nitry ,aj tam su urcite socialni pracovnici na tychto socialne odkazanych.ved za sociku na namestiach v mestach byvalo hlucky romov, a teraz ich nevidno,,Tak podla mna na Sk to nie je az tak zlé...Bolo nam horsie a prezili sme, ale ozaj v tej Gaze je to hroza s tymi detmi.
@anonym_autor No poradim ti.Ak chces pomoct ,tak jedine sa da financne cez papezske misie,,je tu aj stranka overena .Maju to v kompetencii nasi misionari,,,3x si over,lebo su aj podvodne stranky,alebo sa popytaj v nejakej farnosti .oni ti poradia, Ja som tiez podporovala, a posielala financne milodary cez papezske misie,,väcsinou do africkych statov,Aj tam nasi misionri pomahali s tym ,co bolo potrebne,napr,studna na vodu
@anonym_autor Naklady na prepravu a skladovanie tvojich pouzitych veci su tak vysoke, ze sa to neoplati. Neviem preco si ludia myslis, ze vypratanim svojich skrin s nepotrebnym satstvom niekomu pomahaju. To pomahas hlavne sams sebe a nie inym. Satstva je tolko, ze mozes byt stastna ak si to vobec niekto v Tvojej dedine od Teba vezme a nasledne to nenajdes porozhadzovane a povesane po plotoch.
Inak to by zaujímalo aj mna a či reálne sa im dostanú peniaze
Neviete ako to je?
Lebo je to hrozné ako sú uväznení v tých jatkach
@mirokub je sokujuce, ze takyto trapny koment ma uz dokonca 8 likov. Ako vazne chcete rozkazovat niekomu, komu ma pomahat?
@mirokub 17000 deti tam bolo zabitých
33000 zranených
700000 vnútorne presidlenych
A nemajú kam utiecť
Skús pozrieť orgazináciu Človek v ohrození
Inak to by zaujímalo aj mna a či reálne sa im dostanú peniaze
Neviete ako to je?
@anonym_aaabd8 to som sa práve chcela spýtať. Či im to naozaj aj dôjde
@mirokub sú to jej peniaze, môže si sama určiť, komu ich dá. Ani tebe nikto nebráni, pomôž hladujúcim deťom na Slovensku. A i všetci tí, čo ti dali Like, som zvedavá na tú pomoc.
@ekira1 ja pomáham aj na SK 😶 adresné matkám samoživiteľkam. A adresné pre to aby som videla či tá pomoc má naozaj zmysel.
K tej Gáze - čo za tú pomoc dostanú? Myslím či sa nakúpia lieky,oblečenie, potraviny? S kto to tam dováža? Máš reálnu skúsenosť? Nerada by som aby to šlo niekomu do vačku. Vdaka
@ekira1 ja pomáham aj na SK 😶 adresné matkám samoživiteľkam. A adresné pre to aby som videla či tá pomoc má naozaj zmysel.
K tej Gáze - čo za tú pomoc dostanú? Myslím či sa nakúpia lieky,oblečenie, potraviny? S kto to tam dováža? Máš reálnu skúsenosť? Nerada by som aby to šlo niekomu do vačku. Vdaka
@mizoko aj ja som chcela pomôcť, ale tiež si myslím, že Hamas im to všetko zhabe než sa to k nim dostane, ale príde mi to strašné a dosť často sa nad tým zamýšľam, že ako im pomôcť 😏
@mizoko aj ja som chcela pomôcť, ale tiež si myslím, že Hamas im to všetko zhabe než sa to k nim dostane, ale príde mi to strašné a dosť často sa nad tým zamýšľam, že ako im pomôcť 😏
@vero13 veď toto ma napadlo. Najviac by im pomohlo zbaviť sa Hamsu. Dovtedy to ale treba nejako preklenúť. Ale zo svojich peňazí živiť tamtych nechcem. Preto sa pýtam či má niekto reálnu skúsenosť že tie veci aj prídu hladujúcim a že tie peniaze šli tam,kam mali. Na lieky a potraviny hlavne pre deti.
@vero13 veď toto ma napadlo. Najviac by im pomohlo zbaviť sa Hamsu. Dovtedy to ale treba nejako preklenúť. Ale zo svojich peňazí živiť tamtych nechcem. Preto sa pýtam či má niekto reálnu skúsenosť že tie veci aj prídu hladujúcim a že tie peniaze šli tam,kam mali. Na lieky a potraviny hlavne pre deti.
@mizoko no len hamasu sa nezbavia
A je to hrozný pocit ako existuje miesto na svete co je veľká ako naša BA a je tam skoro 3 milion ľudí a sa to tam bombarduje ničí, ľudia nemajú čo jesť piť, deti zomierajú a nemajú kam utiecť
Nehovoriac ako budú poznacení z vojny a nemôžu nič lebo hamas ich bez mihnutia oka odstreli
A tá pomoc, no je to diskutabilné komu to ide, ak sa tam vôbec dostane
No nerobiť nič...?
Co som si robila prieskum najviac by pomohlo petície,oslovovanie ministerstiev zahr.veci,medializovanie
Len je to tak ťažká situácia ,keďže to ma pod palcom hamas, že az tak nikomu sa do toho nechce
A mne to nejde do hlavy, že v dnešnej dobe genocída obyčajných ľudí len sa narodili na zlom.mieste a nieje možnosť im pomôcť,to zastaviť
Prepáč/prepáčte za dlhšiu správu
Ale mrzí ma to no
@mizoko no len hamasu sa nezbavia
A je to hrozný pocit ako existuje miesto na svete co je veľká ako naša BA a je tam skoro 3 milion ľudí a sa to tam bombarduje ničí, ľudia nemajú čo jesť piť, deti zomierajú a nemajú kam utiecť
Nehovoriac ako budú poznacení z vojny a nemôžu nič lebo hamas ich bez mihnutia oka odstreli
A tá pomoc, no je to diskutabilné komu to ide, ak sa tam vôbec dostane
No nerobiť nič...?
Co som si robila prieskum najviac by pomohlo petície,oslovovanie ministerstiev zahr.veci,medializovanie
Len je to tak ťažká situácia ,keďže to ma pod palcom hamas, že az tak nikomu sa do toho nechce
A mne to nejde do hlavy, že v dnešnej dobe genocída obyčajných ľudí len sa narodili na zlom.mieste a nieje možnosť im pomôcť,to zastaviť
Prepáč/prepáčte za dlhšiu správu
Ale mrzí ma to no
@anonym_aaabd8 každý deň mi to príde na myseľ, celá tá situácia je strašná, tiež sa zamýšľam presne nad tými vecami čo ty, ale tiež som neprišla ešte na nič, čím by som mohla aspoň trocha pomôcť…a moc by som chcela, pretože mi to príde hrozne nespravodlivé, že toto musí niekto zažívať