Ako poslať kočík?
CEZ KURIERA TO VRAJ NEJDE LEBO MAX.ROZMERY BALIKA SU 60X60.
a to chcel ist kurier na bycikli? Ved kurierom sa da poslat aj velka skrina ci postel. Treba pohladat inu spolocnost, alebo cez slovensku postu...
posielala som cez UPS, potrebuješ to pevne zabaliť do veľkej krabice, aby nič netrčalo a stálo to cca 15 eur. Aj si to boli vyzdvihnúť u nás doma.
Myslím, že cez poštu ti to zoberú akurát by si to mala mať obalené aspoň tou priesvitnou foliou akou bývajú obalené elektrospotrebiče. Ide hlavne o to, aby sa kočík prevozom nezničil, nepoškriabal alebo nedotrhal.
@kikuska277 ahoj, ak má váhu do 15 kg, dá sa poslať ako balík na pošte, treba ho dobre a skladne zabaliť (nemusí byť v krabici, berú aj vo fólii-ako potravinárska, len na technické účely - je hrušia, alebo hrubé plastové vrece....)...ak má nad 15 kg, tak je možné poslať ho cez expres kuriér - to je vlastne tiež jedna zo služieb na pošte..tiež dobre zabaliť (fóli, vrece) a potom stačí zatelefonovať na info linku...príde doručovateľ, odváži kočík, zaplatíš (na cenu sa spýtaj vopred, ak vieš približne váhu kočíka) .... len neviem, či to vyzdvihnutie doma, nie je tiež spoplatnené...ale treba sa aj na to opýtať...tu nájdeš kontakt http://www.posta.sk/sluzby/expres-kurier
mrkni sem, aj tu sa o tom kočky bavili
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ako-poslat-kocik-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/platba-za-kocik/
Ahoj, ja som nedavno kocik posielala, a je to tak, ako pise ivett1. Mozes zavolat postoveho kuriera, ten ti to pride vyzdvihnut priamo kam chces, alebo si to odnesies na postu - musi to byt ale expres posta - over si na postovej infolinke, ci ta posta, na ktoru chces balik odniest, tieto sluzby postkytuje. Cez expres postu je to trocha lacnejsie asi cca o 2 eura, ale tam beru len do 30 Kg. Inak mne na infolinke povedali, ze v pohode zabalit len do folie, tak som to tak spravila, ale ked prisiel kurier, tak mi to nechcel zobrat, ze on to nevie odvazit, Dlho som ho musela prehovarat, nakoniec to vzal, ale teda riadne nadaval. Vaha mojho balika bola cca 20 kg a platila som okolo 10 EUr tusim.
Jednoznačne cez kuriera 🙂 Ja som tak vela kočíkov posielala, a to že sa to neda,lebo ma balíček rozmer viacej než 60x60,tak to NENI určite pravda,lebo aj teraz nedavno som posielala 3-kombinaciu kočíka a bez problemov mi ho kurier zobral 😉
Ahoj já som posielala pred dvoma týždňami cez DPD-kriera a bola som spokojná poštovné bolo kolo 9 € kočík bol v zloženom stave zabalený fúliou a ešte v čiernom igelitovom vreci a na vrchu adresa príjemcu a moja ak sa ti dá nájde si na nete rozmer tvojho kočíka v zloženom stave to sa potom nadiktuje já som si tak tiež našla bol tam rozmer rozložený aj zložený kočík a v pohode žiadny problém
ahoj..ja som posielala kocik potovym kurierom...zaniesla som si ho na postu osobne..zabalila som ho len do folie...bol dost velky a zobrali mi ho normalne...tak isto som cez postoveho kuriera posielala aj pansky bicykel...postovne ta vinde okolo 5 eur...
normálne ho zabal do vreca na smeti a prelep páskou alebo foliou. tak som to robila aj ja. a odniesla na poštu. je to lacnejšie o polovičku.
Kuriér ti povedal že max je 60x60? To je dobrá blbosť 😀 ja posielam obrazy napr. o veľkosti 100x100 a niekedy aj viac a nikdy som problém nemala. Zavolaj si iného kuriéra, lebo tomuto sa evidentne nechcelo. Inak by ma zaujímalo čo by mu na to povedal zamestnávateľ 😀

to je neaka hlupost, skus inu spolocnost, alebo posli postou, dobre zabal, a nemal by byt problem, ja som posielala postou uz skoro vsetko a nikdy nebol problem a velkostou balika.... 😉