Ako pôsobiť lepšie na ľudí?
Mám taký problém 😅🤦 veľakrát som počula..ona je hrozna..že zazeram..s proste niečo ľuďom namne vadí.
Možno to je ksichtom..smiešna som no .
Ale vo vnútri som mäkká,dobrá a možno aj sprostá..
Pozri, mi ťa vobec nepoznáme. To že ludí odrádzaš može byť sposobené úplnou maličkosťou, výrazom tváre, sposobom reči, intonáciou a čo ja viem čím (ak je to teda fakt a nie že si to navrávaš). Požiadaj nejakú blízku osobu čo ťa pozná a máte priatelský alebo aspoň neutrálny vzťah, nech ti pomože rozklúčovať v čom može byť problém.
Pozri, nedá sa vyhovieť všetkým. Je to prirodzene, že niekomu sa páčiš a niekomu nie.
A co tak sa na nich vykaslat? Ja som sa napriklad prestala snazit robit dobry dojem,naco,nech si o mne mysli kto chce co chce,kto ma pozna alebo spozna tak zisti..Kolkokrat moze clovek na prvy dojem posobit super,a ked ho spoznas tak zistis ze je chujo :D
Nemám rada toto. Najprv ma odsúdia a potom sa somnou chcú baviť?🤷
Celý život počúvam že som jedna namyslená a chmurava žena a x-krát mi povedali ľudia že keď ma spoznali a bavíme sa tak úplný opak
@damian88 ale to ja mam taký pohľad ..ja za to nemôžem ..to si mám nacvičovať pred zrkadlom?🤦
Tak akože aké rady tu od nás očakávaš? Ísť na plastickú operáciu aby ti niečo urobili (ako si sama nazvala) s "ksichtom"? Sa nevieš normálne usmiať? To musíš nacvičovat? Buď sa na nich vykašli čo si myslia alebo prestaň zazerat na ľudí. Keď si to myslia viacerí tak asi k tomu aj majú dôvod len tak to nebude 😉
No že zmieňuješ "ja mám taký pohlad, ja za to nemožem". Ludia ktorí majú neprístupný zamračený výraz alebo poker face podobné problémy poznajú.
Ahoj, chapem ta úplne. Ja som veľký introvert v prostredí, ktoré je pre mna nové alebo sa v ňom necitim dobre a posobim na niektorých ľudí namysleno, niekedy až nasrato 😅 a pritom ja sa hanbím a bojím 🤣 ale medzi svojimi som úplne iná. jedine, čo s tým mozes spraviť, je viac sa usmievat, čím človek nepôsobí tak neprijemne. Alebo sa na to pri niektorých ľuďoch vykaslat, pretože ta budú mat zaskatulkovanu stále a nepresvedčíš ich, ani keby si stojku urobila 🤷🏻♀️