Ako povedať šéfovi, že už nevládzem behať na poštu?
hah, možno blbosť, ale kolegyňka sa ponúka, že pôjde za mňa, ale šéf je trucovitý spratek🙂)) Obávam sa toho, že na mňa bude krivo pozerať, že ako sekretárka ani to málo neurobím... ale už mám brušino a je nepriaznivé počasie a behať hore dole pešo... :(
síce dobrá práca je nad zlato, ale tvoje zdravie a zdravie tvojho dieťatka žiadne zlato nenahradí, netreba siliť veci, ktoré už nejdú tak prirodzene ako doteraz 😉
Ak to nie je uplny somar, tak musi pochopit, ak mu povies, ze ta tvoja praca sice nezatazuje, ale zatazuje ta hopkat na lade a snehu na postu, nakolko ty uz balanc tak lahko neudrzis a pad moze ohrozit nielen zivot tvoj ale aj tvojho dietata, ci si to chce zobrat na svedomie?
podla zakonnika prace ma zena pocas tehotenstva narok na upravu pracovnych povinnosti tak, aby tie neohrozili jej zdravie i zdravie dietata, ja by som sa ho opytala, ci si vezme na seba to riziko,ze niekde spadnes alebo sa nieco stane...
ahoj,ako keby si pisala o mojom byvalom zamestnavatelovi,on chcel aby som behala este v den D,a ked som sla na PN vyhodil ma,bola som v skusobnej moja smola
ja som bola v podobnej situacii, vtedy bolo zasa velmi teplo... On si to naštastie uvedomil sám, ked som sa vždy dotrepala po 30min, a pošta bola skoro zarohom... 🙂

plne chápem ale ja by som to neriskovala .. hovorit mu take veci... radšej pomalšie ale šla by som.,... dnes je dobrá robota nad zlato .... 😉