Ako prebieha neurologické vyšetrenie pre febrilné kŕče?
Ahojte chcem.sa vas spytat boli ste niektora s dietatkom na neurologickom vysetreni ? Moja mala ma 3 roky z nicoho nic nam.doma odpadla a ostala. Lezat v krci triasla sa zatial to v nemocnici uzavreli. Ako flebirne krce no sme objednany do Kubina o tyzden tak tam nam snad povedia co sa. Jej to stalo ...stalo sa nam to už raz v Juli ale vtedy mala horucky teraz sme jej merali mala 36 ale ze pri tych krcoch to rychlo vystupi z nicoho nič chcem sa spýtať mate daktora skusenosti s tymto ? A ako prebieha to vysetrenie ? Ďakujem
@julkaaa1 tak prvý krát november minulý rok a Február tento rok aby som správne napísala
@luckalolko och to mi vtedy tiez tak niejake presne ako vy tiez presne v tie mesiace😑
@julkaaa1 no ja som obidvarazy dávala každé 4 hod sirupy striedala som nurofen s panadolom .....takže preto ak náhodou zasa ochorie tak to takto budem asi robiť lebo keď by som čakala tých 6 až 8 hod keby som dávala len jeden sirup tak to je strašne veľa hod ....ja co som sa pýtala v lekarniach a doktorov obvodných tak každý mi povedal ze z toho musí dieta len vyrásť
@luckalolko ach no Veď toto ale napr co som pisala o tom dievčatku co doviezli s krčmami dala som sa do reči s jej mamou a ze ma tri deti a každe jedno jej to malo dokonca aj syn v 9 rokoch 🙄
@julkaaa1 naozaj ? To je sila ze takto tiež rovnake mesiace tak dúfam ze uz ani my to nezazijeme tretí krát ze to budeme mat ako aj vy len tie dva razy to fakt uz stačí uplne lebo ja uz ani neviem spat normálne je to hrozne
@julkaaa1 chuda mama to musí byť hrozne pre ňu všetky tri deti a toto pri každom zažívať hrozne .....ono to je vraj dedičné co som čítala uz toľko článkov o tom ale my sme toto napr v rodine nemali vôbec...a vidíte....takže to pravda asi nie je ako píšu....hoc ktoré dieťa to môže mať....toto by tie deti nemali zažívať 😔vôbec...šťastný to rodicia co to vôbec nezažili...
@luckalolko je ro hrozne boze co si clovek vytrpi a hlavne tie malé deti ach take trapenie ...:( ja by som.na seba všetko zobrala radšej aj vám prajem nech to nikdy nezazijete určite viem ze v novembri lebo to mi mala presne mladšia dcérka narodeniny a sa. Mi zdá že to isté tiez vo februári
@julkaaa1 tiež som bola sama s deťmi. Malá mala iba 8m. Tiež som myslela, že mi umrel syn v rukách, tá bolesť, čo som zažila. My sme z BA a išli sme na naurológih do NZ. Rýchly termín a super prístup. Tu je v modre systém poradovníka a to je održku, vzdali sme to po 1. návšteve. A s akým odstupom mala dcéra druhý krát? My sme neustále v strehu keď dačo.
@julkaaa1 ďakujem aj ja vám.prajem uz aby bolo.len dobre ...presne toto som aj ja povedala ze človek by to.radsej všetko na seba zobral len aby tie deti boli zdravé a bez takýchto trápení

@luckalolko ja mám nurofen ten viem ze zaberie jej hned tak ja jej ho dám.tak raz a uz netreba a ja potom. Aj obklady ale teraz naozaj ako ju mam v škole ma lepsi imunitu ...