icon

Ako prebieha predaj auta do AAA Auto?

4. jan 2024

Dobry den, predavam auto a ozval sa mi pan z AAA, ze ma zaujem o kupu. Chcem sa len spytat tych, ktori uz mate skusenosti na co si dat pozor pri predaji a ci AAA nejak nevymysla, kedze nemaju dobre meno. Dakujem.

petra7797
4. jan 2024

Neviem nám povedali cenu a presne za takú aj zobrali žiadne chyby nenašli na aute na diagnostike nič tak ho rovno zobrali ...a nevyjednavali ani nič

3petka
4. jan 2024

Budú ta naťahovať ako gumu v trenkách. Ponúknu ti smiešnu sumu za auto a povedia že ak si vyberieš druhé u nich dajú ti lepšiu cenu. Zavolajú ta na obhliadku ale tu ti reálne neurobia kým nebudes mat vybraté druhé auto. Strávis s nimi kopu času a bez výsledku.

hugigugin
4. jan 2024

@janai1 ja som zo zaujemcom isla 30km do mesta do škoda servisu. Tam mu dvihli auto povedali čo k nemu maju info a odišli sme. Robilo sa to na požiadanie kupujuceho a aj on platil.

autor
4. jan 2024

@mondolina Ja som pisala o servisnej prehliadke.

carmenuska
4. jan 2024

My sme tak predali auto do AAA.Jasne,že po obhliadke mám chceli dať o 1500€ menej.Muz sa zobral a šiel s ním domov.Po 10 min ,keď už vychádzal z mesta mu volali o zrazu už chceli iba o 1300€ menej. Takže tam šiel a predal. Nám ale nemali čo vytknúť,to bolo takmer nové auto.Inak prebehlo všetko ok, peniaze hneď prišli.Skusaju iba. No ale keď bolo auto na nete nahodené, neboli v ňom keberceky a lekárnička. To oni vyberajú a potom to núkajú akoze k nemu za príplatky.To mám ale bolo fuk, my sme potrebovali hneď peniaze na nové a zmluva a ostatné veci boli seriózne urobené. My meníme auto každé dva roky ,takže pôjdeme do toho znova.

majusqa77
4. jan 2024

dosli sme, spravili obhliadku, povedali cenu. oni maju notarku, pocitaj potom s poplatkom, ktory ale tiez hned povedia. ale, prachy posielaju na ucet, tusim do 2 tyzdnov, necakaj cash. pocitaj s tym, ze tam stravis minimalne hodku

kacenocka2
Autor odpoveď zmazal
autor
4. jan 2024

Naposledy pisem a viac nebudem reagovat na "prehliadku". Jasne, ze pri predaji beznemu cloveku sa robi skusobna jazda a obhliadka auta. Ja som pisala, ze bezne sa nechodi na servisnu prehliadku (pokial na tom kupujuci trva a chce to zaplatit, tak pohoda, ale vela ludi to nerobi..a ja mam vsetky servisne prehliadky zdokumentovane, auto nikdy nemalo ziadnu zavadu) a ze ak by AAA trvalo na servisnej prehliadke, tak manzel povedal, ze nie, ze tam cakat nebude.

kacenocka2
4. jan 2024

Teraz Vám sľúbia cenu,ale....vzali nám auto na obhliadku mechanikovi, vymýšľali a vyjednávali cenu..o 2 tisic menej nám ponúkol u nich ako sme my uviedli cenu na bazári.a pritom auto bolo v poriadku..tak sme vzali auto a predali si ho sami..oni by si tých 2 tisíc pribili na predaji auta..
Nájdu sa takí ktorí od AAA kupujú auto tak predajú aj pod cenu,ak sa ho chce majiteľ zbaviť.
Koľko ročné auto predávate?🙂

autor
4. jan 2024

@kacenocka2 Tiez asi nieco take ocakavam aj u nas. Radsej by som ho tiez predala sukromnej osobe. Auto bude mat 6 rokov.

autor
4. jan 2024

@majusqa77 Vdaka za info.

jaga18
4. jan 2024

Zavolajú si vás tam, nechajú vás 2-3 hodiny čakať, kým prezru auto. Oznámia, že auto v tomto stave max XYeur. Cca 40% z toho, čo v telefóne sľúbili. Budu tlačiť a presviedčať vás nech to podpíšete, že to auto v tom stave je takmer nepredajne. Je na vás. Bud sa zasmejete ich ponuke a idete domov, alebo im ho za pár drobných necháte.

autor
4. jan 2024

@jaga18 Tak ono je to relativne nove auto, bez zavad, v perfektnom stave, pravidelne servisovane, takze u nas by s takymi recami nepochodili 😃 Manzel tam chce zo zvedavosti ist, ja vravim nech kasle na to, tak uvidim, ako sa rozhodne 😃 Ale vdaka aj za tvoju skusenost 🙏

madeincssr
4. jan 2024

Ak je manzel slabsia povaha (da sa ukecat), nech tam ani nejde. Kamarata som na to upozornil a napriek tomu ho tam ukecali za polovicu (skor menej) trhovej ceny starsieho auta. Su na to skoleni. Ti, ci boli na vykupe Aciek spokojni, tak bud u nich rovno kupovali ine (drahsie) auto, alebo nevedeli trhovu cenu auta, ktore im tam nechali. Je to ich biznis, trhovu cenu nikomu nevyplatia.

jaga18
4. jan 2024

Aj my máme takú skúsenosť s novým 3 ročným autom. Len sme sa zasmiali a zo srandy sa muž opýtal, že koľko oni zaplatia za náš stratený čas. Tvrdili, že autu niečo je, vraj ich diagnostika tam ukazuje poruchy. Druhý deň sme šli do autorizovaného servisu kde sme auto kupovali, ti len pozerali... auto bolo v 100% stave. Predali sme ho cez portal autobazár eu a dostali sme tuším o 5 tisíc viac ako nukali oni.

autor
4. jan 2024

@jaga18 Tak toto je brutaaal 🙈😃

deedol
4. jan 2024

citala som same zle recenzie, ale nasi teraz predavali auto, v podstate nove, malo jazdene. dostali zan dobru cenu a s nicim nebol problem. az sme sa cudovali.

autor
4. jan 2024

@madeincssr My vieme cca za kolko ho vieme predat, lebo aj automobilka, kde chceme kupit nove nam dala moznost, ze ho odkupia a dali cenu a rovno povedali, ze oni ho potrebuju servisovat, vycistit a zarobit na predaji, ale ze suma, ktoru chceme je realna, ked ho chceme predat na bazari.

autor
4. jan 2024

@madeincssr A manzela neviem ci by ukecali 😃 Ale auto je pisane na mna 😃

kacenocka2
4. jan 2024

Ale ak to nemáte ďaleko, tak by som na vašom mieste tam zo zvedavosti šla🙂

sono2
4. jan 2024

Tak, do servisu sa ide samozrejme, keď sa kupuje auto.
My sme kupovali teda dovoľujem si povedať luxusné auto rok staré za vysokú cenu a veru dávali sme ho pozrieť.

autor
4. jan 2024

@kacenocka2 Nemame, ved to, ze manzel tam uz chce ist len zo zvedavosti 😃

wanduska327
4. jan 2024

Ja som nedávno predávala svoje auto.
Mala som cenu 9000 prišli až ku nám domov z Áčka
Začali zjednávať...neboli ani na jazdu ani nič...
Ponúkli mi 6000 tisíc....kedže sa mi nikto neozval povedala som ok....auto vzali .
Na druhý deň mi volali že našli chybu motora že žerie olej atď. Že mi dajú 3500 haha vravím Okey jasne počkajte idem si pre autíčko k vám
Prišla som tam zavolali má do kanclu začali zjednávať že no dobre tak 4 tisíc mi dajú ale viac nie ja že dajte mi kľúče auto beriem...vzala som auto preč
Na druhý deň mi volali a zase a opäť zjednavali cenu ...chceli dať 7 tisíc....nepristala som...asi na štvrty deň mi dali 8 litrov😁😁😁
Takže ja mám takú skúsenosť.
Inak auto mám už druhé teraz kúpené od nich z Áčka a som spokojná veľmi

autor
4. jan 2024

@wanduska327 Takto sa to robi do psej matere 😃👍

vivuska666
4. jan 2024

@alickapusinka pls posles mi link kde si predala auto? Ci to je fb skupina?

dvoncb
4. jan 2024

Daj si pozor keď tam prídeš cenu ti znížia oveľa v aaa su podvodníci máme skúsenosti radšej tam nechod

autor
4. jan 2024

Update: Tak manzel prisiel na dohodnute miesto, pan z AAA tam ani nebol a na recepcii mu povedali, ze to mu asi volal niekto z call centra a ze nech da technicak a pristavi auto (cize ho len dotycny z Acka objednal do nejakeho ich servisu, kde mali auto skontrolovat). Manzel sa na pate otocil a odisiel.

kacenocka2
4. jan 2024

Žiadne prekvapenie 🙂

mima1608
4. jan 2024

Cez telefón sú ako med, naslubuju hory a doly... Potom keď tam už človek príde, tak je to trochu iná pesnička. Nájdu na aute milión chýb, kvôli ktorým chcú okresať cenu auta. Smiešne mi ale prišlo, že nám napríklad chceli dať plnú sumu, čo sme pýtali, ak od nich kúpime nové auto 😅

alickapusinka
4. jan 2024

no hej len aby si sa neobabrala že predáš za malo oni potom zvýšia cenu. Tak by som to nepredávala.