icon

Ako prebieha predaj auta do AAA Auto?

4. jan 2024

Dobry den, predavam auto a ozval sa mi pan z AAA, ze ma zaujem o kupu. Chcem sa len spytat tych, ktori uz mate skusenosti na co si dat pozor pri predaji a ci AAA nejak nevymysla, kedze nemaju dobre meno. Dakujem.

Strana
z3
qetka
4. jan 2024

My sme chceli zaauto 6000. rovnako vraveli po telefone, ze super cena a tak. Zobrali si technicak, jodinu som cakala. Sli sme na jazdua potom po dalsej hodine dosiel a ponukol mi sumu. Dakych 5800. Plus este poplatky co hradim ja. Vravim, ze sme sa bavili o 6000, ze to je malo. Nakoniec mi nedali nic platit a poslali mi 5900.
Vedla mna boli manzelia, ktorym den predtym urobili to iste. Mali toho dost a odisli. Rano im volali z centraly, ze preco sa nedohodli. Poveali, ze. im ponukli menej, ako sa dohodli po telefone. Tak ze maju prist a ze im tu sumu daju. A dali. Uz ani tolko necakali. Cize asi sa oplati ich aj trosku ponatahovat.

alickapusinka
4. jan 2024

@vivuska666 na facebooku máš skupiny a tam máš auta do 5 tisíc euro do 2 tisíc eur .Aj 15 tisíc a viac. Tam sa daj do skupiny admin ti schvália môžeš predávať. Rôzne skupiny na predaj auta. Vypíšeš že km akej farby aký druh či na benzín naftu alebo plyn. A Cena a predáš.

neviditelnypes
4. jan 2024

Potvrdzujem, že oni asi majú na bazoši a inde zavesených "robotov" lebo človek ešte poriadne neodošle svoj súkromný inzerát a už niekto od nich volá so super ponukou. Osobne som sa pri predaji skoro nového auta nechal trochu ukecať keďže mi to ponáhľalo, ale spätne ma to trošku škrie keď som videl za koľko to predali a za koľko sa podobné špeciálne modely predávajú teraz, moja hlúposť. Ale inak všetko korektné.

madeincssr
4. jan 2024

@neviditelnypes oni dokonca vlastnia tusim teraz uz vsetky vyznamne [nielen] auto inzertne weby. Myslim, ze prave na toto by mali sluzit protimonopolne urady - v malom narodnom meradle, nehovoriac o velkych medzinarodnych firmach.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kacenocka2
5. jan 2024

@neviditelnypes vlastná skúsenosť;stačí napísať k inzerátu na bazoši AAA nevolať!!!
pomáha,aj kamoši, ktorí predávajú autá to tak udávajú nikdy ich neotravovali.

lenka.25
6. jan 2024

Kolegovi volali a hneď aj kupili za cenu akú chcel , mne keď volali , prišla som tam , chceli zjednavat , povedala som že lacnejšie ho nepredám a zobrali ho za taku cenu , akú som chcela . Ono asi aj zalezi aké auto predávaš . Nejakú fabia , ktorých majú plne parkovisko , asi sa o ňu trhať nebudú .
@mima1608 Toto sa robí štandardne aj u iných predajcoch , ak u nich kúpiš auto , lepšie vykúpia tvoje , nevidím na tom nič divne .

robertoo1
5. sep 2024

Ak si spokojná s tou cenou ,tak neváhaj a nechaj im to tam kým si to nerozmyslí

foxyfox
28. máj 2025

Ahojte, chcem sa spýtať, kedy prepíšu vozidlo? Prakticky hneď alebo až keď ho predajú sa prepise na nového majiteľa?

majusqa77
28. máj 2025
@foxyfox

Ahojte, chcem sa spýtať, kedy prepíšu vozidlo? Prakticky hneď alebo až keď ho predajú sa prepise na nového majiteľa?

@foxyfox standardne az ked ho predaju (moja skusenost)

foxyfox
28. máj 2025
@majusqa77

@foxyfox standardne az ked ho predaju (moja skusenost)

@majusqa77 no to je divné. Prečo mám mať na seba napísané auto, ktoré som predala, za ktoré mám peniaze, od ktorého nemám kľúče, doklady ... Keď sa nepredá pol roka tak to pol roka nebudú riešiť? Ďakujem za odpoveď 🙂

Strana
z3