Ako prekonať strach z výletu o samote?
Ahojte žienky. Momentálne som dlhší čas sama a mám problém si zájsť niekde sama, len tak sa niekde prejsť alebo ísť nakupovať poprípade nejaký výlet..príde mi to divné si len tak sama napr posedieť v parku alebo sa len tak flákať kade tade..mate to tiež niektora takto? Ako sa snažíte s tým bojovať a odhodlať sa napr ísť sama niekde na výlet? 😉
S vekom to uz vobec neriesil. Mala som take obdobia, nebolo s kym, tak som isla sama, aby som nesedela doma. Prechadzka je uplne normalna, tym by som zacala, alebo bicykel. Ja nemam problem ist sama aj na celodennu turu, hoci priznavam, ze sa bojim medvedov 🙂. Nakupovat, na kavu, do kina, vystavu, ziadny problem. Kludne aj dovolenka, hoci to chodim s partnerom, ale na vylety a po okoli sama alebo na plazi.
Este doplnim, ze mam taku odvaznu, blaznivu sestru a ona ide sama na dva dni turistikovat s tym, ze spi v prirode niekde pod pristreskom. SAMA...!!
@kleopatra114 Najlepší liek na dušu.💫
😀
letenka treba ratat takych 1100 eur zhruba, ubytko sa da celkom ekonomicky
Na vylet by som sam nesiel. Ale na turi som chodil roky sam. Tam mi samota vobec nevadila. Turistov som aj tak stretol, aj sme pokecali.

Ja chodím rada na nákupy sama a teraz som si zvykla aj na prechádzku sama. Normálne dám sluchátka a idem sa prejsť🙂