icon

Ako prekonať strach z výletu o samote?

23. mar 2025

Ahojte žienky. Momentálne som dlhší čas sama a mám problém si zájsť niekde sama, len tak sa niekde prejsť alebo ísť nakupovať poprípade nejaký výlet..príde mi to divné si len tak sama napr posedieť v parku alebo sa len tak flákať kade tade..mate to tiež niektora takto? Ako sa snažíte s tým bojovať a odhodlať sa napr ísť sama niekde na výlet? 😉

Strana
z2
vlastakubi3
24. mar 2025

Ja chodím rada na nákupy sama a teraz som si zvykla aj na prechádzku sama. Normálne dám sluchátka a idem sa prejsť🙂

tilly
24. mar 2025

@zuzana76 treba skúsiť. Je to super. Ja odvtedy hľadám zámienku ísť sama. Rada chodím s rodinou aj s kamoškami, ale toto je úplne iné, taká väčšia sloboda, pohoda.

la_dolce_vita
24. mar 2025

S vekom to uz vobec neriesil. Mala som take obdobia, nebolo s kym, tak som isla sama, aby som nesedela doma. Prechadzka je uplne normalna, tym by som zacala, alebo bicykel. Ja nemam problem ist sama aj na celodennu turu, hoci priznavam, ze sa bojim medvedov 🙂. Nakupovat, na kavu, do kina, vystavu, ziadny problem. Kludne aj dovolenka, hoci to chodim s partnerom, ale na vylety a po okoli sama alebo na plazi.

la_dolce_vita
24. mar 2025

Este doplnim, ze mam taku odvaznu, blaznivu sestru a ona ide sama na dva dni turistikovat s tym, ze spi v prirode niekde pod pristreskom. SAMA...!!

cukroska
24. mar 2025

@kleopatra114 Najlepší liek na dušu.💫

zuzana76
24. mar 2025

@tilly ja chcem ist do mexika a tam mam respekt sama, ale nikto nechce ist so mnou, lebo teda ja tam chcem ist na vzdelavaciu akciu

zuzana76
24. mar 2025

@tilly a este mam oblubene Turecko, tak tiez dost taka krajina, ze zena sama, je to riskantnejsie, ale zase chcem ist do oblasti za kulturnymi pamiatkami, ze to by nikto so mnou neisiel

enmery
24. mar 2025

@zuzana76 A kedy chceš ísť do Mexika?

zuzana76
24. mar 2025

@enmery v toto leto, v septembri, nemam nejaky presny datum, ale chcem ist na kucharsky kurz, kludne aj oktober, ale do Monterrey, lebo tam mam znamych a severania sa specializju na pripravu masa, najma grilovanie, tak to by som chcela

zuzana76
24. mar 2025

@enmery pripadne urbit medzizastavku v Cancune s pobytom pri mori, ak by som teda niekoho nasla, sama by som sa asi zbytocne netulala

enmery
24. mar 2025

@zuzana76 A na ako dlho?Ja som dlho rozmýšľala ísť, vlastne vidieť Mexiko. Ibaže tiež som to zavrhla, že sama nie.

zuzana76
24. mar 2025

@enmery tak zaviselo by od roznych aspektov, ak by som mala partacku, tak aj na dva tyzdne mozno, urcite v tom Monterrey potrebujem aspon 5 dni a zvysok podla toho ako by aj druha strana chcela

zuzana76
24. mar 2025

@enmery po spanielsky viem

enmery
24. mar 2025

@zuzana76 No som teraz nalomená. September október by bol fajn asi kvôli počasiu.

zuzana76
24. mar 2025

@enmery ano, aj ja 😀

zuzana76
24. mar 2025

@enmery pockaj, prida sa este niekolko bab a zorganizujeme stretko MK v Mexiku

zuzana76
24. mar 2025

😀

enmery
24. mar 2025

@zuzana76 Akurát som pozerala letenky. No dlhý let. To neznášam. Ale nič nemôže byť dlhšie ako let do Austrálie.😄

zuzana76
24. mar 2025

@enmery ved aj ja, let len pretrpiet, urcite si dam nieco predpisat a ponuknem ta 😀

zuzana76
24. mar 2025

letenka treba ratat takych 1100 eur zhruba, ubytko sa da celkom ekonomicky

alexanderkovacs
25. mar 2025

Na vylet by som sam nesiel. Ale na turi som chodil roky sam. Tam mi samota vobec nevadila. Turistov som aj tak stretol, aj sme pokecali.

Strana
z2