Ako prestať myslieť na muža?
Minuly týždeň som spoznala fajn muža. Je to sestrin kamarát s ktorým sme boli na pive. Už vtedy som si povedala, že sa mi veľmi páči a že takého ako je on, nikdy nebudem mať. No o dva dni na to sme boli znova na pive, on trochu opitý a začal mi hovoriť ako sa mu veľmi pacim, zažili sme spolu krásny večer (bez intímnosti). Lenže je rozvedený a ma syna a má 33 rokov, ja mám 22 a som slobodná, bezdetna. Neviem na neho prestať myslieť ale nechcem sa do neho zamilovať. A bojím sa aj, že to čo mi hovoril boli len prázdne slová. Ako mám prestať na neho myslieť a nezamilovat sa do neho? Prosím pomoc
Joooj 😊😊 ved to moze byt iba pekné letné pobláznenie, vlastne už sa to stalo, uz ťa pobláznil. Si mladá, letných a iných lások este zažiješ... nie je na tom nič zlé. Niečím ta zaujal, ohromil, očaril. Spoznaj ten pocit, spoznaj jeho. Je super byť zaľúbená, hoc len platonicky. 🤩🤩 Možno k ničomu ani nedôjde a budeš mať kamaráta, parťáka... a možno sklamanie, ale to k životu jednoducho patrí.
Jooj tak ti to prajem 🤗🤗
@cinda555 Ty si vobec citala, co som jej napisala? Ci len tak potrebujes rypat?
Podla mna je to uplne normalne. Kazdej sa stane, ze jej hlavu ktosi zamota. Niektore si to vedia prehodnotit rychlejsie, ine pomalsie. Ked ti tu baby radia ze ho spoznaj...moj osobny nazor je ten, ze cloveka na rande nespoznas 🤷♀️ mne krachli nejake vztahy aj po viac ako roku, lebo vtedy sa ako-tak ukazala ich prava tvar. Terajsieho partnera poznam od svojich 13 a stale mam pocit, ze neviem uplne presne aky je a ako premysla v hlbokom vnutri.
Vek nehra rolu, na to sa vykasli.
Nedaj sa ale zmotat na par sladkych viet v opitosti, maj dostojnost. Ja osobne viem, ze sa niektorym muzom pacim, s niektorymi sme sa o tom priamo rozpravali (napr.kolega v praci), ale je zadany, ja tiez, nic k sebe necitime, ale je jednoducho sympaticky muz a realne sa pacime jeden druhemu, neprikladam tomu ziadnu vahu. Taktiez viem uznat, ked je pekna zena, preco nie, aj ked tie sa mi nepacia samozrejme ako objekt sexualnej tuzby.
Vyzor je dolezity, kto povie ze nie, tak klame. Nemusi to byt nas ideal, ale nieco nas musi aj zvonku ocarit.
Dobre, mysli nanho, stretavajte sa a uvidis. Nemozes nic stratit, maximalne ten cas, ktory jemu venujes, ale ocividne ti zato stoji.
@cinda555 tak skus znovu a po-ma-ly.