Ako prežiť materstvo a nezblázniť sa?
Nazov temy hovori za vsetko, takze sup sem prve prispevky 😉
Mna trafííí šľak. Tak mi volal chlap že na pumpe našiel maltézskeho psíka a že ho berie domov! Máme tu tri psy. Šak sa obesím. Ženy kto chce maltézaka?
Hej hej také malé čudo. A ešte to je štena. Ešte je hravý a hryzie. Ale inak je zlatý. Ale ide ma tu trafiť. Najstrší ho chce zožrať. Dvaja mladší ošukať ...
@jasmia , @vinifera -teda baby, vám to dnes ide🙂)) toznačkové dieťa nemalo chybu, soms a tu skoro pocikala🙂)od smiechu🙂))a to sa nemožem smiať, lebo to moje jedovité dieťa dnes ako keby neikto prefackal, taká bola zlatá....asi počula moju setgru, ekd vravela, že ked nebude posluchať, tak ju zo školky pošlu preč...inak, čo može byť na tom pravdy, že mi ju zo školky možu vylučiť?ked je jedovitá a nezvladnutelná..ved na to su am učitelky, aby vymysleli nejaký trik, a by ju zvladli, ja to doam tiže tak robím...vede to si motom možem doma rovno hodiť mašlu, sa s nou ani von nedostanem, prípadne s malým na prechadku a nemám ho kam vyšupnúť von, na balkon? čo ma 1x1m a susedia tam vyhulujú jednu od druhej....a o obhcode ani nevravím....
@jasmia tie sirupy kubikové som aj ja kupovala. stale iný, ale hcutil jej pomaranč a multivitamín. som to riedila a ked sa to už dlho valalo v chladničke, tak som zabrazila tolko, čo by vypila za den v neriedenom stave a šup do mrazáku....teraz kupuje, aj jablkový dzus v obchode a iredim vodou a malá to pije...aj ovocný čaj, povie, že top je cukrikový..ale sirup jej neublíži, len nech to nei je moc sladké, aby si nezvykla..ved je to len voda, cukor a šťava...🙂)))
ahojte maminky,
nemate skusenost s prdikmi, ktore smrdia po vajci?
teo nekakal uz viac nez 48 hodin (dovtedy kakal niekolkokrat denne a dost).
Ahoj holčiny,nám nešel celý den net 😠 Teda,ne že bych u toho seděla pořád,ale až teď večer mě spustil 😀
Shaarka to máš cítit ty mí rarachy,ti když si písknou,tak mám pocit,že že su tu někde schovává manžel 😀 😀 ......Nikush má pravda,kojené děti nemusí kakat i třeba 10 dní,pokud by se to nějak zhoršovalo,tak s i s ním radši zajeď k dr.,ale jinak je to normální.
Teď jsem dodělala marmeládu z rybízu,tak mám vystaráno 😵
@shaarka kolegynina mala kakala ako hodinky a zrazu nic. Trvalo to pol roka, co kakavala po 14 az 21 dnoch, rekord mali 27 dni. behali po lekaroch, nikde nic nezistili, mala papala normalne, ani tvrdu stolicu mala, az sa to zrazu zase prehodilo a uz 2 mesiace kaka kazdy den. K prdikom sa radsej nejdem vyjadrovat, ked mal maly 2 mesiace, boli sme na takej väcsej navsteve, maly ukazal co vie 😉 a zrazu vsetci fujkali, ze aky smrad a co to tak smrdi, bohuzial prisla na to teta co bola najblizsie epicentru-ho mala na rukach 😀 Uz je to o dost lepsie, tak aj na navstevy uz mozeme 😎
tak by mě zajímalo, kdo vymyslel název "mateřská dovolená", že by chlap? Dneska jsem totálně umordovaná, sice byla Justýna hodná, ale to neustálé vyžadování pozornosti, mě vyčerpává. Je mi stále za prdelí 😀 i při věšení prádla mi ocucává nohy a volá "mam", nemůžu ani na záchod, stále mi bouchá na dveře 😠 . Už se konečně pokouší lozit, stále se houpá na kolínkách a snaží se na nich pohnout, ale moc jí to nejde a vzteká se u toho, dneska jsem se ji musela i smát.
Zítra jdem na koupák, nebo mě z toho vedra praští, dneska jsme se vrátili z procházky totál propocený.
som bola o osmej na nakup rano, som myslela, ze zgegnem jaka horucava...jooooooj
@jasmia
mi daco hovor, ten moj dzuk sa dviha na nohy a kade moze, tam s nim capne, ta len reve, zlosti sa...furt na neho treba davat tiez pozor. spat sa mu nechce...asi si to hodim...tiez si myslim, ze to len chlapa mohlo napadnut...napr. v rakusku sa to ani nevola materska dovolenka...
tak uz to mame za sebou, dnes nalozil do 2 plienok taky arzenal, ze nechapem, kde sa to v jeho utrobach dovtedy skryvalo ☹ nemyslim, ze to je najlepsie riesenie - nekakat pomaly 4 dni a potom vypustit ten mega obsah 😒 a dufam, ze sa to uz nezopakuje. ak by nekakal z dovodu, ze vsetko mliecko bez zbytku stravi, tak prosim. ale aby nekakal preto, lebo sa mu ciervka upchali... to radsej nie 😒
Ahoj holky,teda já snad zdechnu 😒 To vedro je šílený 🙄 Za noc naspím tak dvě hodiny,děti se pořád budí,přes den je to na palici......,už začínám i vypínat alarmy 😀 když už nezačnou brečet,tak spustí alarm,jak se tam melou,tak se dostanou do mrtvého bodu a začne to vřískat 😀
Shaarka,přesně jak píše Nikush,my jsme se bohužel kroutili a vrtěli ještě v 6 měsících 😖 a i teď občas,ale spíš je chytnou přes noc,přes den,jak jsou nahatý,tak prděj o 106 😀
Tak koukám, že vás všechny vedro umordovalo 😀 . Mě teda jo, dneska jsem se rozhodla stávkovat 😀 , hned ráno jsem předala Justýnu tatínkovi, který dovolenkuje, a já se pěkně válela, ale občas jsem pomohla, když jsem viděla, že jde do tuhého 😀 . Chtělo by to nějaké drobné ochlazení, protože jinak se vypotím z tohoto světa.
A hlásím pokrok Justýna pije za den 250ml, vedro ji donutilo 🙂 a dokonce i čistou vodu, kterou teda do huby nevzala 😀 .
Jasmi,mě už fakt umordovalo 😠 ,včera to vypadalo,že sprchne a akorád se udělalo ještě větší dusno 🙄 .V pátek si jdu sednout s holkama z práce,tak aspoň nějaké vzrůšo 😎 Jinak vše při starém,horko,děti nespěj v noci,hlad taky moc nemaj,já jsem si včera už byla koupit nějaké oblečení,těch pár hadříků co mám to je strašný 😀
Darujem protivné dieťa.
Značka: kvalitne zdemoluje byt za pol hodinu
¨Vinifera-mám dvě takové 😀 😀 Já už jim říkám demoliční četa 😀 To vedro už je na palici 🙄 Zítra jdu večer konečně zase na rajs z ženskejma z bývalé práce 😵 ale musela jsem dneska udělat nálet k ťamanům pro hadry,protože nic nemám 😅
no tak to bola dnes noc...maly spal jak nespal...1,5odky v noci bol hore, nervny...s cicky mi nepil, vody stiahol 100ml...a odkvecol....hnus a do plusu zuby....boze, preco ma takto trestas ☹
uz nech sa to skonci...vraj sa to nazyva psie obdobie a moze trvat do konca augusta....precooooooooooo
ahojky,jen nakukuju,už ani ten net mě nebaví ☹ To je příšerný vedro,holka ta už se mě osypala ze sluníčka,tak mažeme a dáváme Zirtek 😖 Maty tomu se to začalo dělat taky už na tvářích 😔 Včera jsem si byla vyhodit z kopýtka,přijela ve dvě ráno 😅 ,ale střízlivá,byla jsem autem,ale super!!!! 😀
jak tak pozeram, asi sme pomreli z tych horucav...esteze zacal vikendom chladny tyzden 😀
Ahoj Nikush,nepomřela jsem 😀 Jen jsme měli nějaké blbé období,protivný,v noci nespěj na střídačku takže když se nebudí jednu noc Matěj,tak další noc Michalka 😒 ,jsem nevyspalá,unavená....Přes víkend měl Maty ještě ke všemu teploty ☹ asi zuby 🙄 ,protože jinak mu nic nebylo,ale dneska teda byli přes den milionový 😅 Matýsek mě pusinkoval jak o život,nebo dělal malá Michalce a pusinkovali se 😵 to bylo úžasný 😵 Snad je to zase na chvíli za náma to hnusné období 😔
no téééda...kde to viazne? vonku zima, teda aspon tu. s rpestávkami dnes prší a tu ticho...my sme mali doma tatina, ja som sem nestíhala, chodili sme pomahať našim do rozbombardovaného domu. dnes po necelých dvoch týždnoch, čo bol doma a ja som ho sotva videla odišiel a malá mala za toho riadnu traumu. do rana ochorela, ma angínu, tak som zvedavá, kolko zasa tuto noc naspím...s tým pupkom to nie je žiadna slava s nou bojovať pri podavaní lieku a to jej zázračné slovíčko na všetkoi "nie", mi už riadne ide na nervy.....

@crca jen raď, protože já sice mám tři děti, ale holky byli zlaté děti, kam jsem je posadila, tam jsem je našla, vypily, co jsem ji dala, jedli celkem taky bez problémů a navíc byli tak hodné. Kdybych měla první Justýnu, tak už další dítě ani nechci 😀 😀 .
My kupujem taky Jupí a ty šťávičky jsem zkoušela a to taky nechtěla, je prostě vybíravec, anebo to dělá aby se maminka nenudila 😀 .