Ako prezývame svoje deťúrence?
To len tak na odľahčenie a spoločne sa potlapkajme po pleci, v tomto MD/RD psycho životnom období 🤣 ci už máme len jedno alebo z detí, je jasne ze ich ľúbime, ale tiež to nieje med lízať, tak baby ako v najväčšom zúfalstve počastujete svoje deti? Jasne ze len v hlave myšlienkami, nieze to aj nahlas poviete!!
Začnem ja na osmelenie- môj malý 1,5r je "oštarník" a v mimoriadnych situáciách je aj "obmedzovač osobnej slobody" 🤣🤣😂😂😭😭
Ja mam dvoch synov, a oboch voláme Šušnik a keď sú zlí tak sú Šušni. Toho mladšieho zvykneme ešte Gombótik alebo Tyran😁😁😁
Pipi (dcérka) pipko (syn) 🤣🤣 keď ma naštvú tak telivo, opica, otrava 🤣🤣
@modraslamka aj moja je kurča 😁
Staršiu Lasina -nka, Hviezda. Mladšiu keď sa hrá so svetlami DJ Popka, inak ju voláme Sumo Dudes😄 má chutné faldíky.
Mimoňa! 🙂
Špuntik
Syn -zajko,zajo uz ma skoro 18😁,ale občas mu rak poviem a zatiaľ sa nehnevá a dcéra kurka ,cicuška alebo mrkvička
Staraia je Olivia volali sme ju Oldík a tato Oldo hlavaty lebo mala vacsiu hlavu no a menšia je muclajzík alebo muclík a dedko im hovori pipulky
Jašterice 🤣
Dcérku volám výstižne "vrtuľa" a syna "chlape, chlapík" - ale keď bol maličký cca do 1 roka som ho volala "štrúdlik" a dcérku "piškota, piškotka" Ale v zlosti, keď hnevajú, tak ich radšej neoslovujem 😃
Ked bol mladsi syn maly a nahneval ma.... tak som mu vravela "mrkva" neviem preco.
Teraz su dvaja a ked sa biju a hnevaju su "opice" a ked su ok alebo bezne tak im vravim " gulicky" ale pritom su tenky ako sparatka 😅 ma to u nas "logiku " ked tam rozmyslam, len neviem presne este aku 😇😅
Mladsieho volam maskarponik 😋😘 .,. starsieho zlatino 🥰😘
Trdlo, Olijanko, hyeny 😁
Bobeno, bobo
Bobekovia, alebo Bob a Bobek 😂
Syn sa volá Tobias a iba ja ho volám Tonko,Popi, totonko 🤣a psa máme aischu a tu volám galguna 🤣🤣 ja neviem prečo to mám každý má úplne iné mená než svoje 🤣🤣
ja ich pred mužom vždy večer nazvem demolátori, alebo demolačná čata. a mladší bod od novorodenca do cca 5mesiacov stuuko, lebo stále mrncal, stukal a ja som nevdela že rpeco. vtedy si na to všetci tak zvykli, že aj muz a moji rodicia ho vtedy tak volali, ale teraz už je normalne menom
Občas ho volam "utrichvost" lebo keď večer nechce zaspať a vymýšľa tak žužle macka a potom sa každú chvíľu postaví a povie "maminka utrichvost macikovi".
@matejemka a teraz ta sokujem, lebo sa volaju Pom Bär 😃
Prvá dcéra je pavúk/čik 😂, dvojky podľa nálady 😅 jedna je Einstein a jedna je diabolstvo 😂😂
Těžítko (10 kil v polroku...) 😆

Ty môj malý degeš 😁