icon

Ako prezývame svoje deťúrence?

29. jan 2023

To len tak na odľahčenie a spoločne sa potlapkajme po pleci, v tomto MD/RD psycho životnom období 🤣 ci už máme len jedno alebo z detí, je jasne ze ich ľúbime, ale tiež to nieje med lízať, tak baby ako v najväčšom zúfalstve počastujete svoje deti? Jasne ze len v hlave myšlienkami, nieze to aj nahlas poviete!!
Začnem ja na osmelenie- môj malý 1,5r je "oštarník" a v mimoriadnych situáciách je aj "obmedzovač osobnej slobody" 🤣🤣😂😂😭😭

aurorastone2
31. jan 2023

keď ma naštve tak mrchoš

najjulinka
31. jan 2023

Najmladší "Habi" alebo "malá dupka veľká voda" ... Lebo fakt je všade po nom ako keby prešla veľká voda ale za to je ešte malá prdel.

28romana9
31. jan 2023

4r a 2r - veveričky alebo surikaty. Lebo tak rýchlo behajú/majú energie a toľko si pchaju do úst. 🐿️🐿️

keithy
31. jan 2023

Oboch volám kyseliny, lebo idú všetko pojesť 😄 občas ritky, ale inak je to bambulko a bambulka, mala z bambulky skratene aj bambi 😍

btus
31. jan 2023

Keď bola malá, tak sme ju volali žabčo, alebo pampúšik. Teraz Murko, , Bambuľka

blanblan
31. jan 2023

Moja 15 ročná keď ma štve tak je "decko nepodarené" keď ma hnevá ten tak v norme tak je ušisko a keď náhodou nehnevá tak je Uško, Kuratko, červíček 🙂

ladybird81
31. jan 2023

Reďkovka a kukurička 🌽

17alexis
31. jan 2023

Našu volám Delfínka lebo vydáva zvuky ako delfín :D a ešte airbus lebo často robí lietadlo. Viac než je ok.

meiwe
31. jan 2023

Na baby volám hellou Dolly 😁, ak po jednej tak mikuska a druha pipuska a malý je kamikadze joy 😬

lacibo
31. jan 2023

Mne v zivote nenapadlo oslovit niekoho inak ako menom..okrem mamy a otca..vsetci sa volame menom..moje deti vzdy zdrobneninou mena..aj ked neposlucha 6 rocna..vzdy zdrobneninou mena..aj my s muzom sa tak volame..nikdy inak

adoska717
31. jan 2023

Starší skoro 5r je Šimon a aj verejne kľudne mu poviem šašo alebo trúba 😀 mladšia je Laura volám ju červik..a oboch volám dokopy tak zvučne že antikoncepcia bo vkuse vyrušila vtedy keď nemajú 😀

majla87
31. jan 2023

Nervotoč 😂😂

alexka89
31. jan 2023

Malého kulicka,gruľka,buchtičky ,krupicka....staršieho pastusik môj....keď ma naseru tak trulkovia...alebo tajtrlici.

ovecka31
31. jan 2023

@koniarova tak nie som jedina ktora tak vola deti 😂😂

lenagawel
31. jan 2023

kuštik, zlobik - moja 7 mesacna Eden ❤️

petra8786
31. jan 2023

Keď bol malinký tak tiež Prdko 😅😜a teraz Láska🥰

davidofff
31. jan 2023

Chlap volá malého prdolko.a ja zabka

12katka21
31. jan 2023

Moj znamy vola svojich synov vajcaci ..... Ma pubertalne dvojicky.

e3v3a3
31. jan 2023

Pijavice 🫢

krisstina_em
31. jan 2023

Ja ešte len čakám ale je to Prdka, Bubuška a keď sa nehýbe Hnuska 😀

katka0987654321
31. jan 2023

Taktiež,,smradi,, a ešte Natalisko a už sa aj mne dostane spätné mamisko:D

matejemka
31. jan 2023

My našu voláme odmalička bomberik lebo ľúbila papať tie chrumky bombär

mvagusta
31. jan 2023

Obydve dcery nazyvam ze su Zlobry ked ma stvu😀😀

anjelaa
31. jan 2023

Chrobacik
Bibošik
Kukurica - a keď sa nahnevá a prská tak popcorn 🙂 zvycajne sa začne smiať a je dobre

hubka51
31. jan 2023

Keď bola ešte v brušku a keď sa narodila tak sa neskutočne hmýrila celé dni 😁 tak sme ju volali húsenička.Potom a ostalo to doteraz je trdlo,trdielko,opica 🤣

zenulkaaa
31. jan 2023

Milacik, chrobacik, srdiecko, zlaticko, pampusik, makovnicek, mysiacik.. zakazdym inak 😄😄😄😄

linkapaulinka
31. jan 2023

Ked je zle tak menom Henrich , ked je dobre tak chrústik, babo, prďko,miláčik, láska

cernacica
31. jan 2023

Mame tych prezyvok dost. Ale s muzom mame pre mladsiu krycie meno Anjelik ( samozrejme s ironickym podtonom 🙂 je to riadny certik): "Pojdes vyzdvihnut Anjelika do ZUSky?"
Starsiu medzi sebou volame Lekvar (vsetko jej trva dlllho ) 😀

linki90
31. jan 2023

pipík

silesias
31. jan 2023

Najstaršia je Minďa - aj na zošity v škole sa tak pisala teraz je Nindža, stredná je zloba a krpoš je Filipínec