Ako prezývame svoje deťúrence?
To len tak na odľahčenie a spoločne sa potlapkajme po pleci, v tomto MD/RD psycho životnom období 🤣 ci už máme len jedno alebo z detí, je jasne ze ich ľúbime, ale tiež to nieje med lízať, tak baby ako v najväčšom zúfalstve počastujete svoje deti? Jasne ze len v hlave myšlienkami, nieze to aj nahlas poviete!!
Začnem ja na osmelenie- môj malý 1,5r je "oštarník" a v mimoriadnych situáciách je aj "obmedzovač osobnej slobody" 🤣🤣😂😂😭😭
Najmladší "Habi" alebo "malá dupka veľká voda" ... Lebo fakt je všade po nom ako keby prešla veľká voda ale za to je ešte malá prdel.
4r a 2r - veveričky alebo surikaty. Lebo tak rýchlo behajú/majú energie a toľko si pchaju do úst. 🐿️🐿️
Oboch volám kyseliny, lebo idú všetko pojesť 😄 občas ritky, ale inak je to bambulko a bambulka, mala z bambulky skratene aj bambi 😍
Keď bola malá, tak sme ju volali žabčo, alebo pampúšik. Teraz Murko, , Bambuľka
Moja 15 ročná keď ma štve tak je "decko nepodarené" keď ma hnevá ten tak v norme tak je ušisko a keď náhodou nehnevá tak je Uško, Kuratko, červíček 🙂
Reďkovka a kukurička 🌽
Našu volám Delfínka lebo vydáva zvuky ako delfín :D a ešte airbus lebo často robí lietadlo. Viac než je ok.
Na baby volám hellou Dolly 😁, ak po jednej tak mikuska a druha pipuska a malý je kamikadze joy 😬
Mne v zivote nenapadlo oslovit niekoho inak ako menom..okrem mamy a otca..vsetci sa volame menom..moje deti vzdy zdrobneninou mena..aj ked neposlucha 6 rocna..vzdy zdrobneninou mena..aj my s muzom sa tak volame..nikdy inak
Starší skoro 5r je Šimon a aj verejne kľudne mu poviem šašo alebo trúba 😀 mladšia je Laura volám ju červik..a oboch volám dokopy tak zvučne že antikoncepcia bo vkuse vyrušila vtedy keď nemajú 😀
Nervotoč 😂😂
Malého kulicka,gruľka,buchtičky ,krupicka....staršieho pastusik môj....keď ma naseru tak trulkovia...alebo tajtrlici.
kuštik, zlobik - moja 7 mesacna Eden ❤️
Keď bol malinký tak tiež Prdko 😅😜a teraz Láska🥰
Chlap volá malého prdolko.a ja zabka
Moj znamy vola svojich synov vajcaci ..... Ma pubertalne dvojicky.
Pijavice 🫢
Ja ešte len čakám ale je to Prdka, Bubuška a keď sa nehýbe Hnuska 😀
Taktiež,,smradi,, a ešte Natalisko a už sa aj mne dostane spätné mamisko:D
My našu voláme odmalička bomberik lebo ľúbila papať tie chrumky bombär
Obydve dcery nazyvam ze su Zlobry ked ma stvu😀😀
Chrobacik
Bibošik
Kukurica - a keď sa nahnevá a prská tak popcorn 🙂 zvycajne sa začne smiať a je dobre
Keď bola ešte v brušku a keď sa narodila tak sa neskutočne hmýrila celé dni 😁 tak sme ju volali húsenička.Potom a ostalo to doteraz je trdlo,trdielko,opica 🤣
Milacik, chrobacik, srdiecko, zlaticko, pampusik, makovnicek, mysiacik.. zakazdym inak 😄😄😄😄
Ked je zle tak menom Henrich , ked je dobre tak chrústik, babo, prďko,miláčik, láska
Mame tych prezyvok dost. Ale s muzom mame pre mladsiu krycie meno Anjelik ( samozrejme s ironickym podtonom 🙂 je to riadny certik): "Pojdes vyzdvihnut Anjelika do ZUSky?"
Starsiu medzi sebou volame Lekvar (vsetko jej trva dlllho ) 😀
pipík
Najstaršia je Minďa - aj na zošity v škole sa tak pisala teraz je Nindža, stredná je zloba a krpoš je Filipínec

keď ma naštve tak mrchoš