icon

Ako pribrať na váhe?

romanelka2
24. jún 2010

Prosim vas nenajde sa tu niekto kdo mi poradi ako mam pribrat ☹ ? Dakujem za kazdu radu 🙂

Strana
z3
lusy22222
9. jan 2017

vážim 45kg s výškou 167cm takže anorekticky nielen vyzerám, ale už aj cítim. vadí mi ked sa všade odriem lebo mi trčia kosti , a mnohé iné veci .. začala som piť pangamin a myslím že aj pomáha, jem s deťmi po troch hodinách a jem aj viac vajec. odporúčam to babám čo potrebujú pribrať.

tuusfatum
14. jan 2017

Meriam 170cm a vazim 48kg. Mam velke nechutenstvo od malicka. A som zmierena s postavou co uz. Si vravim, ked budem tehu tak priberiem 🙂

Mne vratil docasne chut do jedla detixikacny pripravok bylinkovy na pecen Liv51. 🙂

bustlife
13. sep 2018

Ja som mal tiež problém pribrať na váhe. Výživový poradca mi aj upravil stravu, ale nejaké veľké rozdiely som nevidel. Mne čo pomohlo tak bol Gainer. To je doplnok na pribratie a naozaj účinný. Veľa ľudí mi síce hovorilo, že Gainer nepomáha, ale keď som ho začal pravidelne užívať, tak to vidno na váhe. Takže skúsenosti sú viac ako tie blbé reči. Ja kupujem https://www.fit-life.sk/gainery. Striedam ich, kombinujem. A výsledky mám. Zo 65 kg na 75 kg.

Strana
z3