icon

Ako pribrať na váhe?

romanelka2
24. jún 2010

Prosim vas nenajde sa tu niekto kdo mi poradi ako mam pribrat ☹ ? Dakujem za kazdu radu 🙂

kathynka
15. apr 2012

no mne zacinaju pomahat nutridinky...doktorka mi ich predpisala na 90 dni a po prvych dvoch tyzdnoch som pribrala 2kg (samozrejme, ze aj jem poriadne)...pokial nie je clovek v pooperacnom stave alebo onkologicky pacient, kedy nemoze prijimat inu stravu, tak stacia 1-2 denne, ale pomaly cuckat pocas dna, nie vypit naraz, aby sa vsetky potrebne ziviny stihli vstrebat...
ja mam zdravotne problemy, zistili mi celiakiu a teda pri vyske 174cm mam 53kg (vlastne uz 55 🙂 ), co uz teda pri vypocte BMI je podvyziva...
zaroven to este kombinujem s B-komplex forte (co sa ale neda vecne, takze to len tak chvilu, prestavka, chvilu...), takze dakedy by som zjedla aj kona a vtedy to treba vyuzit a proste sa najest...
a potom teda to cvicenia, nech to ide aj do tych partii, kam ma 😉

linduli
18. aug 2012

mna tato otázka tiez trapi poslednou dobou. Uz mi idu na nervy reci ludi ci sa neviem najest. Je to neprijemne pretoze to nerobim schvalne alebo cielene ale jednoducho sa to neuklada a ja neviem preco. Zivote som nedrzala ziadne diety, ani nemala nijaky prisny rezim. Proste jem a najem sa kludne aj vecer alebo v noci ked som hladna ale nepriberam. Nikdy som nebola tlsta ale taka chuda jak som teraz som tiez nebyvala. Je to problem poslednych troch rokov. Pri vyske 172 cm mam 55kg ale vyzeram este namenej. Uz mam ozaj haluz, ze mam rakovinu, pasomnicu alebo nieco so zlazou (pricom min. rok mi robili testy na zlazu aj krvne testy a setko mam v poriadku tak nechapem)... Mohol by sa mi prirodzene takto zrychlit metabolizmus??

lara1705
24. aug 2012

Ach jaj, aj ja mam taky problem, každy mi rozpraval, že po deťoch priberiem ale nepribrala som, mam 3 deti a vaha je hrozna, na moje 38 rokov mam len 43 kg. Aj ja by som chcela pribrať ale neviem jak, aj ked jem aj neskoro večer a niekedy aj v noci a nič mi nepomaha. A zdravotne som na tom na 100%

mimkao
24. aug 2012

Ale takto hádam nevyzerá ani jedna z Vás....

... Má 20 rokov a 20 kg. Sama o sebe tvrdí, že sa cíti sexi a konečne je pekná... 🤐

http://magazin.atlas.sk/zdravie/foto-20-kilova-...

zofiak
11. dec 2012

Ahojte mám 19 rokov, meriam 150 cm a vážim už štyri roky 41 kg. Od narodenia mám s priberaním problémy. Som čisto kosť a koža!!! Nemám ani tie správne ,,ženské" krivky ... neviem čo mám robiť keďže doktor vraví , že som v poriadku pri tom mi vidieť samé kosti .... Ako sa dá pribrať ??? Poraďte mi prosím som už zúfalá z toho :(

tinusicka
21. jan 2013

ahoojte... no ja mam take iste problemy.. mam 22rokov, 172cm a teraz momentalne vazim 47kg... v lete je to troska lepsie 51-52kg... je to tazske ☹ tiez mi vravia ze som anorekticka... teraz ma to už tak netrapi, nasla som muza ktorému sa pacim tak aka som... ale jedno Vam na isto ze mozem poradit, treba CVICIT nemusite chodit do posilovne, stací doma robit rozne cviky.. ja posilnujem a teraz mam skvele bicepsi a tricepsi (nie su to bohvie ake ale na moju postavu idealne)... aaaa co je najucinejsie kupte si B12 alebo odskocte na injekcie (odporuca sa 2týzdne 1injekcia do zadku 😀 ) a to na isto ze pomoze.... HLAVU HORE ZENY 🙂

jarka00
5. feb 2013

Ahoj mam ten isty problem ale nasla som na to naozajstny liek.Mam 17 rokov vysku 160cm a vahu som mala 40 kg pred tyzdnom a teraz mam 43 pomohol mi liek na predpis u lekara vola sa PERITOL no najlepsi je vo forme tabletky a ani neni drahy stoji 1,24€.Stoji za to vyskusaj. 🙂

duratlicka
22. mar 2013

Baby,ja mam 184 cm a 69 kg.Nie je to podvyziva,ale necitim sa dobre.Ale to bude isto tym,ze uz vyse roka den,noc dojcim.Horsie je,ze stale chudnem.Asi by som si mala ist dat spravit krvny obraz a skusit ten pangamin.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
irriss
22. mar 2013

@mimkao Tusim, ze je to prave ona, co nedavno zemrela. ☹

lenka5497
2. apr 2013

Ahojte 🙂 Mám 16 rokov a ako viem že je to málo, ale vážim 40 kíl dosť ma to trápi, pretože ešte minulý rok som mala skoro 50. Vyzerám veľmi vychrtlo. Brucho mám stále ako keby vtiahnuté dnu, zadok mi už ani nevidno a prsia som mala C a teraz lendva A . Veľmi by som sa chcela vrátiť k tomu ako som vyzerala pred tým . Poraďte mi 🙂 Prosím!! 😖

anabelka123
24. apr 2013

ahojte baby aj ja mam ten isty problem pri tehotenstve som pribrala 17 kkg ale po porode som ich hned po mesiaci stratila ☹ teras vazim 50 kg pri viske158 s\cm problem je aj ten ze vobec nemam chut do jedlka vobec necitim hlad staci sa mi niecoho napit a som plana sama tomu nechapem aj ked sa snazim jest stacia mi 2 3 lizicky a celi den nic prosim baby poratte mi co si kupit na chut do jedla a pripadne nieco na pribratie 🙂

t0nka
5. aug 2013

Správna strava a cvičenie je zaručený návod ako pribrať.. Viac nájdeš na http://chudnutiedieta.sk

semancikova
15. okt 2013

Vie mi niekto poradit ako pribrat mam33rokov a vahu50 kil chcela by som aspon4 kila pribrat .Strasne vela pojem ale ani deko nepriberiem.stale stojim na vahe.

andulka1307
10. nov 2013

Ahoj. Ja mám podobný problém. Som príliš chudá. Je to hrozné ale asi preto mám problém otehotnieť. Dúfam že sa mi podarí to nejako dať do poriadku. Aj tebe držím palce.

nely5
2. feb 2014

Ja som nevedela pribrat cely zivot, dokonca ani po dietati. Teraz mam 28 a konecne sa mi to podarilo. Pomohli mi antikoncepcne tabletky Desirett. Pribrala som 6 kil za 3 mesiace. Prvykrat v zivote som so sebou spokojna. Teraz ich uz pol roka neuzivam a viac som nepribrala a ani neschudla. Predtym som vyskusala vsetko a nic nepomohlo. Bola som uz zufala. Mozno to pomoze aj vam.

polokakauko
9. apr 2014

Ja užívam pivné kvasinky pangamin,vysoko hormonálnu antikoncepciu+včelí peľ 🙂 ešte sa chystám zaradiť sušený vaječný bielok...niečo s toho musí zabrať,tiež meriam 175 a vážim 47kg

teruova
27. jún 2014

ahoojjte som slavka a som z UK a neviem velmi dobre po slovensky ale prosim pomoste mi . Mam 17 rokou ale vizeram tak asi na 13 a chcela by som pribrat na vahe :( strasne sa trapm kvoli tomu kazdy den :( Dakujem

ninkalucka11
4. aug 2014

ahojte mam taky istý problém nemôžem pribrat děti nemam jem všetko na čo mam chuť a nič moja výška 169cm a vážím 45kg čo robiť aby som pribrala

kikinka007
19. okt 2014

Ahojte ja mám ten istý problém. Mám 36 rokov, dve deti, 170cm a moja váha je od pätnástich rokov 47-48kg. Tiež na mňa veľa ľudí pozerá ako na anorektičku, ale už som si zvykla. Každý mi hovoril, že po deťoch priberiem, ale hneď po pôrode som mala 46kg. Všetko čo som počas tehotenstva pribrala, tak hneď po pôrode bolo preč a ešte som mala aj o kilo menej ako pred tehotenstvom. Problém s jedením nemám. Môj muž vraví, že mňa radšej šatiť ako živiť 🙂. Tiež by ma zaujímalo ako pribrať. Ale za posledných 21 rokov som neprišla na spôsob, že ako ☹

ihubutwuh
27. dec 2014

Ahojte mam14 rokov 166 cm a 43.5kg.
Poradte mi ako mam pribrat .skusila som vsetko tabletky prezierala som sa a nic
V skole sa mi vysmievaju ze som chuda a mne je to luto lebo sa snazim pribrat ale nevidno to
prosim poradte vopred dakujem

alexandrapanisova
20. jan 2015

Ahoj, mám 13 rokov a 160 cm a vážim 40kg (moje maximum) strašne by som potrebovala pribrať. Tiež ako to dievča čo písalo predomnou sa mi spolužiaci vysmievajú. Ak by mal niekto recept na niečo z čoho sa dá vážne veľa pribrať tak mi prosím pomôžte za všetky rady vopred Ďakujem.

nicol3122
1. feb 2015

Počuj ja som mala taky isty problem mám 14 rokov a výšku 160cm. Mala som približne 42kg a teraz mam 46kg pribrala som 4kg za 1mesiac cvičím a vela jem stále v kuse som hladná a stále naberám na váhe 😉

lucianna210
2. feb 2015

Ja mám 19, výšku 162 a vážim len 41 kg... kiež by som pribrala aspon 10 kíl... nuž neviem ako na to. Jesť sa tiež nedá každých 5 minút a tak či tak by to nefungovalo.

tinuskaaaa
13. feb 2015

Ahojte dievčatá. Pridávam sa do klubu. Ja mám 182 cm a momentálne 53 kg. ☹ ☹ ☹ Zo zúfalstva už rozmýšľam nad tradičnou čínskou medicínou, neskúšala niektorá z vás? Alebo napríklad akupunktúru?

yasemin44
27. feb 2015

ahojte mam 20 rokov a važim 49kg.a vysku mam 160 som prilis chuda poradte my lebo si mislim ze som

naolina
30. apr 2015

ja mam 28rokov, 164cm a vazim 42kg ☹ Nutridrinky, Peritol, B12 , jest neskor vnoci a podone veci mne nepomohli. Z tymto problemom bojujem uz vyse 5rokov. Ani kilecko hore- dole idem dost casto ale pribrat za nic nemozem......Len v tehotenstve som pribrala 11kg a potom velmi rychlo schudla(do 3mes.som mala spat 42kg).Pred tym som mala 53kg 😀 zo stresov som schudla a odvtedy nemozem pribrat...... ☹ 😒

bobomantv
30. jún 2015

Zdravím .... ja som v auguste 2014 vážila 55 kg , ale ptm som nemala dostatok spánku ... a ked nemáš za týžden dostatok spánku môžeš pribrať až 1KG , a teraz vážim 69 kg .... SKUS TROCHU MENEJ SPAT

worker_falcon
30. jún 2015

@bobomantv , to nemyslíš vážne. Väčšiu kravinu som v živote nepočul. Ako keby si človeku, ktorý sa pýta na schudnutie, odporučila strkať po každom jedle prsty do hrdla...
A samozrejme, že si pribrala, ale nedostatok spánku je iba príznak, nie príčina. Spoločný menovateľ je stres a následná reakcia tela je o. i. spánok a priberanie. Alebo nedostatok spánku spustil stresovú reakciu - priberanie. Takisto ako priberú tí, čo prestanú fajčiť - reakcia na stres z abstinencie je prežieranie sa a priberanie.

Každopádne ako rada to nestojí za nič... Keby si jej odporučila jesť gainery alebo sa vyslovene prežierať, tak by to bolo asi lepšie...

ivka134
30. júl 2015

Ahojte mam 13 rokov a mam 33 kg, výšku mam 155 cm. Poradte mi niečo, prosim. Dakujem 🙂