icon

Ako reagovať na arogantných ľudí?

Včera o 10:42

Ako reagujete na aroganciu u ludi? Napriklad na urade, na poste, v obchode alebo aj policajt, ked je k vam arogantny.
Samozrejme, bavime sa o ludoch, ktori sa takto spravaju bez priciny, nie, ze sama by som to vyvolala svojim spravanim.

Strana
z2
alenka7777
Včera o 12:12

Ja vždy milo, funguje to.

anonym_c479d4
Včera o 12:14
@anonym_a7fb08

@anonym_c479d4 jasne, drzosť za drzosť, aj si to čítaš poriadne? Prídem slušne pozdravím, spýtam sa a nejaká trúba na mňa vybehne. Nemala by ona reagovať slušne? Ja sa aj vtedy ešte krotím, lebo si poviem, možno má zlý deň, muža vyhodili z práce, dieťa prepadá, ráno oškrela auto, bolí ju zub...tak pokračujem mierne, ale v 99% to pokračuje tak, že sa jej arogancia zvyšuje, tak potom už treba postupovať ináč

@anonym_a7fb08 odpoveď jednoduchá,kde sa ku mne správajú takto,nechodím. Nebudem podporovať drzosť.

anonym_fdbbb6
Včera o 12:20

trepete tú všetky čo sa chválite ako sa viete nad to povzniesť.
a pani čo povie zákazníkovi že mu trčí sušeň z nosa to plne zaklincovala. Keby mi toto povie nejaká tetka za prepážkou tak idem rovno za riaditeľom nech si spraví so svojim pracovníkom poriadky. A ešte napíšem aj písomnú sťažnosť.
čo je veľa je veľa. 😈

anonym_a7fb08
Včera o 12:27
@anonym_c479d4

@anonym_a7fb08 odpoveď jednoduchá,kde sa ku mne správajú takto,nechodím. Nebudem podporovať drzosť.

@anonym_c479d4 no niekde chodiť skrátka musíš, zohnať dnes kvalitného neurológa alebo zubára a ked je sestrička arogantná krava, tak predsa od neho neodídeš, radšej ju upraceš

anonym_c479d4
Včera o 12:29
@anonym_a7fb08

@anonym_c479d4 no niekde chodiť skrátka musíš, zohnať dnes kvalitného neurológa alebo zubára a ked je sestrička arogantná krava, tak predsa od neho neodídeš, radšej ju upraceš

@anonym_a7fb08 rozumiem. Pravdu máš. Nemôžme sa niektorým ľuďom vyhnúť. Ale silácke reči v zdravotníctve nepouzijes,sklopis uši. Lebo ich potrebuješ. Ale tu na MK ju teda upraces,no.
Ja si v zdravotníctve pri takých ľuďoch hovorím:raz ti prajem,nech ťa v ťažkej situácii rieši človek ako ty. Nech vieš aké to je. Karma je zdarma.

anonym_a7fb08
Včera o 12:30
@anonym_fdbbb6

trepete tú všetky čo sa chválite ako sa viete nad to povzniesť.
a pani čo povie zákazníkovi že mu trčí sušeň z nosa to plne zaklincovala. Keby mi toto povie nejaká tetka za prepážkou tak idem rovno za riaditeľom nech si spraví so svojim pracovníkom poriadky. A ešte napíšem aj písomnú sťažnosť.
čo je veľa je veľa. 😈

@anonym_fdbbb6 čítaj poriadne, kto komu povedal, že mu trčí šušeň z nosa

motylik2559
Včera o 12:37

@anonym_autor V potravinach som sa stretla s tym, ze jedna babicka o palicke, ktorej blokovala pokladnicka tovar a jasne, ze babka nestihala upratovat do vozika, aby si to potom pobalila...Jeden mlady chalan za nou cca 17 rocny jej vzal tu palicu a normalne sa zacal rehotat, ze ci jej to nepojde bez nej rychlejsie, babicka jasne ze skoro spadla-nastastie sa stihla zachytit o ram pokladne. No do mna 100certov, pokladnicka babicke,ze ona tovar nablokuje a potom jej pomoze nalozit do vozika...no a tomuto kktovi som vzala tu palicu, treskla som mu do priehlavku zo zadu do kolien, ze sa mu podlomili, zacala som sa mu smiat, ze raz ked bude v tom veku mu ani palica nepomoze,ked uz teraz z tohto ide do kolien,zavolala som sbs-kara a este aj vonku s nim narobil poriadky (nastastie jeden z normalnych sbs)...babicke som tu palicku dala hned ako som hentomu chujovi podlomila jeho kolena v zahybe...Ano aj takíto kkti vyrastaju medzi nami. Normalne vulgarna nie som takto v prispevkoch, ale ta nekonecna tupost vela ludi kadekde je otras a neviem to ani inak pomenovat...

autor
Včera o 12:42
@motylik2559

@anonym_autor V potravinach som sa stretla s tym, ze jedna babicka o palicke, ktorej blokovala pokladnicka tovar a jasne, ze babka nestihala upratovat do vozika, aby si to potom pobalila...Jeden mlady chalan za nou cca 17 rocny jej vzal tu palicu a normalne sa zacal rehotat, ze ci jej to nepojde bez nej rychlejsie, babicka jasne ze skoro spadla-nastastie sa stihla zachytit o ram pokladne. No do mna 100certov, pokladnicka babicke,ze ona tovar nablokuje a potom jej pomoze nalozit do vozika...no a tomuto kktovi som vzala tu palicu, treskla som mu do priehlavku zo zadu do kolien, ze sa mu podlomili, zacala som sa mu smiat, ze raz ked bude v tom veku mu ani palica nepomoze,ked uz teraz z tohto ide do kolien,zavolala som sbs-kara a este aj vonku s nim narobil poriadky (nastastie jeden z normalnych sbs)...babicke som tu palicku dala hned ako som hentomu chujovi podlomila jeho kolena v zahybe...Ano aj takíto kkti vyrastaju medzi nami. Normalne vulgarna nie som takto v prispevkoch, ale ta nekonecna tupost vela ludi kadekde je otras a neviem to ani inak pomenovat...

@motylik2559 Toto niekto realne urobil? To sa mi snad sniva 😢😢 Dobre si mu nalozila.

motylik2559
Včera o 12:50
@anonym_autor

@motylik2559 Toto niekto realne urobil? To sa mi snad sniva 😢😢 Dobre si mu nalozila.

@anonym_autor Ano bohuzial😐🙄 Zazila som uz kadeco kadekde, ale toto bol vrchol asi vsetkeho. Vies ta moja reakcia voci nemu bola taka automaticka🙈Proste mi doslo velmi luto tej babicky, bolo vidno tie jej smutne oci, zrejme mala aj obavy, ci jej mlady nejak inak neublizi. A to ako som mu vzala tu palicu a treskla mu zo zadnej strany kolien bolo take spontanne..ale veru zaucinkovalo + este ked mu sbs vonku nalozil slovne🙏 Vzdy ked vidim nejaku nepravost slabsieho, tak pokial si trufnem sama tomu cloveku poviem vela krat nie s krikom, ale razne, ak si netrufam, snazim sa aspon povedat manazerovi/prip.sbs daneho obchodu, ktorí to potom riesia....Ale uz niekedy mam pocit,ze SK ide s tupostou ludi do zahuby. Kedysi bolo ovela viac ucty a porozumenia clovek voci cloveku, teraz kazdy kope za seba a este aj ked niekde niekto na verejnosti ublizuje niekomu bezbrannemu, tak radsej sklopia zrak, nez by mali aspon pomoc zavolat, aj keby spoza rohu (keby mali strach)...

svetlonos
Včera o 13:04
@ivik4

Alebo v zdravotnictve 🙂
Ja som naposledy na urgente na doktorku vyskocila. Nie nebolo to hned, bolo to asi po jej 20tich sprostych zbytocnych debilnych poznamok kedy som bola fakt dlho uplne ticho ale dosla mi uz trpezlovost. A ano, aj som kricala.Zas odtial potial.Si myslela ze ked je doktorka tak moze s kazdym zametat jak so psom. Keby sa tak rozpraval moj muz s nejakym clovekom v praci,tak uz je v hlavnych spravach. Normalne ostala zarazena ze som jej potom povedala svoje, aj to co tu teraz pisem.Nonsens

@ivik4
oj, ta sa mozno zlakla postu tvojho muza, ked si tie spravy spomenula 😁 Z toho su oni pokakani. Dokonca sa milsie a lepsie chovaju k ludom s vs titulom.

anonym_58ee1e
Včera o 13:16
@anonym_9c7314
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_9c7314 tak to si sa teda strápnil jedine ty sám 😅

svetlonos
Včera o 13:19
@anonym_a7fb08

@anonym_c479d4 jasne, drzosť za drzosť, aj si to čítaš poriadne? Prídem slušne pozdravím, spýtam sa a nejaká trúba na mňa vybehne. Nemala by ona reagovať slušne? Ja sa aj vtedy ešte krotím, lebo si poviem, možno má zlý deň, muža vyhodili z práce, dieťa prepadá, ráno oškrela auto, bolí ju zub...tak pokračujem mierne, ale v 99% to pokračuje tak, že sa jej arogancia zvyšuje, tak potom už treba postupovať ináč

@anonym_a7fb08
nie nie ty by si mala "nastavit aj druhe líce" 🫠
Ironia 😁
Pokial je niekto sprosty ku mne rakvmu nalejem rovnakej mediciny. Minule ma nejaka ťapa sotila vrlkym kosikom v kauflande ze zavadzam. Nevedela, ze za nou s kosikom stoji moj dvojmetrovy muz! Myslim, ze uz to nikdy nikomu neurobi 😁. Okolo mala plno moznosti prejst, ja som mala vtedy este v kosi malu polrocnu vo vajicku. Povedala som jej svoje a muz reagoval stylom ake pozicaj take vrat, len silnejsie. A to kraska este dobre obisla.
A na aroganciu? Tiez sa opytam na nadriadeneho. Tiez potom sa unormalnia.

katkaseiner
Včera o 14:02
@anonym_9c7314

Milo. Akoze extremne milo, az je to neprijemne. To ich zaskoci. A potom ich poslem velmi milo a asertivne do prdele tak, ze mi za to niektori aj podakuju.

@anonym_9c7314 toto sa chcem naučiť, nedas mi prosim rychlokurz? 😉

rozculena
Včera o 14:43

ja ani neviem,kedy som sa s nejakým takým človekom stretla a čo bolo dávno,zabúdam.Môj mozog nemá kapacitu na blbosti

vorkola
Včera o 19:47
@anonym_a3e312

@anonym_autor žiaľ, v poslednom čase ich je veľa takých ľudí. Naposledy som šla so syncekom na pohotovost, 21.30. Mali pracovať do 22.00 a doktorka nás odmietla vyšetriť, ze mame ísť inde. Povedala som jej, že ešte pol hodiny majú pracovnú dobu, tak mi doktorka povedala, že sa mám spamätať a ona je tá ktorá určuje kedy konci. Podotýkam synček mal silnú laringitidu. Povedala som slušne doktorke aby sa ku mne slušne správala tak mi povedala, že už máme odist lebo jej berieme z jej času. Uplna psychopatka. Myslela som, že jej dám facku ale držala som sa. Od nej sme išli inde a hneď bol príjem synceka. Takze take kravy sú doktorky čo si myslia, že môžu všetko.

@anonym_a3e312 No ja v takomto pripade by som sa na mudr. stazovala,,hoci aj na ministersvtvo zdravotnictva,No dobre ,ze pri ukonceni studiana VS su jedini Mudr.co prisahaju,,a to uz je co povedat

vorkola
Včera o 19:48

Ano ,prisahaju, tak tu ide o zivot ,nie vymenit suciastku

unbeholfen
Včera o 20:09

Ja to už beriem ako samozrejmosť že za prepážkami sa treba hádať. Ale už našťastie veľa vecí ide vybaviť elektronicky, takže už chodiť fyzicky do klientského centra ani nemám prečo.

unbeholfen
Včera o 20:14

Dám vám jednu radu. Ak náhodou idete okolo štadiónu práve keď odtiaľ vychádzajú slovanisti, a náhodou máte na sebe šál spartak alebo dac, tak bude veľmi milé ak ho schováte.

ria_sprout
Včera o 20:20

Ja viem mať riadne naštvaný hlas, zväčša sa opačná strana vďaka môjmu tonu uvedomí. Aj včera sa mi stalo, šli sme do plnej kaviarne - dve panie stáli pri stole a nevedela som či sa balia alebo vybaluju. Tak som sa slušne spýtala či odchádzajú alebo prichádzajú. Jedna z nich veľmi nepríjemne na mňa že veď teraz prišli. Tak som tiež veľmi nepríjemne, že som sa jej len slušne pýtala aby sme zbytočne nečakali. Vtedy sa uvedomila a usmiala sa. Ľudia sú zbytočne podrazdeni dopredu

unbeholfen
Včera o 20:21
@ria_sprout

Ja viem mať riadne naštvaný hlas, zväčša sa opačná strana vďaka môjmu tonu uvedomí. Aj včera sa mi stalo, šli sme do plnej kaviarne - dve panie stáli pri stole a nevedela som či sa balia alebo vybaluju. Tak som sa slušne spýtala či odchádzajú alebo prichádzajú. Jedna z nich veľmi nepríjemne na mňa že veď teraz prišli. Tak som tiež veľmi nepríjemne, že som sa jej len slušne pýtala aby sme zbytočne nečakali. Vtedy sa uvedomila a usmiala sa. Ľudia sú zbytočne podrazdeni dopredu

@ria_sprout jaj nerob, budem sa ťa báť.

Strana
z2