Ako reagujete na hlúpe poznámky od ľudí?

27. sep 2021

Ako reagujete na hlúpe poznámky ľudí poprípade kolegov, poznáte to, keď niekto nahlas niečo povie, nepovie že je to o vás, ale samozrejme je to o vás a dotyčný to moc dobre vie aj ľudia okolo. Alebo keď chcú ľudia o vás všetko vedieť, neustále vás bombardujú aby ste im odpovedali a sú neodbytní. Nechcem byť vulgárna ani drzá, ale niektorí sú ako včely. Ako ich uzemniť?

bagre
27. sep 2021

Niektoré veci jedným uchom dnu, druhým von...
Tie závažnejšie riešiť tak, že sa ozveš. Ak je niekto netaktný, dotieravý a sprostý tebe robí problém byť drzá v rámci vlastnej obrany?

autor
27. sep 2021

@bagre Vôbec mi to nerobí problém, lenže ja som veľmi drzá a potom si len nepriateľov robím.

negymama
27. sep 2021

Ved ked niekto sa ta na nieco pyta a teba to obtazuje...odpovedaj na otazku otazkou najlepsie..
- Načo to chces vediet?
Prečo sa pytáš?
K čomu ti to je?

a uprene pozeraj na pytajuceho a cakaj odpoved... bud zmlkne alebo prehodi ze , "len taaak... " tak ani ty neodpovedaj "len tak" nie si povinna trusit svoje sukromne informacie zvedavemu klebetnemu kolektivu.

alebo sa len usmej, neodpovedz, prejdi mlcanim a vybavene.

bagre
27. sep 2021

aha 🙂 tak nájdi takú zdravo drzú hranicu /bez vulgarizmov pre začiatok, zvyšok chce cvik/

negymama
27. sep 2021

treba popracovat aj na sebaovladani. Zrejme ludia vidia, ze ta dokazu vytocit k zlosti a vylgaritam ... tak ta samozrejme provokuju. A ty im na to skocis, a das im ocakavanu reakciu. Tym sa to zacykli a robia to stale a znovu.

evica17
27. sep 2021

Reagujem mlcanim a dlhodobym ognorovanim danej osoby. Nemam chut sa dohadovat, a zas ked uz je dany clovek potom mily- lebo daco potrebuje s urcitostou- tak nech si po tom co vravel , nemysli ze sa budem.tvarit ze je vsetko ok aj ked som ho neodbila slovne vtedy.

7lenka11
27. sep 2021

ak sú poznámky od cudzích ľudí, ktorí sú ti ukradnutí, tak jedným uchom dnu a druhým von.. ak sú to blízki spolupracovníci alebo známi, tak sa ozvať - slušne, s pokojom a nadhľadom sa opýtať, či je nejaký problém a či mu môžeš nejako pomôcť...

mable123
27. sep 2021

Veľmi jednoduché, strážim si moje súkromie a nebudem odpovedať na otázky... a keby som vycítila narážku na mňa, tak by som povedala... haha všetci sme sa pobavili teraz alebo sa spýtala na čo to hovorí🙂 ani nevieš ako dobre stopnúť sa dá človek, kt. si myslí, že si z Teba spraví srandu 🙂

hederamonstera
27. sep 2021

Vobec tomuto nechapem, ako mozu dospeli takto rypat..to ste potom kamarati nie? to este pochopim vramci kamaratskych vztahov...ale ze by kolegovia alebo cudzi ludia, s kt. sa nejako pravidelnejsie stretavam, mali divne poznamky...to sa mi este v zivote nestalo. Jedine, ze by ty si nebola vzdy mila a mala blbe poznamky ;)

cukroska
28. sep 2021

Hlúpa otázka, hlúpa odpoveď... Asi tak

kvetinka75
28. okt 2021

a na čo sú ti takíto priatelia? Radšej nemať okolo seba takýchto ľudí. Mne je úplne jedno, čo si kto o mne myslí. Snažím sa k ľuďom chovať sa tak, ako chcem aby sa aj oni chovali ku mne ale ak je niečo už cez, tak si poviem svoje.