icon

Ako reagujete na hlúpe poznámky od ľudí?

27. sep 2021

Ako reagujete na hlúpe poznámky ľudí poprípade kolegov, poznáte to, keď niekto nahlas niečo povie, nepovie že je to o vás, ale samozrejme je to o vás a dotyčný to moc dobre vie aj ľudia okolo. Alebo keď chcú ľudia o vás všetko vedieť, neustále vás bombardujú aby ste im odpovedali a sú neodbytní. Nechcem byť vulgárna ani drzá, ale niektorí sú ako včely. Ako ich uzemniť?

bagre
•
27. sep 2021

Niektoré veci jedným uchom dnu, druhým von...
Tie závažnejšie riešiť tak, že sa ozveš. Ak je niekto netaktný, dotieravý a sprostý tebe robí problém byť drzá v rámci vlastnej obrany?

autor
•
27. sep 2021

@bagre Vôbec mi to nerobí problém, lenže ja som veľmi drzá a potom si len nepriateľov robím.

negymama
•
27. sep 2021

Ved ked niekto sa ta na nieco pyta a teba to obtazuje...odpovedaj na otazku otazkou najlepsie..
- Načo to chces vediet?
Prečo sa pytáš?
K čomu ti to je?

a uprene pozeraj na pytajuceho a cakaj odpoved... bud zmlkne alebo prehodi ze , "len taaak... " tak ani ty neodpovedaj "len tak" nie si povinna trusit svoje sukromne informacie zvedavemu klebetnemu kolektivu.

alebo sa len usmej, neodpovedz, prejdi mlcanim a vybavene.

bagre
•
27. sep 2021

aha 🙂 tak nájdi takú zdravo drzú hranicu /bez vulgarizmov pre začiatok, zvyšok chce cvik/

negymama
•
27. sep 2021

treba popracovat aj na sebaovladani. Zrejme ludia vidia, ze ta dokazu vytocit k zlosti a vylgaritam ... tak ta samozrejme provokuju. A ty im na to skocis, a das im ocakavanu reakciu. Tym sa to zacykli a robia to stale a znovu.

evica17
•
27. sep 2021

Reagujem mlcanim a dlhodobym ognorovanim danej osoby. Nemam chut sa dohadovat, a zas ked uz je dany clovek potom mily- lebo daco potrebuje s urcitostou- tak nech si po tom co vravel , nemysli ze sa budem.tvarit ze je vsetko ok aj ked som ho neodbila slovne vtedy.

7lenka11
•
27. sep 2021

ak sú poznámky od cudzích ľudí, ktorí sú ti ukradnutí, tak jedným uchom dnu a druhým von.. ak sú to blízki spolupracovníci alebo známi, tak sa ozvať - slušne, s pokojom a nadhľadom sa opýtať, či je nejaký problém a či mu môžeš nejako pomôcť...

mable123
•
27. sep 2021

Veľmi jednoduché, strážim si moje súkromie a nebudem odpovedať na otázky... a keby som vycítila narážku na mňa, tak by som povedala... haha všetci sme sa pobavili teraz alebo sa spýtala na čo to hovorí🙂 ani nevieš ako dobre stopnúť sa dá človek, kt. si myslí, že si z Teba spraví srandu 🙂

hederamonstera
•
27. sep 2021

Vobec tomuto nechapem, ako mozu dospeli takto rypat..to ste potom kamarati nie? to este pochopim vramci kamaratskych vztahov...ale ze by kolegovia alebo cudzi ludia, s kt. sa nejako pravidelnejsie stretavam, mali divne poznamky...to sa mi este v zivote nestalo. Jedine, ze by ty si nebola vzdy mila a mala blbe poznamky ;)

cukroska
•
28. sep 2021

Hlúpa otázka, hlúpa odpoveď... Asi tak

kvetinka75
•
28. okt 2021

a na čo sú ti takíto priatelia? Radšej nemať okolo seba takýchto ľudí. Mne je úplne jedno, čo si kto o mne myslí. Snažím sa k ľuďom chovať sa tak, ako chcem aby sa aj oni chovali ku mne ale ak je niečo už cez, tak si poviem svoje.