Ako riešiť krádež a oklamanie kupujúcej?
Zdravím chcem sa spýtať ako postupovať:
Pani mi písala SMS že má vážny záujem o tenisky ktoré som predávala. Písala že mi dá o 25-30€ viac zato že bude ochotná a donesiem jej ich hneď lenže bol večer už som pila tak dohodla Taxik. Poslala pre tenisky Taxik ktorý si zaplatila ona na mieste. A mne preposlala screenshot” s prevodom 75€ na môj účet” bola to ale SMS nie priamy pohyb screenshotu.
Než som si to stihla skontrolovať už tu bol Taxik. Tak som tenisky odovzdala. Potom som si všimla že to nevyzerá dôveryhodne. Tak som jej písala ohľadom toho. Vravela že nie to by si nedovolila skrz tenisky atd.
Písala som jej, že je to trestný čin a keď mi neprídu dnes peniaze. Čo ani neprišli že to začnem riešiť. Tak som jej napísala že zatiaľ neprišli čakám do 15 a idem riešiť.
Neodpisala mi už.
A chcem sa spýtať či sa to dá nejako cez internet v nejakom tlačive alebo nejak tak riešiť alebo musím ísť priamo na políciu
@kika1106 trestne oznamenie mozes podat aj pisomne, normalne na ORPZ v Trnave, popis co sa stalo, kedy , kde, ako, poprikladaj screenshoty, ak si pamata skus SPZ a priblizne casy, mozes uviest, ze sa to stalo viacerym, mozno to uz riesia a budete ako skupina poskodenych.

Ja by som ani z kresla nevstala kym by som peniaze nevidela na ucte :D ...je to tvoja hlupost ze veris naposielanych screenom