icon

Ako riešite výmenu menštruačného kalíška v práci?

29. júl 2023

Začala som používať menštruačný kalíšok. Zatial ale len doma,pretože neviem,ako si ho vyprázdniť v práci. Máme síce dámske aj pánske WC,ale spoločné umývadlo pred WC teda si neviem predstaviť vyprázdniť pohárik do WC a následne s ním vybehnúť von ho umyť a stretnúť sa tam s kolegom🙈. Ako to riešite? Počas silnej MS mi prvé dni vydrzí max 3-4hod,cize nemeniť celých 8,5h nehrozí. Vďaka z know how😁.

vojkri
•
29. júl 2023

Na wc nechat malu flasku s vodou… asi najskor (tak som robila ja predtym v oraci sme mali ze uplne spolocne wc)…

autor
•
29. júl 2023

@vojkri To nie je zly napad.A staci to len take oplachnute vodou? Netreba zakazdym aj mydlom?

gejb
•
29. júl 2023

Vlhčené dezinfekčné obrúsky.
Alebo jednoducho len vyliať a dat späť, pokiaľ je po pár hodinách plný.

luckajozko21
•
29. júl 2023

V praci (velky open office) som pila vodu z vlastnej sklenenej flasky (0.5 alebo 0.7l). Vzdy ked bolo treba, tak som si dopila vodu a vramci prechadzky na wc som vybavila co bolo treba a cestou z wc doplnila znovu vodu. Pripadne ak som si ju nechcela doplnat na wc, tak som rovno po ceste zbehla aj do kuchynky.

adri266
•
29. júl 2023

Netreba mydlom. To staci, ked doma. Ale hlavne aby si mala Ty ruky umyte pred tym, ako vojdes na WC.

doriiis
•
29. júl 2023

Zober si so sebou fľašu s vodou,vylej ho do WC,oplachni a zaved naspäť.Mydlom načo?Po skončení mrchy som ho vyvarila 5 min.vo vode a hotovo

stellarstar
•
29. júl 2023

Ja som s mydlom nikdy neumyvala 🙈 len oplachujem. Tak jedine brat so sebou vodu alebo tie vlhčené

beata_k
•
29. júl 2023

Viac kusov. Pouzity dat do puzdra, doma poumyvat.

vojkri
•
29. júl 2023

Netreba mydlom… oplachnut a vyvarit po skonceni ms…

elmivelmi
•
29. júl 2023

Baby a netlaci Vas to?Ja neznesiem ani tampon,a nie toneste kalixh.Ako ste si na to zvykli,nebojitevsa ze sa zasekne alebo nieco podobne,?

Inak asi ziat len flsu s vodou a tak to dobre premykes.Mydlo podla mna nie,zle oplachnes a budes tak mat mydlo?

simsalabim
•
29. júl 2023

Ako pisu, flaska vody, staci iba oplachnut, v pripade nudze obrusky. Robim tak roky.

autor
•
29. júl 2023

Vdaka,uz budem mudrejsia. No ale zistila som,ze to bude chciet este vela praxe😂V nakupaku som mala pocit,ze to dole nejako bublinkuje,ze asi pretiekol aj dole som mala trochu krvi a ako som ho vybrala,vysmykol sa mi a padol do zachoda😂🙈Esteze som mala nahradnu vlozku. Baby,ako to robite,aby ste to pohodlne vybrali? Ved tam je silny podtlak,aj ked to jemne stlacim,tazsie to ide von a take rozvinute to aj dost boli😬

autor
•
29. júl 2023

@elmivelmi Vies co,zavedenie je podla mna o cviku,ked sa to vnutri rozvinie,tak to vobec necitim. Tam sa to nema kde stratit. Za mna pohodlnejsie ako tampon,ten som citila niekedy aj pri sedeni,toto vobec.

gejb
•
29. júl 2023

Musíš ten podtlak uvolniť - jedným prstom ho vnutri stlacis . dostane sa tam vzduch a v pohode vyberieš. Netahaj nasilu!