icon

Ako rozoznať fake od originálu?

jasmina56
28. mar 2013

vie mi niekto poradiť ....... podľa čoho sa dá zistiť, či je oblečenie fake alebo originál? ďakujem

Strana
z6
959touareg
9. dec 2013

@yanni no ano.ja som presne ako ty. teraz do prace nechodim,no ked idem co len na 1-2 hodiny mimo domu, tak ked pridem to hadzem do spinaveho pradla vsetko. a toto som robila aj so synom odmalicka. vzdy vsetko ciste musel mat, niekedy aj 2x denne som ho prezliekla, nakolko sa kusok zamazal...ale zase ked tak uvazujem, ved aj s dcerou som toto dorabala a vidis- je pravy opak. sice sa aj ona prezlieka 2-3x denne, ale povahu ma ako chalan a poriadok je pre nu pojem neznamy. ten hlada v slovniku cudzich slov,lebo nevie co znamena. 🙄

yanni
9. dec 2013

@959touareg ja uz len cakam, kedy objavia drahe oblecenie. Zatial im stacia take bezne znacky, este sa v tom nevyznaju a mobil tiez este nevyzaduju, ani len nejaku to playstation, to vobec nemame. Telku si tiez sami od seba nezapnu, to je len na povolenie. By hned videli ten cirkus, co by som narobila. Ani nejake extra hracky nechcu, najstarsi len lego, strdneho lego velmi netankuje, tomu stacia nahe zenske ;-DDDDD a krpec je niekedy ako nepricetny, ten ani hracky nepotrebuje. Jemu staci plny tanier nejakeho papanicka a mas postarane. Ani o nom nevies. Okruzok chleba chrumka aj hodinu. no hroza.

vevericka2002
3. jan 2014

@kurisutaru dakujem, taky urcite nepotrebujem, pytala som sa kvoli jednej malickosti. nedala by som ani 200 eur za nieco, co by som urcite nenosila 365 dni v tyzdni.

froschka
9. mar 2014

Neviem ako vas ale mna neskutocne vytacaju mamicky typu mastne vlasy rozhegany tako kocar a navlecena v lesklej adidas fake suprave! Ja si kupujem veci v parndorfe a neskutocne ma uraza ked vidim ako na fb kocky zdielaju podozrive a fake stranky s takymto tovarom kde suprava stoji 30 euro!!! Haloooo???? Nejde len o adidas ale celkovo o meno akejkolvek znacky... Znacka je preto znacka lebo ma vyjadrovat aj status cloveka... Nejdem sa hrat na fiflenu nemam ani jednu LV kabelku ani burbery ani nic podobne ale taky srtred, ralph lauren, benetton, tom tailor, s. oliver , no pointa nie je o mne ale o tychto fake strankach... Ako sa da voci tomu nieco podniknut? Nieci efektivne aby taketo smejdy nemorili internet?????

zuska_bluzka
27. mar 2014

@froschka môžeš to do zblbnutia nahlasovať napr. colnej správe alebo takýchto predávajúcich na jednotlivých portáloch kde inzerujú avšak tam kde je dopyt bude vždy aj ponuka...boužiaľ baby si neuvedomujú, že ten ich fejk sa originálu mnohokrát ani nepodobá a to nevravím o jeho kvalite... niektoré ženy sa rady hrajú na to čo nie sú a to aj tým, že sa prezentujú značkami na ktoré nemajú

froschka
27. mar 2014

@zuska_bluzka presne presne a dokonca ani sam adidas original mi doteraz neodpisali ze sa budu zaoberat podvodnou strankou... No co uz asi aj anireklama je reklama a vyhovuje im to

zuska_bluzka
27. mar 2014

@froschka myslím, že tieto spoločnosti sa tým zaoberať nebudú (podľa mňa aj z kapacitných dôvodov) fejkov adidas a spol je toľko, že to nie je snáď ani možné... treba sa obrátiť na colnú správu

caracafacafa
2. máj 2014

Ahojte , chcela by som sa spýtať mam airmax model nike tenisiek , kupila som ich v predajni playmax zvonku su uplne rovnaké ako na internete aj ako origináli na jazyku je tiez nike aj vsetko ako na originaloch len zvnútra neni oznacenie akože na vložke, cena bola ako na nike stranke proste 140€ myslite ze su fejkove ? Som zúfalá , dakujem za odpoved

kuwait
3. máj 2014

aj amazon a ebay je plny fejkov pozor na to! Ked si chcete byt na 100% iste ze ste kupili original kupujte ho na ich originalnej stranke

kuwait
3. máj 2014

adidas nakupujte na ich originalnej stranke
http://www.adidas.co.uk/

meduliena
6. máj 2014

@nibiru To je super napísané 🙂 je to presne tak 🙂 ako u blbých 😖

kyira
28. mar 2015

@digysa to ze niekto ma znackovu tasku a zvysok oblecenia nie je znackovy to este nemusi znamenat ze je to fake....su aj ludia co sa radsej citia pohodlne v tom co nosia a nemusi to byt vzdy super znackove....mozno ten drahy doplnok bol jednoducho dar

zita19
28. mar 2015

@froschka no uplne najlepsie je kazdu co nosi fake ukamenovat. Nebudu mat fale výrobcovia zakaznikov, vykapu pre nedostatok financii 😝 😀
Mne osobne je uplne u r*t* ci niekto ma na sebe znacku, neznacku, fake. Kazdy sa prikryva takou perinou na aku ma. Svet chvalabohu nestoji na znackovych alebo neznackovych handrách.
A ked to vezmeme uplne do hlbky: Aj tie znackove handry su vyrabane v krajinach s nizkou cenou prace, takze o com to cele je?

ksenzy1
6. jún 2016

Ja len nepochopim,ako si niekto moze kupit toto ??

ksenzy1
6. jún 2016
isabella15
9. feb 2025

@digysa teraz praveze ked nenosis teplaky s kabelkou tak nie si in.

Strana
z6