Ako sa cítia lekári, keď o sebe čítajú hodnotenia?
Ako sa asi citia lekari, ked o sebe citaju hodnotenia na MK?
myswedish_gynlife teraz pise na instagrame o Modrom koniku. Vraj o nej v minulosti pisali nepekne na MK a jej sa to dotklo.
Myslím, že toto vážne nie je bežné. Lekári majú dosť práce aj bez toho aby rajzovali celé diskusie a príspevky v súkromných skupinách. Ak si lekár vôbec hodnotenie na seba pozrie, tak sú to stránky vyššie uvedené. Ešte aj Facebook patrí medzi nich. Tam sa stretáva ak tak väčšia časť obyvateľstva.
Raz tu bol príspevok,kde sa musela užívatelka ospravedlniť lekárovi,že o ňom šírila nepravdy. Normalne so svojím menom,keďže to lekár riešil s právnikom a ona si očividne vymýšľala. Takže daj aj na toto pozor,že aj negatívne môžu byť vymyslené.
@nelca0510 Nie vymyslene, len napisane z ineho uhla pohladu. Vzdy sa musi nieco stat, aby clovek siel pisat hodnotenie.
@nelca0510 Ty si uplne mimo.
Niektorí, napr. Miro Bažány z TT sa cítia zle, lebo negatívne názory na svoju osobu na nete dajú vymazať. Ale čo chcete od obvoďáka, čo nepozná postup pri diagnostikovaní.
Tak isto ako keď o sebe čítajú učitelia alebo aj ostatní o ktorích práci vieme ho..... a komentujeme.
Ak je to dobry lekar,ktori dosahuje v liecbe pacientov a empatii k nim dobre vysledky,nema sa preco citit zle. Ak je to arogantny vol,ktory berie ludi len ako kus masa,na ktorom si potrebuje vybit frustraciu,tak je dobre,ak si to o sebe precita. Ale takeho to aj tak zaujimat nebude. Takze co sa tu riesi? 😀
hm,keby som si mohla niekde pred vysetrenim pozriet recenziu na Dr. Andrejkovu z pol. Sekcov chirurgia v PO,tak k nej v zivote nepojdem,neprijemna,chladna,odmerana...a ja som sa v cakarni cudovala,preco je prazdna,lebo k nej asi nik nechce po skusenosti chodit,tak sa jej vyvarujte.
lekári by sa mali uvedomiť čo robia. Čo urobia, to o nich aj pacienti napíšu...

Keď ja googlim meno lekára, tak mi vyhadzuje najprv kde všade pracuje a potom hodnotenia ako google, lekár.sk, azet, todoktor (aj keď tam nie je), tvoj lekár, MK mi este nevyhladalo nikdy, ale tak asi závisi od situácie a kde všade je meno lekára spomenuté