Ako sa krája takáto torta?
ach baby 😀 no kraja sa na rezy, ako zakusok podla mna. pripadne ak ju nezjete naraz, tak prekrojit napoly a rezy krajat od stredu, potom obe casti prisunut k sebe ,aby vnutri neoschla. ale zisiel by sa mi 1 kusok ku kave, co mam na stole 😀
Jaj kačice su múdre.... Ja to chcem mať nakrájané špičkovo..... Ane na sedlaka ako vy
@ona12 prepáč, ale ako asi? Na cirkulári nie. No podľa veľkosti, ak je to veľkosť klasického plechu, po dĺžke na tri časti a potom na rezy. Ak chceš na každom kúsku to čerstvé ovocie, čo je na vrchu, tak iba na polovicu pol dĺžke a na rezy, ale budú sa asi lámať, lebo budú dlhšie. Zoberieš si do druhej ruky cukrársku lopatku a pridržíš, prinajhoršom si dáš rukavicu a pridržíš rukou, ale to až tak profi nie je, ale účinné. Pri krájaní to ovocie zrejme trocha popadá, s tým sa musí rátať.
dakujem uzivatelkam modreho konika za inspiracie, ako originalne krajat torty. Podla mna vykrajovanie poharom alebo struhanie torty vobec nie je ani zdaleka na sedlaka, ale prave naopak, vysoko avantgardne.
ja tieto torty krájam ako zákusok....prekrojím na polovicu a potom už len také tenšie rezy...
Ja by som to krajala ako normalnu okruhlu tortu, aby sa kazdemu z tej krasy po okrajoch dostalo. 🙂 Kusky po uhloprieckach mininimalne jeden by som naservirovala sebe. 🙂
Ja krajam na kríž a potom začnem s jednou štvrtinou na klasické rezy
Osobne takéto radšej krajam takéto ako okrúhle 😁
Tie krajam tak že na polovicu a potom kúsky ale sú fakt hrozne ak je torta moc plnkova,kľudne poraďte 😂
No nedá mi to. Na MK chodím pravidelne len krátko, ale mám pocit, že sa to tu mení na spoločenstvo sliepok. Blbé narážky, trápne a zosmiešňujúce komentáre. Ženy, matky, to sa nehanbíte!!! Taký príklad dávate aj svojim deťom? Keď neviete alebo nechcete poradiť tak radšej nepíšte nič!
@ona12 ja by som ju tiež nakrájala na rezy

Vysoká geometria...fakt 😂